04 / 05 / 2024

vefa grubu Uluslararası Yapı Fuarı

vefa grubu Uluslararası Yapı Fuarı

Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta’nın yanı sıra yeni markaları Ekobord ve Setap ile yerini alan Vefa, yeni markaları, teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleriyle ilgiyi yine üzerine çekecek.

Konut sigortasına talep 3 kat arttı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Handan Sema Ceylan, bugünkü köşesinde konut sigortasına ve diğer sigortalara olan talebi ve konuyla ilgili Groupama Grubu Uluslararası Bağlı Ortaklıklar Genel Müdürü Olivier Péqueux tarafından yapılan açıklamayı kaleme aldı. İşte Handan Sema Ceylan'ın o yazısı...

Hilton Grubu Frankie'yi Susona LXR Otel'e taşıdı!

İlk kez Türkiye'de Türk sermayesiyle kurulmuş bir restoran markası, uluslararası bir otel zincirine franchise vererek ismini ve markasını kullandırmış. Hilton Ülke Müdürü Armin Zerunyan, Demirer'in markası Frankie'yi, Hilton Grubu'nun lüks otel sınıfında olan Susona LXR Otel'e taşımasını istemiş.

Tekfen Grubu'ndan 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL kar!

Uluslararası müteahhitlik, tarımsal sanayi, limancılık ve gayrimenkul geliştirme alanlarında hizmet veren Tekfen Grubu, 2018'in ilk yarısında 520 milyon TL net kar elde etti.

Uluslararası Araştırma Grubu Gelibolu Yarımadası'nı gezdi!

Uluslararası Anıtlar ve Sitler Konseyi Türkiye Milli Komitesi (ICOMOS) ve INTERFEST üyelerinin de aralarında bulunduğu, "Uluslararası Araştırma Grubu", Gelibolu Yarımadası'nda incelemelerde bulundu.

SDA Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

SDA Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik Limited Şirketi, Vefa Okumuş tarafından 10 bin TL sermaye ile 5 Eylül'de Küçükçekmece'de kuruldu.

İstanbul’a uluslararası bir finans merkezi şart!

Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Dr. Önder Halisdemir finans merkezi ve faiz düşüşünü ele alan bir makale yazdı. İşte Halisdemir'in İstanbul'a uluslararası bir finans merkezinin gerekliliğine dair görüşlerini paylaştığı makalesi...

Limak ve Çalık'a uluslararası ödül verildi!

Limak Şirketler Grubu ve Çalık Holding'in ortak olduğu Kosova Elektrik Dağıtım A.Ş (KEDS) bünyesinde hayata geçirdiği KEDS Academy, uluslararası platformda ödüllendirildi.

Titanic Hotels Karadeniz'de ilk otelini bu yıl açacak!

55 milyon euroluk yatırımla golf turizmine giren Titanic Grubu, uluslararası bir zincir olmayı hedefliyor. Şirketin yönetim kurulu başkanı Aygün, "Anadolu'da franchise vermeye başlayacağız. Karadeniz'de ilk otelimizi bu yıl açıyoruz" dedi

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Cityscape'te tanıtıldı!

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı.

Ağaoğlu Grubu Uluslararası Finans Merkezi projesini tanıttı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı. Projenin fuar sırasında düzenlenen maket açılış törenine TC. Dubai Başkonsolosu Erdem Ozan, özel davetliler ve fuar ziyaretçileri katıldı.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Cityscape'de!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi, Cityscape'de görücüye çıktı. Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, "İstesek peynir ekmek gibi satardık. Biraz demlensin satışa sunacağız" dedi.

Ağaoğlu, Cityscape’te İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’ni tanıttı!

Bu sene ‘United Nations of Ağaoğlu’ mottosu ile Dubai Cityscape 2015’e katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesini tüm dünyaya tanıttı.

Ağaoğlu My World Europe'a Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü!

AGAOĞLU Şirketler Grubu'nun, Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımıyla geliştirdiği My World Europe Projesi Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü aldı...

vefa grubu Uluslararası Yapı Fuarı Haberi

vefa grubu Uluslararası Yapı Fuarı


Prefabrik ve çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’na beş markası ile katılıyor. Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta’nın yanı sıra yeni markaları Ekobord ve Setap ile yerini alan Vefa, yeni markaları, teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleriyle ilgiyi yine üzerine çekecek.


TÜYAP’ta 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Ekobord ve Prenta olmak üzere beş markası ile katılan Vefa, mevcut ürünleri, çözümleri ve yenilikleri ile göz dolduracak.

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 24 yılı geride bırakan Vefa, her yıl katıldığı Yapı Fuarı’nda bu yıl da beş markası ile yer alıyor. Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan fuarda, iki yeni markası Ekobord ve Setap’ı da ilk kez görücüye çıkaracak. Fuarın açık...