06 / 05 / 2024

Vasiyetname metni 2017

Vasiyetname metni 2017

Vasiyetname, bir kimsenin ölümünden sonrası için belirli kişiye belirli bir mal bırakması işlemi için hazırladığı metin oluyor. İşte vasiyetname örneği 2017..

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği tam metni 2017!

Binalarda Su Yalıtımı Yönetmeliği, 27 Ekim 2017 tarihinde Resmi Gazete'de yayınlandı. Yönetmelik kapsamında yeni inşa edilecek binalarda yapılması gereken su yalıtımı esasları belirlendi.. 

Stüdyo daire yönetmeliği metni 2017!

Uygulama imar planı bulunan alanları kapsayan yönetmelik gereğince stüdyo dairelerin yapımı yasaklanıyor. İşte stüdyo daire yönetmeliği metni 2017..

Kira banka zorunluluğu tebliği 2017!

Kira banka zorunluluğu 2017 tebliği olan Gelir Vergisi Genel Tebliği (Seri No: 268)’nde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte tebliğ metni..

Dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği 2017!

Dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği, bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte dönüşüm projeleri özel hesabı yönetmeliği 2017 tam metni..

Serbest Bölgeler Kanunu 2017 tam metni!

Serbest Bölgeler Kanunu bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte Serbest Bölgeler Kanunu 2017 tam metni..

Vasiyetname örneği 2017!

Vasiyetname, bir kimsenin ölümünden sonrası için belirli kişiye belirli bir mal bırakması işlemi için hazırladığı metin oluyor. İşte vasiyetname örneği 2017..

Torba Yasa Tasarısı tam metni 2017!

Emekli Sandığı Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı, TBMM Genel Kurulunda kabul edildi. İşte Torba Yasa Tasarısı tam metni 2017..

Sur Yapı Marka Rezidans projesinde daire teslimleri Ağustos 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla yükselen Marka Rezidans Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa ediliyor. Toplam 220 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen projenin teslimleri Ağustos 2017'de yapılacak.

Ant Yapı Antplato'da 2017 sonuna kadar özel taksitlerle!

80 metrekare ile 172 metrekare arasında değişen ofislerden meydana gelen Ant Yapı Antplato projesinde yer alan ofis seçenekleri için 2017 sonuna kadar Ant Yapı'ya borçlanarak taksitlendirme yapılıyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik'te teslimler Nisan 2017'de!

Dumankaya İnşaat tarafından Sancaktepe'de hayata geçirilen Dumankaya Mozaik projesi 64 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Projede daire teslimlerinin Nisan 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor.

İlkbahar Rezidans'ta daire teslimleri Kasım 2017'de!

Sur Yapı imzası ile Sultanbeyli'de yükselen İlkbahar Evleri 250 milyon TL yatırım bedeline sahip. Toplam 304 adet konutun bulunduğu projede teslimlerin Kasım 2017'de yapılması planlanıyor.

Bahçeşehir Gölevleri'nde daire teslimleri Ağustos 2017'de!

KİPTAŞ ve Binres İnşaat tarafından Bahçeşehir'de inşa edilen Vaditepe Göl Evleri projesi, 357 konuttan meydana geliyor. Projede teslimlerin Ağustos 2017'de ayında yapılması planlanıyor.

Alibeyköy 5.Levent'te daire teslimleri 2017'de!

Teslimleri 2017 yılında yapılacak olan 5.Levent projesi; Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta inşa ediliyor. Proje 516 bin metrekare inşaat alanına sahip..

Vasiyetname metni 2017 Haberi

Vasiyetname metni 2017

Bir kimsenin ölümünden sonra geçerli olmak üzere, bir veya birden fazla kişiye belirli bir mal bırakması işlemi için hazırladığı metin vasiyetname oluyor. 


Vasiyetname, resmî şekilde veya mirasbırakanın el yazısı ile yapılabildiği gibi, sözlü olarak yapılabiliyor. Vasiyetnamenin geçerli olabilmesi için Medeni Kanun'da yer alan hükümlere uygun olarak hazırlanmış olması gerekiyor.


Vasiyetname ile eğer bir taşınmaz mal bırakılacaksa, taşınmazın adres ve tapu bilgilerinin vasiyetname kapsamında belirtilmiş olması gerekiyor. Vasiyetname örneği şu şekilde sıralanıyor:


Vasiyetname örneği 2017


…………yılı…………ayının…………günü…./……/…… Aşağıda mühür ve imzası bulunan ben ……………Noteri …………………………, …………………adresindeki dairemde görev yaparken yanıma gelen ve gösterdiği ………….. verilmiş ………..gün,……….kayıt ve .............. seri numaralı, fotoğraflı …………..göre ………… ili, ………… ilçesi, ………….mahallesi/köyü nüfusuna ……… cilt, …… aile sıra, …… sıra numaralarında kayıtlı olup, baba adı ………., ana adı ………… doğum...