06 / 05 / 2024

Vefadan Körfez Bölgelerinde üretim tesisi

Vefadan Körfez Bölgelerinde üretim tesisi

Vefa, bu yıl Afrika’da ve Körfez bölgesinde üretim tesisi kurmayı planlıyor. İhracatta da hedef büyüten Vefa, bu yıl özellikle Körfez ülkeleri ile Cezayir ve sahra altı Afrika ülkelerine yöneldi.

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31364 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm Merkezlerinde Planlamaya ve Uygulamaya İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31213 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde İmar Planlarının Hazırlanması Yönetmeliğinde Değişiklik!

Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgelerinde ve Turizm  Merkezlerinde İmar Planlarının Hazırlanması ve Onaylanmasına İlişkin Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31207 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karadağ, Körfez’in de radarına girdi!

Mirnadom Yönetim Kurulu Başkanı Şahin, "Azerilerin yapımı halen devam eden yaklaşık 3 milyar Euro’luk dev Porto Novi projesi sayesinde birçok Azeri Karadağ’a hem gayrimenkul hem de ticari yatırım yapıyor. Benzer hareket şimdi de Körfez bölgesi için oluşuyor" dedi...

BOSS4 Gayrimenkul projelerini Körfez bölgesine tanıttı!

BOSS4 Gayrimenkul, IREXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’na katıldı. Şirket fuar kapsamında yeni projelerini Körfez ülkelerindeki yatırımcılara tanıttı...

Körfez GYO Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Muhammet Uslu oldu!

Muhammet Uslu, Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atandı...

Konut üreticileri roadshow'a hazırlanıyor!

Konut alan yabancılara vatandaşlık bedelinin 250 bin dolara indirildi. Harekete geçen konut üreticileri, gurbetçilerin yaşadağı ülkelerinde ve körfez bölgelerinde roadshow’a hazırlanıyor.

İzmir Büyükşehir Meclisi'nde Körfez Geçişi Projesi konuşuldu!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Ağustos ayı ikinci oturumunda konuştu. Kocaoğlu, ÇED iptal davasında yürütmeyi durdurma kararı verilen Körfez Geçiş Projesi ile ilgili konuştu.

İstanbul Yeni Havalimanı Körfez'le ticareti ikiye katlayabilir!

Kuveyt'in Ankara Büyükelçisi Ghassan Yusuf el Zawawi, "Türkiye'nin Körfez bölgesindeki ülkelerle ticaret hacmi yeni havalimanıyla birlikte iki katına ulaşabilir." dedi.

Sani Şener, Körfez Bölgesi’nin en etkili iş insanı seçildi!

TAV Grubu CEO’su Sani Şener, Construction Week dergisi tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5'nci oldu...

Sani Şener, Körfez bölgesinde inşaat sektörünün en güçlü 5. lideri!

TAV Grubu CEO'su Sani Şener, Körfez bölgesinin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede 5. sırada yer aldı

Ankara'daki eski sanayi bölgelerinde yıkım!

Ankara'nın ortasındaki eski sanayi bölgelerinde çevre kirliliğinin ortadan kaldırılması için kaçak iş yerleri boşaltılarak tehlike oluşturan metruk binalar yıkılacak.

Sani Şener, Körfez inşaat sektörünün en güçlüleri arasında!

TAV Grubu Üst Yöneticisi Sani Şener, dünya endüstri yayınlarından Construction Week tarafından hazırlanan ve Körfez Bölgesi’nin en etkili 100 iş insanının açıklandığı listede yedinci sırada yer aldı.

Vefadan Körfez Bölgelerinde üretim tesisi Haberi

Vefadan Körfez Bölgelerinde üretim tesisi

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışında üretim tesisi kurmayı planlıyor. 2015’i fırsat yılı olarak gören Vefa, bu yıl içinde Körfez Bölgesinde ve Afrika’da bir üretim tesisi kurmayı hedefliyor. 


Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, “Bu yıl yurtdışında en az bir üretim tesisimiz olacak” diyerek, konuyla ilgili çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi. Koçyiğit, “Asıl hedefimiz önceki yıllara göre yükselttiğimiz ihracat hedefimizi gerçekleştirmek. Bunun için konuşlandığımız bölgede yerel olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanarak yurtdışında pazar payımızı daha da artırmayı hedefleyeceğiz. Bu bize lojistik maliyetlerini düşürdüğümüz için büyük bir rekabet avantajı sağlayacak. Aynı zamanda sevkiyat sürelerini minimize ederek çözümlerimizi çok daha hızlı sunma imkanı verecek. Bunun yanında yurtdışında üreteceğimiz ürünlerimizde kullandığımız hammadde ve yarı mamulleri yine Türkiye’den götürmeye devam edeceğiz”...