10 / 05 / 2024

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres 

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres 

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Dündar tarafından kuruldu.

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 27 Ekim'de işlem görmeye başlayacak

Vera Konsept Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) payları 27 Eki 2023 tarihinden itibaren Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacak. VRGYO işlem koduyla başlacak olan arz hakkında merak edilenler.

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Konut Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Reşat Aykoç ve Yusuf Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Avrasya GYO Metrocity A Blok 17. katı kiraya Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye kiraladı!

Avrasya GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul ili Şişli İlçesi Metrocity İş Merkezi A Blok 17'nci katta yer alan 187 numaralı bağımsız bölüm Metro Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye aylık 12.711+ KDV bedelle kiralandı.

GYODER Çözüm Platformu artık dijitalde!

Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (“GYODER”), 22 Ekim'de "Gayrimenkulde Etkin Yönetim: Mülk ve Tesis Yönetimi Sorunlarına Çözüm Önerileri" başlığında online oturum gerçekleştirecek.

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Dündar tarafından kuruldu.

Çözüm Restorasyon Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çözüm Restorasyon Momarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Andaç Yiğitalp  Çamaş ve Cem  Özmen ortaklığında kuruldu.

Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı!

Gayrimenkul ve yatırım alanında hizmet veren İzmirli Omorfo Danışmanlık firmasının kurucusu Emrullah Yılmaz, “Yaşadığımız kentler mis gibi kokmalı” diyerek kötü koku konusunda kurumlara çözüm ortaklığı yapıyor. 

Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu!

Emlak Konut güvencesiyle  Özak GYO, Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'un iklimlendirme çözüm ortağı Daikin oldu.

Tema İstanbul'un yatırımcıları TEM trafiğine çözüm oldu!

Tema İstanbul’da bir ilke daha imza atılıyor. Tema İstanbul’un yatırımcılarından Mesa, Artaş – Avrupa Konutları, Öztaş, Kantur – Akdaş ortaklığının yaklaşık 100 milyon TL yatırımla inşasına başladığı bağlantı yolu bölgenin trafik sorununa çözüm olacak.

İstanbul'un otopark sorununa Apart Park çözümü!

Alman Weeka şirketi, İstanbul'un otopark sorununa çözüm sağlaması hedefiyle oluşturulan "Apart Park" projesi kapsamında İSPARK'a iş ortaklığı ve yatırım teklifi sundu.

Orjin Çözüm Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orjin Çözüm Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Üçgül, Mehmet Kıvanç Aksoy, Soner Damar tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 29 Mayıs'ta kuruldu.

İzmir'deki stat sorunlarına çözüm geliyor!

Mimar Erkut Tamay, İzmir spor gündeminin en önemli konusu olan stat sorununa çözümleri getiren projeler ürettiğini açıkladı. Tamay tek hayalinin İzmir kulüplerine büyük sıkıntı yaratan stat sorununa çözüm bulmak olduğunu ifade etti.

Metro Properties Perakende Günleri'nde çözüm ortaklarını buluşturdu!

Metro Properties Perakende Günleri'nde çözüm ortaklarını buluşturdu. METRO PROPERTIES CEO’su Jean - Cristophe Bretxa ve METRO PROPERTIES CFO’su Osman Koçak evsahipliğinde gerçekleşen ve sektörü buluşturan Kokteyl’e ilgi büyük oldu.

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres  Haberi

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi adres 

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 800 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Dündar tarafından kuruldu.

Vd Çözüm Ortaklığı Ve Danışmanlık Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a. Şirket, yer altında ve yer üstünde inşa edilecek her türlü inşaatların Müteahhitliğini ve/veya taşeronluğunu yapabilir. Her türlü inşaatların yapım işini taahhüt edebilir. Her türlü gayrimenkullerin tadilat ve dekorasyon işlerini yapabilir. Kamu ve özel kesim tarafından düzenlenecek her türlü ihalelere iştirak edebilir. Her türlü mühendislik ve projelendirme, haritalama hizmetleri verebilir, bu amaçla mühendislik işyerleri kurabilir. Kat karşılığı inşaat işleri yapabilir. Arsa bina dâhil her türlü taşınmazları alıp satabilir, taşınmaz danışmanlığı ve komisyonculuğu işlerini yapabilir. b. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve...