18 / 07 / 2024

vefa grup steelife

vefa grup steelife

Vefa Group güvencesi altında Türkiye’deki ilk hafif çelik binayı kuran Steelife, sektörde birçok ilke imza attı. Hafif çelik yapı sisteminin teknik detaylarını ortaya koyan 350 sayfalık bir kitap hazırlayan Steelife, sektöre kalifiye teknik eleman da yeti

İsmail Vefa AK kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Ortak, Yeminli Mali Müşavir İsmail Vefa AK kimdir? İsmail Vefa AK daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İsmail Vefa AK'ınn eğitim hayatı nasıldı? İşte İsmail Vefa AK`ın hayatına dair merak edilenler.

Vefa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Yener İnce tarafından kuruldu.

Vefa Grup İngilizlere 450 prefabrik ev gönderiyor!

Afganistan, Cezayir, Gala gibi ülkelere de hem ürün hem know-how ihraç eden Vefa Grup, İngiltere'ye prefabrik ev ihraç etmeye başlıyor. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Gölbaşı Aden Konutları çelik yapı sistemiyle hayata geçiyor!

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor.

Steelife yük konteynerlerini yaşam alanlarına dönüştürüyor!

Vefa Holding’in hafif çelik yapı markası Steelife, yük konteynerlerini yaşam alanına çeviriyor. Steelife, bunun en güzel örneğini, inovasyon ve girişimcilik deneyimi yaşatmayı amaçlayan InnoCampus Projesi’nde uyguluyor.

Steelife Sao Tome'de toplu konut projeleri yapacak!

Vefa Holding'in hafif çelik yapı markası Steelife, Afrika'da güçlenmek istiyor. Sao Tome Principe Demokratik Cumhuriyeti'nin Başbakanı Patrice Trovoada, Steelife'ın üretim tesislerini yakından görmek için Türkiye'ye geldi.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife' ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Steelife üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor.

Steelife, üretiminin yüzde 80'ini ihraç ediyor!

Vefa Grup'un hafif çelik yapı markası Steelife'ın Genel Müdürü Mustafa Bülent Aydın, yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Aydın, Steelife'ın, üretiminin yüzde 80'inin ihraç ettiğini söyledi...

Vefa Grup, Dilovası'ndaki tesisini 3 milyon liralık yatırımla yeniledi!

Vefa Grup, konteyner üretimlerinde kullandığı toz boya tesisini, 3 milyon liralık yatırımla yeniledi. Vefa açıklamasına göre şirket, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon liralık toz boya tesisini de ekledi

Vefa Grup, Dilovası'ndaki tesisini yeniledi!

Dünyada sektörünün ilk akla gelen markalarından biri olan Vefa, öz sermayesiyle gerçekleştirdiği yatırımlarına 3 milyon TL’lik toz boya tesisini de ekledi. Vefa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner konu ile ilgili açıklama yaptı.

vefa grup steelife Haberi

vefa grup steelife

Türkiye’de hafif çelik yapı sistemi ile üretilen ilk binayı kuran Steelife, 22 yıllık Vefa Group güvencesi altında hafif çelik yapı sektöründe yeniliklere ve ilklere imza atıyor. Sektöründe yine bir ilki gerçekleştirerek sektörün kitabını yazan Steelife, çelik yapı sisteminin kullanımı konusunda 350 sayfalık hafif çelik yapı sisteminin tüm teknik detaylarını ortaya koyan bir kitap hazırladı. 


Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, sektörde standart dışı üretim sorununa dikkat çekmek ve bu soruna çözüm olmak amacıyla 2008 yılında 350 sayfalık mimari detay kitabını hazırladıklarını belirterek, “Böylece hafif çelik yapı sisteminin, farklı iklim koşulları dikkate alınarak ve farklı malzeme alternatifleri düşünülerek cephe, çatı ve döşemeler dâhil tüm detaylarının çözümlendiği kitap sayesinde belirsizlikleri ortadan kaldırdık” dedi


Hafif çelik yapı sistemi üzerinde 2000 yılından bu yana çalıştıklarını...