05 / 05 / 2024

Vehbi Demirci kim

Vehbi Demirci kim

Beğen İnşaat Yöneticisi Vehbi Demirci, Beğen İnşaat'ın proje ve hedeflerinden söz ederek, inşaat sektörüne dair birçok paylaşımda bulundu. Demirci, Belediyeyelerden arsa pürüzleri hakkında yardım etmelerini istedi.

Demirci-Sındırgı arasındaki yol sorunu TBMM'de!

Demirci-Sındırgı arasındaki yolun karayolları ağına alınması hususu meclis gündeminde taşındı. CHP Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Vehbi Demirci: Konya'ya 3 bin konut kazandırdık!

Konya'da faaliyet gösteren Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci bölgeye 3 bin konut kazandırdığını belirtti. Demirci, üniversite öğrencilerine sektör ile ilgili bilgiler verdi.

Vehbi Demirci: Konut kredilerinde süre uzamalı!

Beğen İnşaat Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci, konut kredilerinin vade süreleri konusunda Avrupa’dan örnek vererek Türkiye’de de bu sürelerin artmasının lazım olduğunu söyledi.

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu evlendi!

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci'nin oğlu Remzi Demirci dünya evine girdi. Düğün merasimine Demirci ve Kaya ailelerinin yakınları, sevenleri ve davetliler katıldı.

İnşaat sektöründe arsa pürüzleri giderilmeli!

Beğen İnşaat Yöneticisi Vehbi Demirci, Beğen İnşaat'ın proje ve hedeflerinden söz ederek, inşaat sektörüne dair birçok paylaşımda bulundu. Demirci, Belediyeyelerden arsa pürüzleri hakkında yardım etmelerini istedi.

Beğen İnşaat'tan Konya'ya 1100 konutluk proje!

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci, "Konya Beğen İnşaat olarak 12 şantiyemiz vardı 8 tanesi tamamlandı teslim ettik. 360 dairelik bir projenin birinci etabı bitti, ikinci bitmek üzere." dedi.

Beğen İnşaat basın toplantısı düzenledi!

Konya’nın önde gelen inşaat firmalarından Beğen İnşaat’ın yöneticileri basın mensupları ile bir araya geldi. Toplantıda Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci sektör hakkında bilgi verdi..

Beğen İnşaat 2016'da 100 dairelik projeye başlayacak!

Beğen İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Demirci, "38 yıldır bütün projelerimizi alnımızın akıyla teslim ettik. İnşallah 2016'da da bin 100 dairelik bir proje yapacağız" dedi.

Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

Yıllık 1.5 milyar dolarlık ciroya sahip olan Kolin Şirketler Grubu ’nun temelleri 1977 yılında Kolin İnşaat’ın kuruluşu ile atıldı. Peki, Kolin İnşaat'ın sahibi kim?

İşyeri emlak vergisini kim öder?

Türkiye sınırları içinde bulunan binalar 1319 sayılı kanunu hükümlerine göre Bina Vergisine tabi tutuluyor. Peki, işyeri vergi mükellefiyeti ne zaman başlar? İşyeri emlak vergisini kim öder?

Rezerv yapı alanını kim belirler?

Rezerv yapı alanı, Kentsel Dönüşüm Kanunu uyarınca gerçekleştirilecek uygulamalarda yeni yerleşim alanı olarak da kullanılmak üzere belirleniyor. Peki, nereler rezerv alanı olabilir? Rezerv alanı özellikleri nelerdir? Rezerv yapı alanını kim belirler?

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı!

ABD’nin en büyük gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams’ın Ankara (Angora) Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı. Başkentlilerin şehir dışına göç etmeye başladığını vurguladı...

Vehbi Demirci kim Haberi

Vehbi Demirci kim

Beğen İnşaat Yöneticisi Vehbi Demirci, Beğen İnşaat'ın proje ve hedeflerinden söz ederek, inşaat sektörüne dair birçok paylaşımda bulundu.


Beğen İnşaat olmak ne tarz konut ve projeler yapıyorsunuz? 

Şu anda yaptığımız konutlar Konya'da Meram, Selçuklu ve Karatay ilçelerinde yer alıyor. Karatay'daki misyonumuzu tamamladığıma inanıyorum. Meram ilçesinde Beğen Bahar Evleri adı altında 374 dairelik büyük bir projemiz var. Yeraltı otoparkı, sosyal donatılı, çocukların oynayabileceği oyun alanları olan, spor salonu olan güzel bir projeye imza atıyoruz. 4 etapta yapmaya başlanıştık. Bizim için zor bir süreç oldu. Kanayan yara dediğimiz arsa sahipleri ile olan süreçten dolayı 2 yıl bir sapma söz konusu oldu. 74 daireyi geçen yıl teslim etmiştik 110 daireye de müşterilerimiz yerleştiler. 88 daire de 1-2 ay içerisinde teslim edeceğiz. 2016 yılında da...