26 / 07 / 2024

varyapın notu yenilendi mi

varyapın notu yenilendi mi

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating tarafından 2012 yılı içerisinde " yatırım yapılabilir " notu alan Varyap, yeniden değerlendirme sürecine girerek notunu yenilemiş oldu...

Twitter, Günlük Tweet Sınırı Getirdi!

Twitter'dan olay açıklama geldi. Twitter tarafından kullanıcılara sağlanan günlük tweet sınırı yenilendi.

Ford Ranger'da Haziran'a özel fiyatlar! Sakın kaçırmayın! İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Daha sıkı ve daha verimli çalışacak şekilde tasarlanarak ilgi odağı olan Ford Ranger'ın fiyatları yenilendi! Haziran'a özel fiyatları sakın kaçırmayın! Peki, Ford Ranger fiyatları ne kadar? İşte 18 Haziran 2022 fiyat listesi...

Arçelik televizyonların fiyatları yenilendi! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Arçelik Imperium 9 serisi televizyonlarda indirim başlattı. Peki Arçelik Imperium 9 serisi televizyonların fiyatları ne kadar oldu? İşte Arçelik televizyonları Mart 2022 fiyat listesi...

KİPTAŞ İstanbul'da riskli binaları maliyetine yeniliyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ İstanbul genelinde ömrünü tamamlamış binaları yenilemek için seferberlik başlattı. Kentsel dönüşüm çalışmalarına yönelik açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, binaların maliyetine yenilendiğini dile getirdi. 

Çinli emlak şirketi Kaisa'nın kredi notu düşürüldü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları Fitch ve S-P tarafından Çinli gayrimenkul şirketi Kaisa'nın notu düşürüldü. 

Çinli gayrimenkul şirketi Fantasia'nın notu düştü!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu S-P Fantasia'nın kredi notunu düşürdü, görünümünü "negatif izlemeden" "negatife" şeklinde düzenledi. 

Kayseri Küçükali Mahallesi dönüşümle yenilendi!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi ilçesinde dönüşüm projesi uygulanan mahallelerde binaların yükseldiğini ve bölgenin yenilendiğini açıkladı.

Bursa Hisar’da binaların cepheleri yenilendi!

Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın ilk yerleşim yeri olan Hisar’ın tarihi özelliklerini korumak adına başlattığı Tarihi Hisar Bölgesi Yenileme Projesi'ni tüm hızıyla sürdürüyor. Projenin en önemli çalışmalarından biri olan Oruçbey Caddesi’ndeki binaların cephe sağlıklaştırma çalışmaları tamamlandı. 

Kayseri Melikgazi kentsel dönüşümle yenilendi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayata geçirilen kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgiler verdi.

Varyap, 2019’u yatırım yılı olarak belirledi!

Sektörünün önde gelen firmalarından Varyap’ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve CEO’su Erdinç Varlıbaş ile Türkiye ekonomisinin güncel konjonktürünü ve Varyap’ın yeni projelerini Forbes'ê anlattı...

Esenler'in yüzde 40'ı dönüşümle yenilendi!

17 Ağustos'un yıl dönümünde Esenler'de depreme yönelik yürütülen kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bilgi veren Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler'deki konutların yüzde 40'ının yenilendiğini söyledi.

Marmara'da 19 yılda 600 bin konut yenilendi!

17 Ağustos Marmara depreminin üzerinden 19 yıl geçti. 19 yılda kentsel dönüşüm projelerine hız verildi. Marmara genelinde 600 bin konut kentsel dönüşümle yenilendi.

Samsun kentsel dönüşümle yenileniyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, yatırımlardan ve projelerden bahsetti. Yeni projeler hakkında da bilgi veren Şahin, Samsun kentsel dönüşümle yenilendiğini söyledi. 

varyapın notu yenilendi mi Haberi

varyapın notu yenilendi mi



Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR Eurasia Rating tarafından 2012 yılı içerisinde "yatırım yapılabilir" notu alan Varyap, yeniden değerlendirme sürecine girerek notunu yeniledi. 


JCR, Varyap'ın Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'BBB-(Trk)' görünümünü ise 'Stabil' (yatırım yapılabilir) olarak teyit etti. 

Kurumsallaşmada ve şeffaflıkta son yıllarda önemli adımlar atan Varyap'ı yatırım yapılabilir seviyede değerlendiren JCR, Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'BBB-(Trk)' görünümünü ise 'Stabil' yani yatırım yapılabilir olarak belirledi. JCR, şirketin Uzun Vadeli Uluslararası Yabancı Para ve Yerel Para Notlarını ise BB+' olarak...