13 / 05 / 2024

vefa group projeleri

vefa group projeleri

Prefabrike ve hafif çelik yapı sektörünün önde gelen isimlerinden Vefa Group, Tasarım Ofisi ile yeni ürün ve teknolojiler geliştirmeye devam ediyor. Geliştirdikleri teknoloji ile yeni ürünler elde ederek ülke ekonomisine katkıda bulunuyor

Döveç Group'tan Kuzey Kıbrıs'ta yatırıma davet!

Kuzey Kıbrıs'da tatil köyü tadında konut projeleri hayata geçiren Döveç Group'un Yönetim Kurulu Başkanı Burçin Döveç, Kuzey Kıbrıs'ta konut yatırımı yapmanın avantajlarını anlattı...

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alemad Group Enerji Projeleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emad Al Alıawı tarafından kuruldu. 

Vefa, Gana’da yaşam alanları yapacak!

Dünyanın birçok noktasında projeleri ile yer alan Vefa, Gana Savunma Bakanlığı personeli için yaşam alanları inşa edecek.

Cathay Group’un, İstanbul’daki Nivo projeleri dünyaya ulaşıyor!

Cathay Group’un yıldız projeleri olarak gösterilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy dünyayla buluşuyor. Ekip, Brezilya’dan ABD’ye, Almanya’dan Katar’a temaslarını da sürdürüyor...

Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu!

Gayrimenkul geliştirme, yönetim ve tedarik sektörleri konusunda yatırımcı şirketler için başarılı iletişim stratejileri üreten ve kamuoyu oluşturma ve işbirliklerini geliştiren projeleri gerçekleştiren Beze Group, Facilitator A.Ş.’nin danışmanı oldu. 

Nivo Projeleri Körfez yatırımcısıyla buluştu!

Cathay Group, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy Projeleri’ni, 11-13 Eylül 2017 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri (BAE)’de gerçekleşen Cityscape Dubai’de tanıttı.

Mar Yapı-Wanda Group'un oteli Eylül 2018’de bitecek!

Röportaj veren Mar Yapı İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Robert R. Varon, Mar Yapı-Wanda Group iş birliğini, projeleri ve yatırımları anlattı. İşte o haber...

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

YDA Group, Şanlıurfa Şehir Hastanesi'ni inşa edecek!

YDA Group, istikrarlı büyüme ivmesini devam ettiriyor. İnşaat sektöründe; anahtar teslimi projelerden Yap İşlet Devret (YİD) projelere 1 havalimanlarından ve sağlık kampüslerine kadar birçok farklı alanda faaliyet gösteren grubun tamamlanmış projeleri 6,8 milyar dolara ulaştı.

vefa group projeleri Haberi

vefa group projeleri


Vefa Group Başkanı Orhan Güner, çağın gereklerine uygun fonksiyonel ürünler geliştirdiklerini ve bu konuda sektöre öncülük ettiklerini belirterek, müşterilerinden gelen talep ve beklentilere dünya standartlarında çözümler ürettiklerinin altını çizdi. Bunu yaparken her zaman optimum malzeme ve insan kaynağı ile maksimum verimliliğe ulaşmayı hedeflediklerini dile getiren Güner, AR-GE ve ÜR-GE çalışmalarına verdikleri önem nedeniyle bünyelerinde bir Tasarım Ofisi bulunduğunu kaydetti. Güner, “Bu sayede geliştirdiğimiz tasarımlar ile değerler ürettiğimize ve ülke ekonomisine katkı sunduğumuza inanıyoruz. Bunun en bariz göstergelerinden biri, aynı üretim tesislerinde aynı miktardaki personel ile 5 yıl öncesine göre 5 kat daha hızlı üretimler gerçekleştirebiliyor olmamızdır” diye konuştu.


Faaliyet gösterdikleri alanda en çok yeni ürün geliştirme ve yeni teknolojiler keşfetmeye odaklandıklarını söyleyen Güner, sözlerine şöyle devam etti: 


Ürettiğimiz çözümlerin ve sektöre...