04 / 05 / 2024

vefa markaları

vefa markaları

Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta’nın yanı sıra yeni markaları Ekobord ve Setap ile yerini alan Vefa, yeni markaları, teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleriyle ilgiyi yine üzerine çekecek.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Vefa Salman: Yolava'da turizm için 40 projeye düğmeyi bastık!

Yolava Belediye Başkanı Vefa Salman, ''Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik'' dedi.

Vefa Salman Bağlarbaşı: Kentsel dönüşüm mutlaka hayata geçmeli!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Bağlarbaşı Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm Projesinin mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini, Ocak ayında bakanlığa giderek konuyla ilgili yetkililerle bir kez daha görüşeceklerini söyledi.

AYD 1 Numaralı Markalar ödülleri sahiplerini buldu!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ve GFK işbirliği ile gerçekleştirilen araştırma sonuçlarına göre, tüketicinin AVM’lerde en beğendiği ve tercih ettiği perakende markaları, düzenlenen özel bir törenle sahiplerini buldu.

Vefa Holding'ten yapısal çelik çözümlerine yeni marka: Setap!

Vefa Holding'den yapılan açıklamaya göre Setap, sanayi yapılarından ticari yapılara, okul, hastane, spor tesisi, kültür merkezi gibi sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar müşterilerinin taleplerine uygun optimum çözümler üretiyor.

Vefa, Setap ile işe ağırlığını koydu!

Vefa, Setap ile işe ağırlığını koydu. Vefa’nın 25 yıllık tecrübesi ile Avrupa’dan getirilen tam otomatik yapısal çelik işleme teknolojisini birleştiren Setap, çözümlerini anahtar teslim olarak sunuyor.

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Halit Vefa, Mehmet Sadık Vefa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

Vefa, yapıcı fikirleri ile MÜSİAD Fuarı'nda!

İstikrarlı büyümesini 1990 yılından bu yana sürdüren Vefa, 26 Kasım tarihinde ziyaretçilerine kapısını açan MÜSİAD Fuarı’nda 102 ülkeden gelen 7 bin iş adamı ile buluşacak.

Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda yerini alacak!

Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa Holding MÜSİAD Fuarı'nda 'Yapıcı Fikirleri' ile yerini alacak. Faaliyetlerini 10 şirket ve 12 marka ile sürdüren Vefa, fuarda müşterileri ile bir araya gelecek.

Vefa MÜSİAD Fuarı’na katılıyor!

Vefa MÜSİAD Fuarı’na katılıyor. Prefabrike ve çelik yapı sektörünün güçlü markalarından Vefa, son yılların en büyük iş buluşması olarak nitelenen MÜSİAD Fuarı’nda “Yapıcı Fikirleri” ile yerini alıyor.

Vefa Holding Türkiye'nin Ar-Ge şampiyonları listesine girdi!

Vefa Holding açıklamasına göre, ekonominin inovasyon raporu olan ve bu yıl 8. gerçekleştirilen "Ar-Ge 250 Araştırması"nda 159. sıradan listeye giren Vefa Holding, inovasyonu kurum kültürünün bir parçası olarak görüyor.

Vefa, AR-GE Şampiyonları liginde!

Vefa, AR-GE Şampiyonları liginde. Ekonominin inovasyon raporu olan ve bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen AR-GE 250 Araştırması’nda listeye giren Vefa, inovasyonu kurum kültürünün bir parçası olarak görüyor.

vefa markaları Haberi

vefa markaları


Prefabrik ve çelik yapı sektörünün önde gelen markalarından Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan Uluslararası Yapı Fuarı’na beş markası ile katılıyor. Fuarda; Vekon, Steelife ve Prenta’nın yanı sıra yeni markaları Ekobord ve Setap ile yerini alan Vefa, yeni markaları, teknolojileri ve geliştirdikleri yeni ürünleriyle ilgiyi yine üzerine çekecek.


TÜYAP’ta 6-10 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek Uluslararası Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Ekobord ve Prenta olmak üzere beş markası ile katılan Vefa, mevcut ürünleri, çözümleri ve yenilikleri ile göz dolduracak.

Prefabrike ve çelik yapı sektöründe 24 yılı geride bırakan Vefa, her yıl katıldığı Yapı Fuarı’nda bu yıl da beş markası ile yer alıyor. Vefa, yapı sektörünün buluşma noktası olan fuarda, iki yeni markası Ekobord ve Setap’ı da ilk kez görücüye çıkaracak. Fuarın açık...