06 / 05 / 2024

vazo kule iletişiö

vazo kule iletişiö

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Vazo Kule'de 48 ay vade 0 faiz imkanı sunuyor. Maltepe Vazo Kule projesinde stüdyo 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire çeşitleri mevcut.

Kütahya Belediyesi Vazo Kule Seyir Terası için ihaleye çıkıyor! İşte Resmi Gazete'deki o ihale ilanı!

Kütahya Belediyesi Vazo Kule için ihale tarihini açıkladı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ile ilgili detaylar...

Levent Nida Kule iletişim!

Levent Nida Kule iletişim için 444 4 846 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 55 bin metrekare inşaat alanından oluşan proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor.

DAP Adam Kule iletişim!

Adam Kule projesi 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor. DAP Adam Kule iletişim için satış ofisi telefon numarası olan 444 93 27 numara ile irtibata geçebilirsiniz.

Işık İnşaat Marmara Kule iletişim!

Işık İnşaat Marmara Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 533 424 9525 olarak belirlendi. İnşaat çalışmaları başlayan Marmara Kule projesi Kartal’da inşa ediliyor.

Dragos Adam Kule iletişim!

Dragos Adam Kule iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 327 olarak belirlendi. Dap Yapı Adam Kule projesi Vazo Kule projesine yakın bir bölgede inşa ediliyor.

Dap Yapı Adam Kule iletişim!

Dap Yapı Adam Kule iletişim için 444 93 27 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Ön talep toplamaya devam eden proje 27 katlı tek blok halinde inşa ediliyor.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Nida Kule iletişim!

Nida Kule iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yaşama geçirilen Nida Kule Levent projesinde teslimlerin 2015 yılının ikinci çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Dap Vazo Kule görselleri!

Dap Vazo Kule görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor. 2015 yılında tamamlanması planlanan Maltepe Dap Vazo Kule Evleri projesinde 20 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor.

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri!

Dap Vazo Kule Maltepe görselleri haberimizin içinde yer alıyor. Projede dinlenme alanları, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yüzme havuzu ve fitness yer alıyor...

Arma Kule iletişim!

108 adet ofis ve 46 adet dubleks ofisten oluşan Arma Kule iletişim bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Arma Kule Başkent Ankara'da inşa ediliyor. Projede fiyatlar ise 489 bin TL'den başlıyor...

Nida Kule iletişim!

İstanbul Avrupa yakası Levent'te inşa edilen Tahincioğlu Gayrimenkul projesi Nida Kule iletişim bilgisine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Ofislerin ortalama metrekare birim fiyatı 10 bin dolardan başlıyor...

Cevizli Kuriş Kule iletişim!

Cevizli Kuriş Kule iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Teslimleri bu yılın Mayıs ayında gerçekleşecek olan Cevizli Kuriş Kule projesi 29 kat olarak yükseliyor.

vazo kule iletişiö Haberi

vazo kule iletişiö

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Vazo Kule projesi 19-22 kat 3 blok halinde yükseliyor. İstanbul Anadolu yakası Maltepe'de konumlandırılıyor.


Vazo Kule projesinde toplam 289 adet rezidans daire, 11 adet ticari birim ve 99 adet ofis yer alıyor. 


Maltepe Vazo Kule'deki stüdyo dairelerin metrekare alanları 35 metrekare ile 70 metrekare arasında, 1 oda 1 salon dairelerin metrekare alanları 89 metrekare ile 90 metrekare arasında değişiyor. 


Vazo Kule projesinin sosyal alanları arasında; spor alanları, fitness center, eğlence alanları, çocuk oyun alanları,Türk hamamı, buhar odası, dinlenme alanları,  açık - kapalı otopark, yüzme havuzu yer alıyor.




Telefon: 444 33 39

Web adresi: www.dapvazokule.com

Öznur...