16 / 05 / 2024

Vefa Holding yurtdışı fuarları

Vefa Holding yurtdışı fuarları

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Çağdaş Holding yurtdışında konut inşa edecek!

Bodrum'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Çağdaş Holding yurtdışı yatırımlarına hazırlanıyor. 

Peker Holding 2021 yılını atılım yılı ilan etti!

Peker Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker yaptığı açıklamada, “GYO’ların yurtdışı yatırımlarıyla ilgili son SPK tebliği bizim gibi şirketlere büyük bir moral verdi. Bu kapsamda 2021 bizim için atılım yılı olacak” dedi.

Kalyon Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 13 milyon TL bağış!

Kalyon Holding, Milli Dayanışma Kampanyasına 6 milyon lira, Vefa Kolileri Kampanyası'na da 7 milyon lira olmak üzere 13 milyon lira bağış yaptı...

Limak Holding'den koronavirüs mücadele kampanyalarına 11 milyon liralık bağış!

Limak Holding, Vefa kolileri için 7 milyon TL, Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon TL olmak üzere 11 milyon TL bağış yaptı.

Mesa Holding'ten 11 yeni proje! 

Mesa Holding, 50 yılda 40 bini yurtdışında olmak üzere 104 binden fazla konut inşa etti. Bu yıl ise marka, Çengelköy ve Beykoz'da iki yeni proje ile Yeşilyaka Su projesinin ikinci etabına başlayacak. Üç proje kapsamında 550-600 civarında konut yapılacak...

Cengiz Holding Afrika'ya yöneldi!

Cengiz Holding son dönemde rotasını yurtdışına çevirdi. Holding şimdilerde Afrika'da Zambiya Hükümeti ile görüşmeler yapıyor. 

TAV Holding rotasını yurtdışına çevirdi!

TAV Holding, 6 Nisan'da İstanbul Atatürk Havalimanı'nın kapanacak olması nedeniyle rotasını yurtdışına çevirdi. Şirketin CEO'su Sani Şener, "5-6 tane havalimanı ihalesini takip ediyoruz. Bunların bir ya da ikisini alırsak İstanbul'un kaybını kapatacağız" diyor.

Orka Holding, yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkaracak!

Damat, Tween ve D’S markalarıyla erkek giyiminde moda markaları çıkaran Orka Holding, 2023’te yurtdışı mağaza sayısını 1200’e çıkarmayı hedefliyor.

Kibar Holding yurtdışında da büyümek istiyor!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini açıkladı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi. 

Limak'ın Kıbrıs'taki 200 milyon dolarlık oteli açıldı!

Limak Holding, yurtdışındaki ilk otelini açtı. KKTC'de inşa edilen Limak Cyprus Deluxe Hotel, 200 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Peker Holding'in Çamlıca ve Maslak arsalarına ne yapılacak?

Peker Holding, Almanya ve İngiltere'deki arazi geliştirme faaliyetleriyle adından söz ettiriyor. Şirket yurtdışında yatırımlarına hız veriyor...

Peker Holding rotasını Almanya'ya çevirdi!

Türkiye'deki tecrübesini 6 yıl önce yurtdışına taşıyan ve 14 projeyi hayata geçiren Peker Holding,  projelerini hızlandırdı. 

Polat Holding gayrimenkulden enerjiye 9,5 milyar TL'lik yatırım yapacak!

Polat Holding, yurtdışı faaliyetlerinden kazandıklarını Türkiye'ye döviz olarak getirerek, yurtiçindeki yatırımlarına hızla devam etmeyi hedefliyor. 

Vefa Holding yurtdışı fuarları Haberi

Vefa Holding yurtdışı fuarları

Dünyadaki yeni gelişmeleri takip etmek, ticari işbirlikleri kurmak ve yenilikçi ürünlerini uluslararası pazarlara sunmak için her yıl yurtdışı fuarlarına katılmaya önem veren Vefa Holding’in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı’na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.



Dünya yapı sektörünün buluşma noktası BAU 2015 Fuarı, Almanya’nın Münih şehrinde 19-24 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Her yıl ortalama 2 bin firmayı ağırlayan ve 230 bine yakın profesyonel katılımcının ziyaret ettiği fuar, iki yılda bir düzenleniyor. Sektörde yeni işbirlikleri kurulması ve yeni bilgiler edinmek için ideal bir platform olan fuara düzenli olarak katılan Vefa, ön üretimli yapı çözümlerini dünya yapı sektörünün beğenisine sundu.



Ziyaretçilerini B2 holündeki...