30 / 04 / 2024

ve güneşli nerede

ve güneşli nerede

Ve Güneşli görselleri kısmı haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında yer alan daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Güneşli markalı konut projeleriyle yenileniyor!

Gayrimenkul değer artışının son yıllarda hızlı bir ivme kazandığı Güneşli'de devam eden markalı konut projelerine bir yenisi ekleniyor. Ve Güneşli, lokasyonu, butik mimari tavırları ve kullanışlı metrekareleriyle dikkat çekiyor...

Ve Güneşli’de evi şimdi al peşinatı ve taksiti 1 yıl sonra öde!

Markalı konut projeleriyle hızla gelişen Güneşli’ de hayata geçirilen Ve Güneşli projesi için, peşinat ve kredi ödemelerine teslimde başlama fırsatı sun an bir kampanya hazırlandı...

Teleset Mobilya Ve Güneşli fiyat!

Teleset Mobilya Ve Güneşli fiyat listesi kapsamında 1 oda 1 salon daireler 282 bin TL'den, 2 oda 1 salon daireler 397 bin TL'den ve 3 oda 1 salon daireler 1 milyon 150 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Ve Güneşli Evleri satılık!

Keleşoğlu, Depar Teknik Yapı ve Teleset Mobilya ortak girişimiyle İstanbul Avrupa YAkası Güneşli bölgesinde yükselen Ve Güneşli Evleri satIlık fiyat listesi bilgisi haberimizde yer alıyor..

Ve Güneşli nerede? Havadan videosu!

Ve Güneşli projesi 4 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Ve Güneşli Konutları iletişim !

Ve Güneşli Konutları iletişim numaraları 444 80 83 ve proje Güneşli'de yükseliyor

Ve Güneşli ödeme seçenekleri!

Depar Teknik Yapı, Teleset Mobilya, Keleşoğlu İnşaat ortaklığı çalışması iile yükselen Ve Güneşli ödeme seçenekleri 'ne göre vade yapılabiliyor...

Ve Güneşli ödeme koşulları!

Dairelerin 172 bin 700 liradan başlayan fiyatlarla satıldığı Ve Güneşli ödeme koşulları 'nın ayrıntıları haberimizde yer alıyor...

Ve Güneşli Evleri ödeme koşulları !

Ve Güneşli Evleri ödeme koşulları 'nda yüzde 25 peşinatla 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor

Ve Güneşli ev fiyatları!

İstanbul Güneşli'de inşa edilen Ve Güneşli ev fiyatları 172 bin liradan başlıyor. Projede teslimler Kasım 2014 tarihinde gerçekleşecek...

Ve Güneşli görselleri !

Ve Güneşli projesi kapsamında yer alan konutların alanları 42 metrekare ile 138 metrekare arasında değişiyor

Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli nerede?

Ve Güneşli'de daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar tasarlandı. ' Keleşoğlu İnşaat Ve Güneşli nerede yer alıyor? ' sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde detaylı bir şekilde yer alıyor...

Ve Güneşli Evleri 'nde metrekaresi 3 bin 500 TL!

6 bin metrekaresinin peyzaj alanına ayrıldığı Ve Güneşli Evleri 'nde metrekare birim fiyatı 3 bin 500 liradan başlıyor. Projede teslimler 2014 yılının Kasım ayında gerçekleşecek...

Ve Güneşli teslim tarihi!

50 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Ve Güneşli teslim tarihi 2014 yılının Kasım ayı olarak belirlendi. Projede metrekare birim fiyatı 3 bin 500 liradan başlıyor...

Nirvana Güneşli nerede?

Nirvana Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olmak üzere toplam 156 konut, 9 dükkan ve 16 ofis yer alıyor. Peki Nirvana Güneşli nerede?

MOD Ekspres ve MOD Güneşli projeleri yolda!

Bahçelievler, Basın Ekspres Yolu ve çevresinde birçok rezidans, site, plaza, eğitim ve sağlık kurumu inşa eden MOD Gayrimenkul, önümüzdeki dönemde MOD Ekspres ve Güneşli projelerini hayata geçirecek.

Ve Güneşli ödeme planı!

Toplam 214 adet daireden meydana gelen Ve Güneşli projesinde son 52 daire kaldı. Proje İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli'de inşa ediliyor. İşte Ve Güneşli ödeme planı...

Basın Ekspres aksı ve Güneşli, İstanbul'un en gözde ofis bölgesi olacak!

Hızla gelişen İstanbul gayrimenkul piyasasında, Avrupa yakasının en dikkat çeken ve en hızlı gelişen bölgelerinin başında Basın Ekspres aksı ve Güneşli geliyor.

Referans Güneşli nerede?

Dairelerin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren proje Kiler GYO tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daire büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Referans Güneşli nerede?

Hane'm Güneşli nerede?

Teslim tarihi Mayıs 2016 olarak belirlenen proede 44 konut ve 4 ticari ünite bulunuyor. Proje tek blok halinde hayata geçiyor. Peki Hane'm Güneşli nerede?

Sağlam Park Güneşli nerede?

Toplam 105 adet daireden meydana gelen Sağlam Park Güneşli projesinde daire alanları 115 metrekareden başlıyor. Proje 21 kat şeklinde yükseliyor. Peki Sağlam Park Güneşli nerede?

Revoist Güneşli nerede?

10 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Revoist Güneşli Konutları Akın İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Peki Revoist Güneşli nerede?

Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Toplam 544 rezidans daire, 84 loft daire ve 836 towers daire ve ofislerin yer aldığı Nurol Park Güneşli'de teslimlerin 2016 yılı Şubat ayında yapılması planlanıyor. Peki Nurol Park Güneşli Evleri nerede?

Bağcılar Referans Güneşli nerede?

Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabilen Referans Güneşli projesi Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Peki Bağcılar Referans Güneşli nerede?

Cihangir Koleji Güneşli Kampüsü Atakent'e taşınacak!

Büyükçekmece, Bahçeşehir ve Güneşli olmak üzere 3 kampüsten meydana gelen Cihangir Koleji, Güneşli Kampüsü'nü Atakent'e taşıyacak. 1 yıl sonra ise Cihangir Koleji, Güneşli'de yeni binaya taşınacak.

Kiler GYO Referans Güneşli nerede?

Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Referans Güneşli Konutları'nda 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Peki Kiler GYO Referans Güneşli nerede?

Güneşli G-Yoo neden prizma şeklinde tasarlandı?

Suyabatmaz Demirel Mimarlık tarafından Mar Yapı için tasarlanan ve Güneşli’de hayata geçirilecek olan G Yoo projesinin mimarları, tasarımda neleri öne çıkartmak istedi? İşte projenin detayları...

ve güneşli nerede Haberi

ve güneşli nerede

Ve Güneşli projesi, Depar Teknik Yapı, Keleşoğlu İnşaat ve Teleset Mobilya ortaklığında yükseliyor. Ve Güneşli görselleri kısmından önce projeden bahsedelim. 


8-11-12 katlı 3 bloktan meydana gelen Ve Güneşli projesi, 32 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Ve Güneşli, Bağcılar'a bağlı Güneşli'de inşa ediliyor. 


6 bin metrekarelik yeşil alana sahip Ve Güneşli satılık daire seçenekleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Ve Güneşli projesinde yer alan dairelerin alanları 42 metrekareden başlıyor ve 138 metrekareye kadar çıkıyor. 


Ve Güneşli teslimleri Kasım 2014'te yapılacak. Ve Güneşli projesinde buhar odası, spor alanları, sauna, fitness merkezi, dinlenme alanları, yürüyüş yolları bulunuyor. 


Ve Güneşli görselleri!



Ve Güneşli görselleri!



Ve Güneşli görselleri!




Ve Güneşli ulaşım:

Mimar Sinan Cad. No: 21 Güneşli – İstanbul


Ve...