12 / 05 / 2024

vefa grup gabon

vefa grup gabon

Vefa, Orta Afrika ülkesi Gabon’da büyük bir projeye imza atıyor. Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak.

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Vefa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Yener İnce tarafından kuruldu.

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife' ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor.

Steelife, üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife'ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aydın, Steelife'ın, üretiminin yüzde 80'inin ihraç ettiğini söyledi...

Vefa Grup, Dilovası'ndaki tesisini 3 milyon liralık yatırımla yeniledi!

Vefa Grup, konteyner üretimlerinde kullandığı toz boya tesisini, 3 milyon liralık yatırımla yeniledi. Vefa açıklamasına göre şirket, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon liralık toz boya tesisini de ekledi

Vefa Grup, Dilovası'ndaki tesisini yeniledi!

Dünyada sektörünün ilk akla gelen markalarından biri olan Vefa, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon TL’lik toz boya tesisini de ekledi. Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner konu ile ilgili açıklama yaptı.

Pacome-Rufin Ondzunga, Vefa’yı da ziyaret etti!

Gabon Milli Savunma Bakanı Pacome-Rufin Ondzunga, Vefa’yı da ziyaret etti. Bakan Ondzunga, Gabon’da kentsel dönüşümün ilk projesini gerçekleştiren Vefa’nın hafif çelik markası Steelife’ın üretimlerini yerinde inceleyerek, bina örneklerini gezdi

Steelife, Gabon’a altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak!

Vefa, Orta Afrika ülkesi Gabon’da büyük bir projeye imza atıyor. Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuracak.

Vefa Group, Gabon'a 564 konutluk yaşam alanı kuruyor!

Vefa Group'un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon'un başkenti Libreville'nin Andogondje bölgesinde altı aysa 564 konutluk yaşam alanı kuruyor...

Vefa Group markası Steelife, Gabon'da dönüşüm sağlıyor!

Vefa Group’un hafif çelik yapı markası Steelife, Gabon’un başkenti Libreville’nin Angondje bölgesinde sadece altı ayda 564 konutluk yaşam alanı kuruyor.

TUSKON'dan Afrika'ya yatırım çıkarması!

Tuskon'un forumuna Akkök Grubu, Nurol Holding, Rönesans Grubu, Eser Grubu, Akfel Grup, Yıldırım Holding, Bank Asya, Vefa Grup, Cengiz Holding, Summa İnşaat, Prefabrik Yapı İnşaat, Kayı İnşaat ve Akşan Yapı temsilcileri katıldı.

vefa grup gabon Haberi

vefa grup gabon


Geçtiğimiz hafta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 300 işadamı ile birlikte çıktığı Afrika turunun ilk durağı olan Gabon’da birçok yeni proje için önemli adımlar atıldı. Yatırımlar için fırsat ülkesi olan Gabon’da proje yürüten firmalardan biri de Vefa’nın hafif çelik yapı markası Steelife. Türkiye’deki ilk hafif çelik yapı sistemli binayı kuran Steelife, Orta Afrika ülkelerinden Gabon’da ANGT tarafından yürütülen ve Ulusal Kalkınma Planı’nın en önemli ayaklarından biri olan kentsel dönüşümün ilk projesini gerçekleştiriyor.  



Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Gabon’un enerji, altyapı, inşaat, savunma ve kimya endüstrilerini kapsayan 4 yıllık Ulusal Kalkınma Planı’nın ilk projesi Angondje Projesi’ne Steelife’ın imza attığını belirtti. Aydın, “Gabon’un TOKİ’si olan ANGT’nin ilk tercihi Steelife oldu. Proje başkent Libreville’in toplu konut alanı olarak belirlenen Angondje bölgesinde...