29 / 04 / 2024

vbeykent üniversitesi arsa satışı

vbeykent üniversitesi arsa satışı

Beykent Üniversitesi İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Büyükçekmece Merkez Mahallesi'nde konumlanan yüzde 10 imarlı 2 arsayı satıyor...

Fırat Üniversitesi 4 arsa satıyor! İhalesi 8 Kasım'da!

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü, Elazığ Zafran ve Sürsürü'de yer alan 4 arsayı satışa çıkardı. Arsaların merakla beklenen satış ihalesi 8 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Ramazan Kurtoğlu'ndan arsa, konut, altın yatırıcılarına kırmızı kodla uyarı geldi! Sakın bunu yapmayın...

İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu, şahsi twitter sayfası üzerinden arsa, konut ve altın yatırımcılarına kırmızı kodla uyardı. 

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Nef Arsa Sakarya fiyatları Ekim 2022!

Sakarya Üniversitesi’nin yanı başında hem sürekli değerlenen hem de kira getirisiyle dikkat çeken Nef Arsa Sakarya projesinde fiyatlar belli oldu. Peki Nef Arsa Sakarya fiyatları ne kadar? Nef Sakarya arsa fiyatları belli mi? İşte Nef Sakarya arsa fiyat bilgisi Ekim 2022... 

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Metaverse'ten arsa alırken nelere dikkat edilmeli? Yatırımcılar dikkat!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kürşat Çağıltay son zamanlarda sık sık gündeme gelen metaverse ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Peki Metaverse'ten arsa alırken nelere dikkat edilmeli?

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Japonya'da arazi ve arsa düzenlemesi ile afetler azaltılıyor!

Tokyo Üniversitesi’nden Doçent Doktor SETA Fumihiko, Japonya’da gelişmiş “arazi ve arsa düzenlemesi (AAD)” yöntemleri ile, nispeten düşük maliyetler ile kentsel alanların ve altyapının bakımı sağlanarak afetin azaltılmasına katkıda bulunulmaktadır” dedi.

Atatürk Üniversitesi’nin öğrenci yurdunda usulsüz kiralama iddiası!

Erzurum Atatürk Üniversitesi’ne tahsis edilen arsa üzerinde inşa edilen ve 2016’da 113 bin TL kira alınan 7 katlı öğrenci yurdunun, 2017’de yıllık 5 bin 210 TL'ye bir vakfa pazarlık usulü ile kiralandığı öğrenildi. 

Uludağ Üniversitesi'nde usulsüz arsa tahsisi iddiası!

2019 yılı Sayıştay raporlarının yayınlanması ile birlikte pek çok kamu kurumunda yaşanan usulsüzlükler tespit edildi, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde bir şirkete usulsüz arsa tahsis edildiği belirlendi.

Medipol’e arsa tahsisi üniversite kurulmadan başladı iddiası!

Medipol Üniversitesi’ne 200 milyon TL değerinde 17 dönümlük bir arsa tahsisinin daha yapıldığı belirtildi. CHP Milletvekili Emir, “Arsa, üniversite henüz kurulmadan, bağlı olduğu vakfa tahsis edilmiş” şeklinde konuştu.

Ankara Medipol Üniversitesi'nden arsa tahsisi açıklaması!

Ankara Medipol Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Zeki Şengil, Ankara Tren Garı binasının üniversiteye hibe edildiği yönündeki iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Ankara Numune Hastane arazisi Medipol Üniversitesi'ne devredildi iddiası!

Ankara Numune’nin kapanmasının ardından arazisinin gizlice Medipol Üniversitesi’ne devredilmek istendiği iddia edildi. Bir başka iddia ise Medipol Grubu’na kurulması planlanan Ankara Sağlık Vadisi’nden bedelsiz olarak 600 dönüm arsa, ayrıca üç kamu bankasından 900 milyon dolar kredi verildi iddiası

vbeykent üniversitesi arsa satışı Haberi

vbeykent üniversitesi arsa satışı

Beykent Üniversitesi tarafından, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Büyükçekmece Merkez Mahallesi'nde konumlanan 2 arsa satışa sunuldu.

Büyükçekmece Merkez Mahallesi Çamaşırdere mevkiinde bulunan arsalar için satış ihalesi 23 Mayıs 2022 tarihinde saat 14:30'da Beykent Üniversitesi İhale Salonu'nda yapılacak.

Peki yatırımcıların dikkatini çekebn arsaların büyüklükleri ne kadar? Büyükçekmece'de satışı yapılacak arsaların fiyatları kaç lira? İşte ayrıntılar...

Yüzde 10 imarlı olan arsalar, İstanbul ili, Büyükçekmece ilçesi, Büyükçekmece Merkez Mahallesi Çamaşırdere mevkii, 490 ada 1 ve 2 parsellerde yer alan arsaların ihalesi kapalı teklif usulü ile gerçekleştirilecek. 

490 ada 1 parselde yer alan arsanın büyüklüğü 50 bin 274 metrekare, 2 parselde yer alan arsanın büyüklüğü ise 50 bin 279 metrekare olarak belirlendi. 

490 ada 1 parseldeki arsanın muhammen bedeli 87 milyon 500 bin TL, 490...