02 / 05 / 2024

Vedat Erkan

Vedat Erkan

Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mesut Tuncay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Emrah Kartal, Vedat Erkan, Abdullah Ekinci tarafından kuruldu.

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Model Dekorasyon Peyzaj İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vedat Erkan, Bilgin Ağyüzlü tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Şubat'ta Yenerler İş Merkezi'nde kuruldu.

Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor!

Reyting rekorları kıran Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil Zekeriyaköy'den villa bakıyor

Mimar Vedat Tek'in torunu Yasemin Sarı intihar etti!

Giritli Sırrı Paşa ile Türk edebiyat ve musikisinde değerli eserler bırakan Leyla Hanım’ın oğlu Osmanlı'nın ünlü mimarlarından Vedat Tek'in torunu Yağmur Yasemin Sarı intihar etti. 

Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti!

Maltepe Üniversitesi Yapı İşleri Daire Başkanı Mimar Halit Vedat Çakırca vefat etti.

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çamur tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı dünya evine girdi!

Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşcı’nın kızı Susanne Aşcı ve Samsunlu iş adamı Ahmet Derebey’in oğlu genç iş adamı Sefa Derebey dünya evine girdi.

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığının nedeni gayrimenkul çıktı!

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Vedat Arslan: KDV indirimi endişeleri giderdi!

Aremas Gayrimenkul Kurucusu ve Genel Müdürü Vedat Arslan, Bakanlar Kurulu kararıyla resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren konutta KDV düzenlemesi hakkındaki görüşlerini bildirdi. İşte Vedat Arslan'ın o yorumu...

TOKİ'den Ali Erkan Çopur'a ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Ali Erkan Çopur'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Vedat Köse'den Altınok Öz'e ziyaret!

Tepe İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Vedat Köse, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ü makamında ziyaret etti.

Yapı Merkezi'nin acı günü! Vedat Özgören vefat etti!

Yapı Merkezi Gru Şirketleri'nden uzun yıllar çalışmış Avukat Davut Vedat Özgören vefat etti. Yapı Merkezi taziye ilanı yayınlattı.

Erkan Akçay'dan Suriyeliler'e TOKİ evi verilmesine tepki!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Suriyelilere TOKİ evi verilmesine tepki gösterdi. Akçay, "TOKİ'nin şehit, gazi ailelerine öncelik vermesi gerekir." dedi.

Vedat Erkan Haberi

Vedat Erkan

Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Cemil Özer Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Mesut Tuncay Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Emrah Kartal, Vedat Erkan, Abdullah Ekinci tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 22 Ocak'ta kuruldu. 


Eska Mimari Tasarım ve Yapı Endüstrisi Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- İnşaatla ilgili olarak 1-Kişi ve kuruluşlara ait bilumum taşınmazları pazarlar, alış satış kiralama işleri ile ilgili gayri menkul işlerini yapabilir. Bu taşınmazlarla ilgili olarak gayrimenkulleri, özel ve resmi dairelerde müracaatlarda bulunarak, alım-satım işlemlerini neticelendirebilir, yurtiçi ve yurt dışı firmalarla müşterek iş ortaklıkları kurulabilir, alım-satım kiralama ve inşaat işleri taahhütlerini, mühendisliği, mimarlığı ve müteahhitliğini yapabilir. 2-Her türlü hisseli ve hissesiz arsa, arazi bina yarım kalmış taşınmazlar ve diğer gayrimenkulleri  tamamını veya bir...