17 / 05 / 2024

vazo kule ön talep

vazo kule ön talep

Anadolu yakasında Maltepe Dragos'ta Dap Yapı tarafından inşa edilen Vazo Kulenin satışları hızla devam ediyor...

DAP Yapı, Vazo Kule'de, Hitit vazosundan esinlenmiş!

DAP Yapı'nın eski Hitit vazosundan esinlenerek tasarladığı Vazo Kule'de teslimler başladı. Yüzde 40'ı teslim edilen Vazo Kule projesi, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Dap Yapı Vazo Kule'de teslimler başladı!

Gayrimenkul sektörünün öncü markalarından DAP Yapı tarafından Maltepe Dragos’ta inşa edilen Vazo Kule’de konut ve ofislerin teslimine başlandı. Yüzde 40’ı teslim edilen Vazo Kule, iki rezidans ve bir ofis bloğundan oluşuyor.

Vazo Kule’de ODE ürünleri tercih edildi!

DAP Yapı, Hitit medeniyetinin 3 bin yıllık eşsiz mirasını günümüze taşıyor. Hitit sanatının en önemli objelerinden olan inandık Vazosu, anıtsal mimari anlayışıyla modernize edilerek, Vazo Kule’de yeniden hayat buluyor.

Vazo Kule'nin mobilyalı ev kampanyası devam ediyor!

DAP Yapı'nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. 289 adet rezidans, 99 adet home office olmak üzere 399 üniteden oluşan Vazo Kulenin mobilyalı teslim kampanyası devam ediyor.

Dap Vazo Kule ulaşım!

Dap Vazo Kule ulaşım bilgileri kapsamında projenin İstanbul Avrupa Yakası Maltepe'de yer aldığını söyleyebiliriz. Projede 22 katlı iki blok ve 19 katlı bir blok olmak üzere 3 blok bulunuyor...

Dap Yapı Vazo Kule'de sadece 20 bin TL peşinatla!

Dap Yapının sahipliğini yaptığı Dap Vazo Kule projesi müşterilerine 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuyor. Kampanyada son gün 30 Nisan.

Dap Yapı Vazo Kule'de 48 ay vade ve 0 faiz! Son gün 30 Nisan!

Dap Yapı imzası taşıyan Vazo Kule projesinde, konut sahibi olmak isteyenler 20 bin TL peşinat ödendikten sonra 48 ay vade ve 0 faiz seçenekleri sunuluyor.

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla! 30 Nisan son gün!

Dap Vazo Kule Maltepe'de 20 bin TL peşinatla 48 ay vade ve 0 faiz uygulanıyor. Dap Vazo Kule projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz!

DAP Yapı, alıcı ve yatırımcılarını kazandırmak üzere yeni fırsatlar sunuyor. 30 Nisan'a kadar devam edecek kampanyada Vazo Kule projesinde bekletilen son rezidanslar, 20 bin TL peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz fırsatıyla satışa sunuluyor...

Dap Yapı, Vazo Kule'de kampanya yaptı!

Dap Yapı, Vazo Kule projesinde 20 bin lira peşinatla, 48 ay vade ve sıfır faiz sistemiyle ev satışlarını sürdürüyor. Şirket satışa sunduğu evlerde alıcıya mobilyalı ev teslim ediyor.

Vazo Kule örnek daire!

Vazo Kule örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dap Yapı'nın projesi Maltepe Vazo Kule'de 48 aya kadar vade farkı olmadan ödeme imkanı sunuluyor...

Dap Vazo Kule'de 20 bin TL peşinatla mobilyalı süit!

Dap Yapı imzasını taşıyan Vazo Kule projesinde 30 Nisan'a kadar 20 bin TL peşinatla mobilyalı süit sahibi olunuyor. Vazo Kule projesinde 48 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Vazo Kule Maltepe örnek daire!

Vazo Kule Maltepe örnek daire resimleri haberimizin içerisinde yer alıyor. Dap Yapı'nın Vazo Kule projesinde 289 konut, 99 ofisi ve 11 dükkan yer alıyor...

vazo kule ön talep Haberi

vazo kule ön talep


Anadolu yakasında Maltepe Dragos'ta Dap Yapı tarafından inşa edilen Vazo Kulenin satışları hızla devam ediyor. 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu proje, toplam 399 üniteden oluşuyor. 289 rezidansın yüzde 65 oranında satışını gerçekleştiren Dap Yapı, 99 adetlik home office bloğu için ön talep topluyor. Fiyatları 269 bin TL'den başlayan ofislerin yüzde 45 civarında ön satışının gerçekleştiği belirtiliyor. Büyüklüğü 55 metrekare ile 100 metrekare arasında değişen ofisler, istenildiği takdirde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde çalışma alanları elde edilebiliyor. 


Dünya...