11 / 05 / 2024

varyap plazada son 50 ofis

varyap plazada son 50 ofis

İstanbul Anadolu Yakası Pendik' te hayata geçirilen Varyap Plaza Varyap Yapı güvencesiyle hayata geçiriliyor. Son 50 ofis 100 haftada sıfır faiz avantajıyla alıcılarını bekliyor...

Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Meridian'ın 2017 yıl sonı değerleme raporu yayınlandı.

Varyap Plaza'daki son 22 ofis ve 39 dükkan satışa çıkıyor!

Varyap Plaza'da yer alan son 22 ofis, 39 dükkan ve 1 arsa satışa çıkıyor. Projedeki ofislerin metrekare fiyatları 2 bin 574 TL'den, dükkanların metrekare fiyatları ise 4 bin 765 TL'den başlıyor.

Varyap Yalıkavak projesi ay sonunda satışa çıkıyor!

Türkiye’nin lider inşaat şirketlerinden Varyap; Bodrum Yalıkavak’a yeni bir proje kazandırıyor. Son dönemin en popüler bölgesi Tilkicik Koyu’nda yapımına başlanan “Varyap Yalıkavak” projesinin tanıtımı, Eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek.

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Varyap Yatırım Ayları'nda yüzde 25 indirimle!

Gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atan Varyap, Mart ve Nisan aylarını “Varyap Yatırım Ayları” olarak tanımlayarak, son dönemde dövizde oluşan hareketliliğe alternatif bir yatırım aracı oluşturdu.

Varyap Elements markası ile Bodrum'dan dünyaya açılıyor!

Varyap Meridian ve Metropol İstanbul gibi Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden projeleri hayata geçiren Varyap, son olarak Bodrum’da geliştirdiği Varyap Elements Yalıkavak ile bu projelerden bir yenisine daha imza atıyor...

Varyap Plaza'da teslimler başladı! 266 bin TL!

İstanbul'un Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken; projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için de 60 aya sıfır faiz imkanı var...

Pendik Varyap Plaza'da teslimler başladı! 0 faiz!

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi

Pendik Varyap Plaza'da 0 faiz! Anahtar teslim!

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi...

Varyap Plaza'da 60 ay sıfır faiz! Teslimler başladı!

Anadolu Yakası'nın yeni cazibe merkezi Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi...

Varyap Plaza'da teslimler başladı!

Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi.

Varyap Plaza'da ofis ve dükkanlar tamamlandı!

Pendik'teki Varyap Plaza'da ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için 60 ay sıfır faizli kampanya düzenlendi. Kampanyada fiyatlar 266 bin TL'den başlıyor.

Varyap Plaza’da teslimler başladı!

Toplamda 278 bağımsız bölümün yer aldığı Varyap Plaza’da son ofis ve dükkanlar için 60 aya yüzde sıfır faiz imkanı sunulurken fiyatlar 266 bin TL’den başlıyor.

varyap plazada son 50 ofis Haberi

varyap plazada son 50 ofis

Varyap Plaza Pendik hazır. Geç olmadan yerinizi alın, hemen kazanmaya başlayın. Pendik Varyap Plaza'da toplam 62 adet ticari ünite ve 216 adet ofis yer alıyor.


Varyap Plaza projesi Varyap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te konumlanıyor. Projede yer alan son 50 ofis sıfır faiz avantajıyla alıcılarını bekliyor. 



Pendik Varyap Plaza projesinde 2 kat otopark 2 kat alışveriş merkezi ve 5 kat ofis ve dükkan bulunuyor.  Varyap projede her tür ofis ve iş yeri ihtiyacına cevap veren 55 metrekareden 325 metrekareye kadar değişen büyüklüklerde 278 iş yeri yer alıyor.



Varyap Plaza Pendik konum olarak; Pendik, Tuzla Tersaneleri, Gebze-Harem E - 5 Karayolu, Sabiha Gökçen Havalimanı, Haydarpaşa-Tuzla Trenyolu gibi ulaşım olanaklarının merkezinde bulunuyor. 



Telefon: 444 54 56

Web Adresi: http://www.varyapplaza.com

Belemir...