17 / 05 / 2024

Vedat Demir

Vedat Demir

Med Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Vedat Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ümraniye Şerifali Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Caddes'nde kuruldu.

Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi Anonim Şirketi kuruldu!

Uluslararası Uygunluk Değerlendirme Servisi Anonim Şirketi, Yakup Keleş, Vedat Demir, Halil Ertaş, Yılmaz Şahin, Hulusi Şentürk tarafından 100 milyon TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu.

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vkr Makina İnşaat Hırdavat Demir Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kır tarafından kuruldu.

Vedat Demiröz'den Kemal Kılıçdaroğlu'na Kanal İstanbul tepkisi!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyükelçiliklere yazdığı Kanal İstanbul mektubuna yönelik açıklamalarda bulundu.

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Luxe Lıfe Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Veysel Erörs ve Vedat Demir tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul yatırımcıları neden tehdit ediliyor?

Geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kanal İstanbul projesine yatırım yapacak firmalara ödemelerin yapılmayacağını dile getirmişti. AK Parti Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz konuyla ilgili değerlendirmede bulu

4 milyon kişinin 500 milyar liralık borcu yapılandırılacak!

AK Parti Mali ve İdari İşler Başkanı Vedat Demiröz, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 4 milyon kişinin 500 milyar liralık borçlarının yapılandırılacağını bildirdi.

Değerli konut vergisi kapsamında 103 bin konut var!

AK Parti İstanbul Milletvekili Vedat Demiröz, değerli konut vergisi alımına yönelik düzenleme kapsamında 103 bin konutun bulunduğunu belirtti...

Bitlis'te imam hatip lisesi ve kompleksi hizmete açıldı!

Bitlis’in Mutki İlçesi'nde yapımı tamamlanan 16 derslikli İmam Hatip Lisesi ve kompleksi hizmete açıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, törene katıldı.

Vedat Demiröz: Arsalar Türkiye'nin sermayesi!

İBB ve Beylikdüzü Belediyesi’nin AK Partili ismi, Seyithan İzsiz; ekonomi ve inşaat piyasası hakkında bilgilendirme amaçlı toplantı düzenledi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz katıldı.

Vedat Demiröz: Lokomotif inşaat sektörüydü!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, inşaat sektörü yüzde 23-25 büyürken Türkiye'nin yüzde 8 büyüdüğü yıllar olduğunu belirterek, "Lokomotif inşaat sektörüydü'' dedi.

Damga vergisi düzenlemesi seçimden sonra yapılacak!

AK Parti Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, damga vergisinde yeni düzenlemenin seçim sonrası TBMM’ye getirileceğini açıkladı.

Konut üretene vergi müjdesi!

Türk Gayrimenkul Sektörünün Körfez Yatırımcıları ile Buluşması etkinliğinde konut üretenleri ilgilendiren önemli müjdeler de geldi. 8.5 yıl bu sektörde faaliyette bulunduğunu hatırlatan Vedat Demiröz önemli açıklamalarda bulundu.

Konutta damga vergisi düzenlemesi 1 Kasım'dan sonra!

Konut projelerinde fırsatları inceleyen Arap sermayedarlar ve Türk gayrimenkul sektörüne hükümetten müjdeli haber geldi. AK Parti Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, damga vergisinde yeni düzenlemenin seçim sonrası TBMM'ye getirileceğini açıkladı.

Konuta damga vergisi düzenlemesi geliyor!

Konut projelerinde fırsatları inceleyen Arap sermayedarlar ve Türk gayrimenkul sektörüne hükümetten müjdeli haber geldi. AK Parti Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, damga vergisinde yeni düzenlemenin seçim sonrası TBMM’ye getirileceğini açıkladı.

Vedat Demir Haberi

Vedat Demir

Med Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Vedat Demir tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Haziran'da Ümraniye Şerifali Mahallesi Turgut Özal Bulvarı Caddes'nde kuruldu.


Med Teknik Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK FAALİYETLERİ Şirket her türlü etüt, plan, proje, mimarlık, mühendislik ve müşavirlik hizmetleri, mühendislik yapıları, yerleşim alanları ve maden sahalarında; jeolojik, jeoteknik, jeofizik etütler ve maden etüdleri, hidrolojik, hidrojeolojik etüdler, sıcak su etüdleri, jeolojik inceleme ve harita yapımı, maden arama, araştırma ve mevcut maden sahalarında gerekli sontaj, inceleme ve etütlerin yapılması, rezerv hesaplarının yapılması, ön işletme ve işletme raporlarının hazırlanması, kıyı ve deniz jeolojisi proje ve uygulamaları, ÇED raporlarının hazırlanması, beton ve bitümlü kaplamalar dizayn ve mühendislik hizmetleri, jeolojik, jeoteknik, jeofizik danışmanlık ve mühendislik ve proje...