02 / 05 / 2024

Vefakar Piri Reis Konutları satılık

Vefakar Piri Reis Konutları satılık

Piri Reis Konutları Silivri Alipaşa Mahallesi'nde planlanan metrobüs güzargahında hayata geçirilecek. 364 daireden oluşacak projede fiyatlar 243 bin TL'den başlıyor. 

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Piri Reis Danışmanlık İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de İhsan Aydın Bayrı, M. Abdurrahman Komaz, Melek Bayrı, Ayşe Duru Kızılkayak, Eyüp Evren Bayrı, Ahmet Mehmet Komaz, Zikriye Ayşe Komaz ortaklığında kuruldu.

Kayseri Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi 200 milyon TL'ye mal olacak!

Kayseri'ye bağlı Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç projenin 200 milyon TL'ye mal olacağını dile getirdi. 

Turgut Reis Evleri kura sonucu öğrenme!

Turgut Reis Evleri kura sonucu öğrenme detayları haberimizde yer alıyor. İşte Turgut Reis Evleri kura sonucu öğrenme detayları...

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm için uzlaşma görüşmeleri başlıyor!

Kayseri Oruçreis'te hayata geçecek olan kentsel dönüşüm projeleri için 18 Ekim'de uzlaşma görüşmeleri başlayacak.

Kayseri Oruçreis'te kentsel dönüşüm başlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleri ile kentsel dönüşüm toplantısı gerçekleştirdi. 

Türkiye'nin Kanal İstanbul'a ihtiyacı var!

Kanal İstanbul Projesi hakkında yorum yapan Piri Reis Denizcilik Vakfı Başkanı Vehbi Koç, Türkiye'nin ve İstanbul'un Kanal İstanbul'a ihtiyacının olduğunu dile getirdi. 

Tevfik Göksu'dan Oruç Reis Mahallesi'ndeki dönüşüme ilişkin açıklama!

Esenler Belediye Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Mehmet Tevfik Göksu, Oruç Reis Mahallesi'nde yaklaşık 16 bin daire olduğunu, proje sonunda bu sayının 9 bin konut haline geleceğine dikkat çekti ve projeyle ilgili bilgi verdi.

Esenler Oruçreis 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı!

İstanbul İli Esenler İlçesi Oruçreis Mahallesi 777 ada 16 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP ve Oruçreis Mahallesi Riskli Alan ve Gecekondu Bölgesinin Bir Bölümüne İlişkin 1/5000 ölçekli NİP ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıya çıktı.

Esenler, Oruçreis aile sağlığı merkezi için gün sayıyor!

Esenler Belediyesi tarafından Oruçreis Mahallesi'nde inşa edilen yeni aile sağlığı merkezi için inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitleri tamamlandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile birlikte sürdürülen Oruçreis Kentsel Dönüşüm Projesi’nde saha tespitlerinin tamamlandığını müjdeledi. 

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melik Reis İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necdet Aşçi tarafından kuruldu.

Khm Reis İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Khm Reis İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Kourosh Mohammadı ve Mahmut Yıldızhan ortaklığında kuruldu.

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda!

Silivri İlçesi, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, 1761 ada, 1, 2, 3, 4 parseller, 1762 ada, 1, 2 parseller ve 2 ada, 38 parsel ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Vefakar Piri Reis Konutları satılık Haberi

Vefakar Piri Reis Konutları satılık

Piri Reis Konutları Vefakar Yapı imzasını taşıyor. 14 bin metrekare arsa alanında İstanbul Silivri'de inşa edilecek projede teslimlerin Mart 2021'de yapılması öngörülüyor.  2+1 şeklinde 100 metrekare dairelerin bulunduğu Piri Reis Konutları Silivri sahile 2 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 

Planlanan metrobüs güzargahında, metrobüs durağına yürüme mesafesinde yükselecek projede inşaat çalışmaları Nisan ayında başlayacak. 

364 dairenin planlandığı Piri Reis Konutları'nda fiyatlar 243 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Projede yüzde 60'lık kısım yeşil alan olacak. 

Piri Reis Konutları ödeme planı:
 


Taksit ödemelerinin 20 Nisan 2018'de başlayacağı projede 72 taksit yapılacak. Anahtar teslimleri 2018 Mart ayından itibaren 36 ay sonra gerçekleşecek.

63 bin TL sözleşme sırasında kalan tutar vade farksız 72 eşit taksitte, 2018 Nisan ayından itibaren 2 bin 500 TL aylık taksit olarak...