05 / 05 / 2024

Vefa arge şampiyonları ligi

Vefa arge şampiyonları ligi

Vefa, AR-GE Şampiyonları liginde. Ekonominin inovasyon raporu olan ve bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen AR-GE 250 Araştırması’nda listeye giren Vefa, inovasyonu kurum kültürünün bir parçası olarak görüyor.

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Norm Arge Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Suhat Sayim, Bayram Uğur Yıldırım ve Onur Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Malatya Vefa Konağı hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, Vefa Konağı'nı hizmete açtı.

Mergen Biyoteknoloji Arge Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergen Biyoteknoloji Arge Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Bihter Mergen tarafından kuruldu. 

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Araştırmatürk Arge Yazılım Eğitim Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Sarıdoğan tarafından kuruldu. 

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı bitti!

Sivas Belediyesi tarafından Kılavuz Mahallesi'nde inşa edilen Vefa Konutları'nda son aşamaya gelindi. Toplamda 400 konutun yapıldığı projede daireler Kurban Bayramı öncesi teslim edilecek.

Profidea Danışmanlık Arge Ve Yazılım Anonim Şirketi kuruldu!

Profidea Danışmanlık Arge Ve Yazılım Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Yemen tarafından kuruldu. 

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Siyah Beyaz Enerji Arge Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bayram Fatih Elyıldırım tarafından kuruldu. 

Vefa Efe Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Efe Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çakar tarafından kuruldu. 

Vefa Küçük'ten Fenerbahçe Üniversitesi açıklaması!

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Fenerbahçe Üniversitesi için kiralanan binanın kulübü zarara uğrattığı iddialarına tepki gösterdi.

Vefa, Gana’da yaşam alanları yapacak!

Dünyanın birçok noktasında projeleri ile yer alan Vefa, Gana Savunma Bakanlığı personeli için yaşam alanları inşa edecek.

Devim Tasarım Mühendislik Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devim Tasarım Mühendislik Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık 2017'de Furkan Çetin tarafından kuruldu.

Şampiyonlar İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şampiyonlar İnşaat Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bülent Tikiciler, Levent Tikiciler ve Ecevit Tikiciler ortaklığında 120 bin TL sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu.

Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanıyor!

Dar gelirli vatandaşların da konut sahibi olabilmesi için hayata geçirilen Sivas Vefa Konutları'nın kaba inşaatı tamamlanma aşamasına geldi.

Vefa arge şampiyonları ligi Haberi

Vefa arge şampiyonları ligi

Dünyaya ön üretimli yapı sistemlerinde entegre çözümler sunan Vefa, Türkiye’nin AR-GE Şampiyonları listesinde yerini aldı. Ekonominin inovasyon raporu olan ve bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen AR-GE 250 Araştırması’nda listeye giren Vefa, inovasyonu kurum kültürünün bir parçası olarak görüyor.

İnovatif ürünleri, sürekli yenilediği üretim teknolojileri ve AR-GE yatırımlarıyla sektörde dikkatleri üzerine çeken Vefa, Turkishtime tarafından her yıl gerçekleştirilen Türkiye’nin inovasyon raporu AR-GE 250 Araştırması’nda listeye giren Türkiye’nin ilk 250 firmasından biri oldu.


Türkiye’de özel sektörün AR-GE ve inovasyon gücüne ilişkin önemli verileri ortaya koyan AR-GE 250 Araştırması’nda 159. sırada bulunan Vefa, kurulduğu ilk günden bu yana inovasyonu kurum kültürünün bir parçası olarak görüyor.


Son on yılda katlanarak büyüyen ve bu büyüme grafiğinde inovasyonun katkısını fazlasıyla gören Vefa’nın yeni geliştirdiği ürünler son yıllarda bünyesindeki marka...