29 / 04 / 2024

vefa şirketleri

vefa şirketleri

Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın yeni faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.

Libya’daki Türk müteahhitlik şirketleri zarara uğradı!

Libya’daki Tobruk Hükümetinin, ‘terk etsinler’ kararı verdiği Türkiye şirketleri bu ülkede büyük bir zarara uğradı. 180 kadar şirketin faaliyet gösterdiği Libya’da 1 milyar doları aşkın makine parkı talan edildi.

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa İnşaat Malzemeleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 23 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Bayrampaşa 'da, Nurol Özgünay Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Vefa Holding, yurtdışı fuarlarına BAU ile başladı!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Samsun Vefa Camii açıldı!

Çarşamba Belediyesi tarafından Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi içerisinde yaptırılan Vefa Camisi bugün cuma namazı ile ibadete açıldı...

ATSO ödüllerini kazanan turizm şirketleri belli oldu!

ATSO Ödülleri'ni kazanan turizm şirketleri ATSO'nun düzenlediği ödül töreninde kazananlar belli oldu. ATSO Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen gecede turizm sektöründen birçok şirkete de ödül verildi.

İnşaat şirketleri ofis projelerine hız verdi!

Artan ofis ihtiyacı karşısında inşaat şirketleri plaza yatırımına hız verdi. Önümüzdeki 3 yılda İstanbul'da ofis metrekareleri toplamı 3.8 milyon metrekareden 6.5 milyona çıkacak.

Vefa Salman: Yolava'da turizm için 40 projeye düğmeyi bastık!

Yolava Belediye Başkanı Vefa Salman, ''Çevre ve doğa kenti olmakla birlikte Termal gibi dünyada eşi benzeri bulunmayan bir kaplıcaya sahip Yalova'nın rotasını turizm olarak belirledik'' dedi.

Yapı denetim şirketleri Eskişehir'de buluştu!

Yapı denetim şirketleri Eskişehir'de buluştu. Yapı Denetim Kuruluşları Birliği genişletilmiş yönetim kurulu toplantısı genel başkan Tekin Saraçoğlu başkanlığında üye ve temsilcilerin tam katılımı ile Eskişehir şubesinde gerçekleştirildi.

Vefa Salman Bağlarbaşı: Kentsel dönüşüm mutlaka hayata geçmeli!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Bağlarbaşı Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm Projesinin mutlaka hayata geçirilmesi gerektiğini, Ocak ayında bakanlığa giderek konuyla ilgili yetkililerle bir kez daha görüşeceklerini söyledi.

Vefa Holding'ten yapısal çelik çözümlerine yeni marka: Setap!

Vefa Holding'den yapılan açıklamaya göre Setap, sanayi yapılarından ticari yapılara, okul, hastane, spor tesisi, kültür merkezi gibi sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar müşterilerinin taleplerine uygun optimum çözümler üretiyor.

Vefa, Setap ile işe ağırlığını koydu!

Vefa, Setap ile işe ağırlığını koydu. Vefa’nın 25 yıllık tecrübesi ile Avrupa’dan getirilen tam otomatik yapısal çelik işleme teknolojisini birleştiren Setap, çözümlerini anahtar teslim olarak sunuyor.

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vefa Nakliyat Turizm İnşaat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ferdi Halit Vefa, Mehmet Sadık Vefa tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta kuruldu.

vefa şirketleri Haberi

vefa şirketleri

Ön üretimli yapılar, yapı malzemeleri, gayrimenkul ve enerji alanlarında faaliyet gösteren Vefa, ön üretimli yapılar alanındaki şirketlerini tek bir şirkette, Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş.’de topladı. Vefa, bu alandaki faaliyetlerini Vekon markası ile sunarken son tüketiciye ulaşacak olan konut satışlarını da Nestavilla markası ile gerçekleştirecek. Aynı zamanda müşteri bazlı bir yapılanmaya da giden Vefa, ön üretimli yapılarda tam anlamıyla entegre ve tek bir güç olarak pazarda faaliyet gösterecek. Vefa İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, ön üretimli yapılar alanındaki bu yapılanmayla tüm vizyonunu geleceğe ve en iyiye çeviren Vefa’nın genişleyen faaliyet alanları ile yeni bir yapıya geçişinin ilk adımlarını attığını söyledi.


Yüzde 50 ciro artışı hedefliyoruz

Ön üretimli yapılar alanındaki bu çalışmanın yanında holding yapılarını da yeniden kurguladıklarını belirten Koçyiğit, “2016...