15 / 05 / 2024

Vatan Taşınmazn adres

Vatan Taşınmazn adres

Vatan Taşınmaz Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Arslan ve Nizametten Sözkan tarafından kuruldu.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya karşı konulamaz dev indirim! A101'den sonra şimdi Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta!

Vatan Bilgisayar ve MediaMarkt'ta şimdi bütçe dostu bir fiyata Xiaomi Redmi Note 11 Pro indirimle satışta! Ürün, öncelikle A101, Carrefoursa, Migros gibi marketlerde satıştaydı.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro'ya çılgın indirim! Carrefoursa, Migros, A101, Vatan Bilgisayar'dan sonra MediaMarkt'ta!

MediaMarkt'ta şu anda indirimli fiyatla bütçe dostu Xiaomi Redmi Note 11 Pro satışta! Ürün öncelikle A101, Carrefoursa, Migros ve Hepsiburada gibi mağazalarda piyasaya sürüldü ve daha sonra Vatan Bilgisayar da dahil oldu.

Vatan Taşınmaz Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vatan Taşınmaz Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Arslan ve Nizametten Sözkan tarafından kuruldu.

Adres Koru Evleri satışta! Fiyatlar 370 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat imzasını taşıyan Adres koru Evleri, Sancaktepe'de inşa ediliyor. Daire fiyatlarının 370 bin TL'den başlayan projede lansman öncesi indirimli özel fiyatlar sunuluyor.

Bodrum Adres Yalıkavak teslim tarihi!

M2 İnşaat imzası taşıyan Adres Yalıkavak projesi 3+1 ve 4+1 daire tiplerinden oluşuyor. 60 bin metrekare alanda inşa edilen projenin Şubat 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri!

216 Butik Çekmeköy adres bilgileri kapsamında proje Taşdelen Cumhuriyet Mahallesi, Vatan Caddesi üzerinde bulunuyor. 216 Yapı imzası ile hayata geçirilen projede peşinde yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Adres Sancaktepe Residence satılık!

Adres Sancaktepe Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor.

Teknik Yapı Metropark adres!

Teknik Yapı Metropark adres bilgisi kapsamında proje, Atatürk Mahallesi, Şehit Er Necati Özgel Sokak'ta yer alıyor. Daire fiyatlarının 271 bin TL'den başladığı projede 36 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Concord İstanbul Kadıköy adres!

Concord İstanbul Kadıköy adres bilgisi kapsamında proje Dumlupınar Mahallesi Yumurtacı Abdi Bey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teknik Yapı imzası taşıyan proje 1.175 adet daireden oluşuyor.

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres!

Sancaktepe Dumankaya Mozaik adres bilgisi kapsamında proje Abdurrahman Gazi Mahallesi, Gecem Sokak'ta yer alıyor. Banka kredisi ile ödeme yapılabilen projede aylık taksitler 1.825 TL'den başlıyor.

Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

Adres Sancaktepe Evleri 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Dairelerin alanları 47 metrekareden başlangıç gösteren proje Dumankaya İnşaat imzası taşıyor. Peki Adres Sancaktepe teslimleri ne zaman?

İş GYO İnistanbul Gala adres bilgileri!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor.İş Gayrimenkul İnistanbul Gala adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Selective Port Evleri adres!

Alper İnşaat imzası taşıyan proje toplam 13 bin 141 metrekare arsa alanında yükseliyor. Selective Port Evleri adres bilgileri kapsamında proje İstanbul'un Pendik ilçesinde yükseliyor.

Vatan Taşınmazn adres Haberi

Vatan Taşınmazn adres

Vatan Taşınmaz Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Arslan ve Nizametten Sözkan tarafından kuruldu.

Vatan Taşınmaz Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1-Her türlü mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, ipotek, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve...