15 / 05 / 2024

Varyap Varlıbaşlar ödemeleri

Varyap Varlıbaşlar ödemeleri

Varyap Varlıbaşlar Yapı Sanayi Turizm Yatırımları Ticaret ve Elektrik Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Varyap Varlıbaşlar 2. kupon ödemesini yaptı.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm sevinci!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesindeki "riskli alan" ilan edilen 53 dönümlük alanın "kentsel dönüşüm" kapsamına alınması büyük sevinçle karşılandı.

Diyarbakır Bağlar için riskli alan kararı!

Diyarbakır ili, Bağlar ilçesi, Kaynartepe Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Bağlar'da kayıtdışı iş yerleri ruhsatlandırıldı!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi tarafından vergi dairesi ve esnaf odalarıyla ortaklaşa gerçekleştirdiği  denetimlerde tespit edilen 3 bin 400 iş yerinin yüzde 80’inin ruhsatlandırma ve vergilendirme işlemini gerçekleştirdi.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi’nin inşaatı tamamlandı!

Pendik Belediyesi, Yayalar ve Kavakpınar Spor Komplekslerinden sonra Güllübağlar Spor Kompleksi inşaatını da tamamladı. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Şehrimizdeki spor komplekslerinin sayısını her geçen yıl artırma gayreti içerisindeyiz.” diye konuştu.

Bağlar'ın kentsel dönüşüm raporu bakanlığa sunuldu!

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi, ilçe için hazırladığı kentsel dönüşüm raporu Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na sunuldu. Projenin onaylamasıyla ilgili çalışmalara önümüzdeki aylarda başlanması planlanıyor.

Diyarbakır Bağlar'da 250 yapı için yıkım kararı!

Diyarbakır'da, yeni yerleşim yerlerinin açılmasıyla birlikte, Bağlar ilçesinde oturanlardan bazıları, çoğu gecekondu olan evlerini terk etti. Bağlar Belediyesi yetkilileri, tespit ettikleri 250 yapı için yıkım kararı verdi.

Bağlar'da dönüşüm 4 ay sonra başlayacak!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına 4 ay sonra başlanacağı açıklandı.

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüm için dev işbirliği!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerin başını çeken Bağlar ilçesinde sorunun çözümü için önemli bir adım atıldı. Bağlar ilçe belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile koordineli çalışıp 5 yılda kentsel dönüşümü gerçekleştirecek.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

Diyarbakır Bağlar'daki 6 katlı bina için yıkım bekleniyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan Güllü apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Boşaltılan 6 katlı binanın yıkılması bekleniyor.

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kişi tarafından kuruldu. 

Tarsus Bağlar Cami'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Bağlar Cami'nin temelini attı.

Varyap Varlıbaşlar ödemeleri Haberi

Varyap Varlıbaşlar ödemeleri

Varyap tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz tarafından ihraç edilen TRSVRYP61512 ISIN kodlu nominal 30.000.000 TL tutarındaki tahvilin 2.kupon ödeme dönemine ilişkin 333.120 TL'lik faiz ödemesi 12.08.2014 itibariyle...