14 / 05 / 2024

varyap 30 milyonluk tahvil ihracı

varyap 30 milyonluk tahvil ihracı

Varyap'ın 30 milyon TL nominal değerli 365 gün vadeli tahvil ihracı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Nitelikli yatırımcılara talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilen ihraç bir günde tamamlandı...

Ev hayaliyle 30 milyonluk vurgun

İzmir’de vatandaşın ev sahibi olma hayalinden faydalanan 14 kişi Kemalpaşa ilçesinde proje üzerinden ev sahibi olmak isteyen 60 kişiyi yaklaşık 30 milyon lira dolandırdı. Şüphelilerden 13 kişi gözaltına alınırken 4 kişi tutuklandı.

Bu şehirde yaşayan çiftçilere müjde! 30 milyonluk destek

Düzenlenen Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında çiftçilere 30 milyon liralık destek sağlanacak. İşte detaylar...

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Soner Yalçın Levent'teki villasında yasa dışı inşaat mı yaptı?

Oda TV’nin sahibi Soner Yalçın’ın Levent’te SİT alanında yer alan ve kale gibi korunaklı olan 30 milyonluk villasında da yasa dışı inşaat yapıldığı belirtildi.

Sur Yapı Almanya'da iki günde 30 milyonluk satış yaptı!

Sur Yapı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı liderliğinde başlatılan konutta indirim kampanyasına destek verdiği 15 projesini Almanya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla biraraya getirdi. 

Vakıf GYO'dan Transform Fikirtepe'den 24 milyonluk satın alma!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Fikirtepe'de inşa edilen Transform Fikirtepe'den 24 milyonluk 30 adet gayrimenkul satın aldı...

DAP YAPI İzmir projesine 30 bin talep!

DAP YAPI İzmir Konak'ta 700 konutluk proje inşa edecek. 400 milyonluk yatırım değerine sahip DAP YAPI İzmir projesine kısa sürede 30 bin kişi başvurdu.

Varyap'ın 30 milyonluk tahvilinin kupon faizi yüzde 3.8880!

Varyap tarafından ihraç edilen TRFVRYP51718 ISIN kodlu nominal 30 milyon TL tutarındaki bononun, 01 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan üçüncü kupon ödeme dönemine ilişkin faiz oranı yüzde 3,8880 olarak belirlendi

Kalekim, Balıkesir'e 30 milyonluk fabrika kuracak!

Kale Grubu'nun yapı kimyasalları sektöründe faaliyet gösteren şirketi Kalekim, Balıkesir'e 30 milyon lira yatırımla fabrika kurma kararı aldı.

Varyap Yalıkavak lansmanı 30 Eylül'de!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap, Bodrum Yalıkavak’ta hayata geçireceği “Varyap Yalıkavak” projesini, düzenleyeceği bir basın toplantısı ile sizlerle paylaşmayı planlıyor.

Sakarya'nın iki ilçesine 45 milyon TL'lik yatırım!

Sakarya Ferizli ve Söğütlü ilçelerini sağlam altyapı ile buluşturacak projenin ilk hat montaj töreni gerçekleştirildi. Başkan Toçoğlu, ''Belediyemiz tarafından 30 milyonluk yatırım yapıldı. Şimdide 45 milyonluk çok büyük bir proje hayata geçiriliyor'' dedi.

Boyner'den Pangaltı'ya 30 milyonluk mağaza!

Boyner Büyük Mağazacılık, en büyük mağazasını yaklaşık 30 milyon liralık yatırımla Pangaltı'da açmaya hazırlanıyor.

Tarabya Huber Köşkü'nün restorasyonu mecliste!

Huber Köşkü'nde Saray danışmanlarının kaldığı bölüm başta olmak üzere yaklaşık yedi aydır devam eden 30 milyonluk restorasyona ilişkin usulsüzlük iddiaları Meclis gündemine taşındı.

varyap 30 milyonluk tahvil ihracı Haberi

varyap 30 milyonluk tahvil ihracı

Varyap'ın 30 milyon TL nominal değerli 365 gün vadeli tahvil ihracı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Nitelikli yatırımcılara talep toplama yöntemiyle gerçekleştirilen ihraç bir günde tamamlandı. 11 Haziran'da gerçekleşen ihracın ilk üç aylık dönemsel faiz oranı aylık yüzde 1.1104 olarak belirtilirken satış sırasındaki yıllık bileşik faizi yüzde 13.884 olarak kesinleştirildi. Varyap'ın ihraç ettiği tahvil 16 Haziran itibarıyla Borsa İstanbul Borçlanma Araçları Piyasası Kesin Alım Satım Pazarı'nda nitelikli yatırımcılar arasında işlem görmeye...