18 / 05 / 2024

Vefa Group samsun showroom

Vefa Group samsun showroom

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Avrasya GYO'nun Samsun'daki okul ve arsası 1 yıllığına kiraya verildi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Samsun'daki betonarme 6 katlı okul ve arsasının Çarşamba Vefa Eğitim Kurumları Sanayii ve Ticaret A.Ş.'ye 1 yıllığına kiraya verilmesine, kira bedelinin kiraya verilen okul binasından bir kira yılı içerisinde toplam cirosunun yüzde 20'si olarak belirlenmesine kar

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Samsun Vefa AVM 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Mülkiyeti Çarşamba Belediyesine ait olan Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi aylık 75 bin TL muhammen bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Vefa Group'tan İngiltere'ye 225 konutluk proje!

Vefa Group, ihracat faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Firma, İngiltere’deki 225 konutluk projenin ardından Gana ve Cezayir’e know- how ihraç edecek.

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Samsun Vefa AVM'nin 10 yıllık kullanım hakkı devrediliyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni, 10 yıl süre ile işletilmesi amacıyla ihaleye çıkartıyor. Söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 26 Haziran 2015 olarak belirlendi.

Samsun Baran Palace İlkadım'da yükseliyor!

Baran Group tarafından, Samsun İlkadım'da Samsun Baran Palace Hotel projesi gerçekleştirilecek. 9 milyon TL'ye mal olacak Samsun Baran Palace projesi 150 oda ve 30 yatak kapasitesine sahip.

Samsun Santower Evleri' nde fiyatlar 585 bin TL' den başlıyor!

Daştanlar İnşaat ve Yeşil Bursa Group tarafından hayata geçirilen Samsun Santower Evleri projesinde toplam 40 adet daire bulunuyor. Samsun Santower Evleri' nde fiyatlar 585 bin TL' den başlıyor.

Samsun Vefa Camii açıldı!

Çarşamba Belediyesi tarafından Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde yaptırılan Vefa Camisi bugün cuma namazı ile ibadete açıldı...

Vefa'dan Samsun'a showroom!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group 'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner 'in de katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vefa Group samsun showroom Haberi

Vefa Group samsun showroom


 Prefabrike ve çelik yapı sektörünün markalarından Vefa Group'un Samsun'da faaliyete geçirdiği shovvroom, Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner'in de katıldığı törenle hizmete açıldı. Güner, törende yaptığı konuşmada, 25 yıllık tecrübe ve birikimlerini Samsun aracılığıyla tüm bölgeye taşıdıklarını söyledi. 

"Yapıcı Fikirler"in artık Samsun'da olduğunun altını çizen Güner, "Vefa olarak, hep sürekli gelişimi, yatıran, yeni ürün geliştirmeyi ve bunları yaparken emin adımlarla ilerlemeyi ilke edindik. Bu sayede bugüne kadar sektörümüzde hep en iyisini yapmak ve rakipsiz ürünler geliştirmek bize nasip oldu" diye konuştu. 

Ürettikleri çözümleri tüm dünyaya sunma fırsatı yakaladıklarını da hatırlatan Güner, şunları kaydetti: "Artık teknolojimizi ve üretim altyapımızı da ihraç etmeyi gündemimize aldık. Tabi bu başarının ortaya çıkmasındaki en önemli faktör ve ana kavramın inovasyoıı olduğunu çok iyi biliyoruz. Aynı zamanda...