06 / 05 / 2024

Varyap faiz ödemesi

Varyap faiz ödemesi

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. bononun ilk üç aylık dönemsel faiz oranını 3.5990 olarak belirledi.

120 ay 2 milyon TL konut kredisi faiz, taksit ve geri ödeme planı nasıl? Banka banka konut kredisi oranları...

Konut satın almak isteyenler vatandaşlar için Mayıs 2024'te konut kredisi faizleri hakkında detaylı bilgi verildi. Buna göre, en düşük faiz oranı yüzde 3,05 olarak görünüyor. 120 ay vadeli 2 milyon TL konut kredisi kullanmak isteyenin aylık ödemesi ne kadar? Faize giden rakam ve toplam ödeme rakamla

3 milyon TL'lik konut kredisinin geri ödemesi 20 milyon TL'yi aştı! Krediyle ev almak hayal oldu!

Konut kredisi çekecek olan binlerce kişi en ucuz faiz oranı ve geri ödeme rakamı veren bankaları araştırıyor. Peki 3 milyon liranın 10 yıl vadeli geri ödemesi ve aylık taksitleri kaç TL? İşte o rakamlar...

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları güncellendi! 2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?

Ev almak isteyenler güncel konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Kredi ile ev almayı düşünenler en çok '  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ne kadar?' sorusunu merak ediyor. İşte  2 milyon TL'nin 10 yıllık geri ödemesi ve güncel konut kredisi faiz oranları...

3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar? Banka banka güncel faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları vatandaşları şaşırttı. Buna göre, 3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar oldu. En az 10 milyon lira geri ödemesi var.

Bankalar peş peşe açıkladı! 100 bin ihtiyaç kredisi faizi ne kadar, geri ödemesi kaç TL? 

İhtiyaç kredilerinde ortalama faiz 24.4 puan yükselişle yüzde 86.2'yi buldu. Peki 100 bin ihtiyaç kredisi faizi, geri ödemesi kaç TL? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

Bankalar güncel ihtiyaç kredilerini açıkladı! 100 bin TL'nin geri ödemesi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz artışında sonra bankalar da faizlerinde hızla güncelleme yaptı. Buna göre, hem mevduat faizleri hem de ihtiyaç kredisi faizlerinde artış yaşandı. 100 bin liralık ihtiyaç kredisinin geri ödemesi ne kadar oldu? Güncel rakamlar ve detaylar.

Mart 2024 konut kredisi faizleri sil baştan! 1 milyonluk kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar?

Pek çok banka konut kredisi faiz oranlarında değişikliklere gitti. Peki 1 milyon TL'lik kredinin hem geri ödemesi hem de aylık taksitleri ne kadar? 

Ev alacaklara son dakika faiz müjdesi: Denizbank konut kredisi hesaplama! İşte 500 bin, 1 milyon TL kredinin taksitleri

Yeni ev alacaklar banka banka konut kredisi faiz oranlarını merak ediyor. Peki DenizBank'ta konut kredisi faizi ne kadar? 500 bin, 1 milyon ve 1 milyon 500 bin TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi kaç TL?

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı!

Ankara Gamador Galya Center'da şirketlere özel 'KDV'si hemen, ödemesi vadeli' kampanyası başladı. Ofis ve dükkanlarda yüzde 20 KDV avantajı ile sıfır faiz, 36 ay vadeli ödeme imkanı sunuluyor. 

Her 100 liralık vergi gelirinin 20 lirası faize gidiyor!

Bu yıl ilk dokuz ayda yüzde 127,3 artışla 471 milyar liraya ulaşan yönetimin iç ve dış borç faiz ödemeleri geçen yılın tamamındaki rakamı 160 milyar lira da aştı. 2024-2026 döneminde toplam 5,4 trilyon lira faiz ödemesi yapılacak.

Kiracıya depozito iadesi nasıl yapılır?

Kiracıların ev kiralarken yaptığı depozito ödemesini geri alırken ev sahibinin ise faiz ödemesi yapması neticesinde yasal boyutu merak konusu. İşte merak edilen soru kiracı ev sahibinden depozito faizi alabilir mi?

Varyap faiz ödemesi Haberi

Varyap faiz ödemesi

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. bononun ilk üç aylık dönemsel faiz oranını 3.5990 olarak belirledi. 


Açıklama:

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 24.05.2016 tarih ve 6083 sayılı izin yazısı ve eki İhraç Belgesi' ne istinaden ilk dilim 30.000.000 TL nominal değerli 364 gün vadeli bono ihracı, 01.06.2016 tarihinde Nitelikli Yatırımcılara talep toplama yöntemi ile gerçekleştirilmiştir. Bononun ilk üç aylık dönemsel faiz oranı üç aylık %3.5990 olarak belirlenmiştir. Bononun satış sırasındaki yıllık bileşik faizi %15,2370 olarak kesinleştirilmiştir. Kupon faiz ödemeleri üç aylık olarak...