14 / 05 / 2024

vefa holding ortadoğuya açılıyor

vefa holding ortadoğuya açılıyor

Vefa Holding in İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, bu yıl güçlü oldukları ülke ve bölgelerdeki potansiyellerini koruyarak özellikle Suudi Arabistan merkezli olmak üzere Ortadoğu pazarına yönelme kararı aldıklarını belirtti.

Kalyon Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 13 milyon TL bağış!

Kalyon Holding, Milli Dayanışma Kampanyasına 6 milyon lira, Vefa Kolileri Kampanyası'na da 7 milyon lira olmak üzere 13 milyon lira bağış yaptı...

Limak Holding'den koronavirüs mücadele kampanyalarına 11 milyon liralık bağış!

Limak Holding, Vefa kolileri için 7 milyon TL, Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon TL olmak üzere 11 milyon TL bağış yaptı.

Erkanlı Holding'ten Ortadoğu atağı!

Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, Ortadoğu’da yeni projesine başlıyor. İlk günden beri Ortadoğulu yatırımcılardan büyük bir ilgi gören Univa, Lübnan’ı da satış ağına ekledi.

Gayrimenkul sektörü 24 Haziran seçim sonucu için ne dedi?

Özyurtlar Holding, Ortadoğu Grup, Cihan İnşaat, Bahaş Holding ve 216 Yapı'nın patronları ‘13. Cumhurbaşkanlığı ve 27'nci Dönem Milletvekili’ seçimi sonuçlarına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Vefa Holding'ten Türkiye'ye toplu konut projesi!

Vefa Holding Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Güner, firmasının yatırımlarını ve planlarını anlattı. TOKİ ile işbirliği içinde olduklarını söyleyen Güner, toplu konut projesini hayata geçirmek istediklerini belirtti.

Murat Ülker: Ortadoğu, yatırımda riskli bölge!

Yıldız Holding ve Pladis Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, yatırım ortamı açısından Ortadoğu’nun jeopolitik riskler içerdiğini söyledi. Ülker, ''Savaşın olduğu yere yatırım yapmamak daha riskli'' diye konuştu.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Levnavilla projesi Sapanca'da yükseliyor!

Ön üretim yapılar, yapı malzemeleri, enerji ve gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Vefa Holding, gayrimenkul sektöründeki yeni projesi Levnavilla’yı MÜSİAD Expo Fuarı’nda görücüye çıkarıyor.

Vefa Holding, İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde 94. sırada!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’nde büyük bir sıçrama gerçekleştirerek 214. Sıradan 94. Sıraya geldi. Firma, aynı zamanda sektör firmaları arasından listeye giren iki şirketten biri oldu.

Vefa Holding nano teknolojiyi yapı sistemlerine uygulayacak!

Vefa Holding, AR-GE yatırımları ve inovatif ürünleriyle bulunduğu sektörde dikkatleri çekiyor. Vefa Holding gayrimenkul alanında yepyeni bir teknolojiyle insanlara özel binalar yapmaya hazırlanıyor.

Nestavilla ile bu yaz çok uygun fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz!

Vefa Holding güvencesiyle ön üretimli konutlar üreten Nestavilla, bu yaz tatilinizi kendi yazlığınızda geçirme fırsatı sunuyor. Nestavilla, tüm modellerini yüzde 10 indirimle satışa sunuyor.

Yakup Karakelle: Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz!

39’uncusu düzenlenen Yapı Fuarı’na katılan Vefa Holding’in markası Nestavilla Satış Müdürü Karakelle, “Her bütçeye uygun ev konsepti üretiyoruz” dedi.

Vefa, Cezayir’de yeni bir ortaklığa imza attı!

Yurtdışı pazarlarda gücünü artırmak için belirlediği ülkelerde distribütörlükler ve bayilikler vermeye, bazı ülkelerde ise yerel şirketlerle ortaklıklar yapmaya devam eden Vefa Holding, en son Cezayir’de yeni bir işbirliğine imza attı.

vefa holding ortadoğuya açılıyor Haberi

vefa holding ortadoğuya açılıyor

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yurt dışında şirketleşme ve bayilik çalışmaları ile güçleniyor. İlk beş ayda 22 ülkeye ihracat gerçekleştiren Vefa Holding in İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, bu yıl güçlü oldukları ülke ve bölgelerdeki potansiyellerini koruyarak özellikle Suudi Arabistan merkezli olmak üzere Ortadoğu pazarına yönelme kararı aldıklarını belirterek, bu çerçevede Suudi Arabistan ve Katar'da şirketleşme, Kuveyt'te ise bayilik çalışmaları yaptıklarını...