18 / 07 / 2024

Vega Değerleme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi

Vega Değerleme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi

Vega Değerleme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Papatya Mergüz ve Özgür Çakıcı tarafından kuruldu.

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değerli İnşaat Malzemeleri Metal Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yıldırım Değer tarafından kuruldu.

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Değerse İnşaat Mühendislik Ve Proje Tasarım Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mükyen Gayrimenkul Enerji Yatırım A.Ş. tarafından kuruldu.

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İnternational Madeni Değerler İnşaat Reklam Nakliye Ve Danışmanlık Limited Şirketi'nin merkezi Güngören'de yapıldı.

İnşaat sektöründe yeniden değerleme sorunu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu bugünkü köşesinde inşaat şirketlerinde yeniden değerleme sorununu kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'İnşaat şirketlerinde yeniden değerleme sorunu' başlıklı yazısı...

Ck Değerleme İnşaat Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ck Değerleme İnşaat Ve Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Coşkun Kurt tarafından kuruldu.

Goldelif İnşaat Gayrimenkul Değerleme Ve Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Goldelif İnşaat Gayrimenkul Değerleme Ve Yönetimi Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Şendal Arslan tarafından kuruldu.

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat Danışmanlık Gayrimenkul Değerleme İş Sağ.Ve Güv.San.Ve Tic.Ltd.Şti'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Etika Mimarlık Mühendislik İnşaat'ın merkezi Kadıköy'e taşındı. 

TMSF Erdoğan Şehir Planlama'nın Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satıyor!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Erdoğan Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Değerleme İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin Uşak'taki 6 gayrimenkulünü satışa çıkardı.

Bilge Haritacılık Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilge Haritacılık Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Değerleme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Yalçınlar ve Mehtap Balaban ortaklığında kuruldu. 

Mos Taşınmaz Değerleme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mos Taşınmaz Değerleme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Maral Alacahan tarafından kuruldu. 

Temaşehir Konya'nın 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı!

Torkam İnşaat imzası ile ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Temaşehir Konya projesine ait 2017 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Maslak 1453'ün gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın arsası üzerinde Ağaoğlu İnşaat tarafından inşa edilen Maslak 1453 projesinin gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Yeşil İnşaat değerleme raporu özetini yayınladı!

Yeşil İnşaat Gayrimenkul, MGI Bağımsız Denetim tarafından hazırlanan değerleme raporunun yönetici özeti ve sonuç kısmını yayınladı.

Vega Değerleme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Haberi

Vega Değerleme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi


Vega Değerleme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Papatya Mergüz ve Özgür Çakıcı tarafından kuruldu.


Vega Değerleme İnşaat Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; 1. Ülke çapında tesis edilmekte olan doğalgaz şebekelerinden ev, apartman, işyeri ve sınai vesair tesislere doğalgaz hatları çekmek, doğalgaz veya diğer yakıtlarla çalışan brülör, kalorifer kazanları, kat kaloriferleri tesis etmek, doğalgaz ile çalışan diğer konut, işyeri ve sanayi gereçlerinin tesisat, montaj ve bakımı, onarım işlerini yapmak, bu hizmet ve montajlar için gerekli araç gereç. makine ve yedek parça, her türlü alet ve edevatları almak, satmak, ithal ve ihraç etmek, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. 2. Gayrimenkullerle ilgili proje analizi yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve konum araştır­ması yapmak, en yüksek ve en iyi kullanım...