26 / 07 / 2024

vefa steelife

vefa steelife

Vefa’nın çelik yapı markası Steelife’ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Dünya Çevre Günü’nde binalardan kaynaklanan karbon salımına dikkat çekti...

Vefa , Vekon ve Steelife markalarıyla BAU Fuarı’ndaydı!

Dünya ölçeğinde geleceğin trendlerini belirleyen Avrupa’nın en büyük yapı fuarı BAU Fuarı’na Vekon ve Steelife markaları ile katılan Vefa, fuarda büyük ilgi gördü.

Çarşamba Vefa AVM'nin 30 yıllık kullanım hakkı devrediliyor!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Vefa Yaşam ve Alışveriş Merkezi'ni, 30 yıl süre ile işletilmesi amacıyla ihaleye çıkartıyor. Söz konusu ihalenin son teklif verme tarihi 25 Şubat 2016 olarak belirlendi

Gölbaşı Aden Konutları çelik yapı sistemiyle hayata geçiyor!

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor.

Kütahya Vefa Futbol Sahası hizmete açıldı!

Başkan Kamil Saraçoğlu’nun gençlere yönelik projeleri arasında yer alan ve Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete açıldı.

Kütahya Vefa Futbol Sahası açıldı!

Kütahya Belediyesi tarafından yenilenen Vefa Futbol Sahası törenle hizmete sunuldu. Başkan Saraçoğlu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için bu tarz projelerin hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Vefa Salman: TOKİ Yalova'da konut yapmayacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son aylarda halk arasında yayılan TOKİ’nin Yalova’da toplu konut yapacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Hadımköy Vefa Konutları için imzalar atıldı!

Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yapımına başlanacak olan modern Hadımköy VEFA Konutları'nın inşaatı için, yapımı üstlenecek olan Toki iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Hadımköy VEFA Konutları'nın işbirliği protokolü imzalandı!

Arnavutköy Belediyesi'nin desteğiyle yapımına başlanacak olan modern Hadımköy VEFA Konutları'nın inşaatı için, yapımı üstlenecek olan Toki iştiraki Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

Hadımköy VEFA Konutları'nda kaba inşaat tamam!

Toplam 720 konutluk Hadımköy VEFA Konutları Arnavutköy'de bulunuyor. Satışları başlayan proje toplam 35 bin metrekare alan içerisinde yer alıyor.

Vefa Holding İSO'nun İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde!

Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı. Vefa, bu yıl listeye girebilen Türkiye'deki iki şirketten biri olarak yer buldu.

Vefa, Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girdi!

Vefa Holding'in açıklamasına göre, Vefa Prefabrike Yapılar, İstanbul Sanayi Odası'nın (İSO) her yıl yayınladığı "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" listesinde 214. sırada yer aldı.

Vefa sektöründe İstanbul’dan İkinci 500’e giren tek şirket oldu!

Vefa Prefabrike Yapılar San. Tic. A.Ş., Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Listesi’ne bu yıl girebilen sektör firmaları arasında İstanbul’daki tek şirket olurken, Türkiye’den listeye giren iki şirketten biri oldu.

Steelife yük konteynerlerini yaşam alanlarına dönüştürüyor!

Vefa Holding’in hafif çelik yapı markası Steelife, yük konteynerlerini yaşam alanına çeviriyor. Steelife, bunun en güzel örneğini, inovasyon ve girişimcilik deneyimi yaşatmayı amaçlayan InnoCampus Projesi’nde uyguluyor.

Vefa Prefabrik, yurtdışı yatırımlarıyla büyüyecek!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor.

vefa steelife Haberi

vefa steelife


Vefa’nın çelik yapı markası Steelife’ın Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, Dünya Çevre Günü’nde binalardan kaynaklanan karbon salımına dikkat çekti. Steelife olarak enerji performansı yüksek binalar ürettiklerini ve üretimlerinin tamamında geri dönüşümlü malzemeler kullandıklarını kaydeden Bülent Aydın, geliştirdikleri Ekolojik Ev ile enerji ihtiyacını doğal kaynaklardan karşılayarak yakıt tüketimini ve karbon salımını minimum seviyeye indirmeyi başardıklarını kaydetti.


Binalarda kullanıcı konforunu sağlamak için harcanan enerji dünyadaki toplam enerji tüketiminin neredeyse yarısını oluşturuyor. Toplam karbon salımının ise üçte birinden sorumlu olan binaların daha çevreci olmasına ve enerjiyi minimum seviyede tüketebilmesine ağırlık veren konut sektöründe yeşil binaların sayısı da her geçen gün artıyor. Üretimlerini geri dönüşümlü malzemeler kullanarak yapan Steelife da geliştirdiği Ekolojik Ev Projesi ile sektördeki yenilikçi ve teknolojik gelişmelere öncülük ediyor.


5 Haziran Dünya...