02 / 05 / 2024

Vehbi Orakçı Proje

Vehbi Orakçı Proje

Marmara Mühendislik, Irak'ın başkenti Bağdat'ın en gözde arazilerinden birinde 600 milyon dolarlık bir projeye imza attı

Ofen Yapı Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ofen Yapı Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Şirin ve Hasan Orak ortaklığında kuruldu.

Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi için yeni imar planı!

Beykoz'da hayata geçirilmesi planlanan Mustafa Vehbi Koç Golf Tesisi'nin arazisindeki imar problemleri nedeniyle proje gecikmişti. Arazi için hazırlanan yeni plan dün askıya çıkarıldı.

AREV Okulları, Öğrenci Yurdu ve Külliyesi açıldı!

Marmara Mühendislik Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı’nın kurduğu AREV Vakfı, Türkiye’nin dört bir yanında gerçekleştirdiği eğitim yatırımları ile ülkemizin aydınlık geleceğine umut ışığı olmaya devam ediyor.

AREV Okulları, Öğrenci Yurdu ve Külliyesi açıldı!

Vehbi Orakçı yenilikçi projelerine bir yenisini daha ekleyerek AREV Okulları, Öğrenci Yurdu ve Külliyesi'ni açtı...

AREV'in geleneksel iftar yemeği 8 Haziran'da!

Aras Marmara Eğitim Vakfı'nın (AREV) her yıl düzenlediği geleneksel iftar yemeği bu yıl 8 Haziran AREV Mütevelli Heyeti Başkanı ve Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı'nın katılımıyla gerçekleştirilecek...

Marmara Günpark Evleri'nde 199 bin TL'ye! Yeni proje!

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip Marmara Yapı A.Ş'nin yeni projesi Marmara Günpark Evleri satışa çıktı. Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı imzası taşıyan projede 76 konut ve 7 dükkan bulunuyor.

Vehbi Orakçı: Kuveyt ve Umman'da projeler geliştiriyoruz!

Yapı sektöründe 25 yıllık tecrübeye sahip olan Marmara Yapı, yurtiçi ve yurtdışında projeler geliştiriyor. Vehbi Orakçı, yurtiçinde Bağcılar'dan Çatalca'ya farklı bölgelerde 100'ün üzerinde projede 2 bini aşkın konut ürettiklerini söylüyor.

Marmara Konakları'nda vade farksız 40 ay ödeme fırsatı!

Beylikdüzü Kurucu Belediye Başkanı Yüksek Mühendis Vehbi Orakçı imzası taşıyan, vade farksız 40 ay ödeme kolaylığıyla satışa sunulan Marmara Konakları, bu yıl 4.’sü düzenlenen Emlak Fuarı’nda da büyük ilgi gördü.

Marmara Konakları'nda lansmana özel indirim yapılacak!

Belediye başkanlığı bittikten sonra yeniden gayrimenkul projelerine ağırlık veren Marmara Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, 3 projeyi teslim ederken, Marmara Konakları'na start verdi.

Vehbi Orakçı kimdir?

Genel müdürlüğünü yaptığı Marmara Mühendislik ve İnşaat Sanayi Şirketi bünyesinde inşaat alanında faaliyet gösteren Vehbi Orakçı kimdir?

Zeytinburnu nakliye ambarı alanına yeni proje geliyor!

Zeytinburnu, Seyitnizam'da yer alan nakliye ambarı kısmında hasılat paylaşımı yapılacak proje için Nurol GYO, Mesa Mesken, TAO Gayrimenkul ve Tahincioğlu Gayrimenkul NAKO'ya teklifte bulundu. NAKO durumu değerlendirip uygun gördüğü takdirde sözleşme imzal

Mentor Proje Yönetimi'nden yeni site: mentor.com.tr!

Mentor Proje Yönetimi, müşterilerinin karşısına yeni web sitesiyle çıkıyor. mentor.com.tr adresinden yayın yapan internet sitesinde firmanın inşat projeleri yönetimi, BT& Telekom projeleri yönetimi, çevre danışmanlığı gibi alanlardaki hizmetleri anlat

Torunlar GYO'dan Maltepe'de 20 milyon dolarlık yeni proje!

Maltepe'de 14 adet bağımsız bölümün tamamı 20 milyon dolarlık bedelle TOrunlar GYO ortaklarından Kapıcıoğlu İnşaat  ve Renk - Yol Yapı İnşaat tarafından üzerinde proje geliştirmek üzere alındı...

Vehbi Orakçı Proje Haberi

Vehbi Orakçı Proje

Kerbela'da da 150 milyon dolarlık bir proje yapan şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Orakçı, Irak'ta en az 3 milyon konut ihtiyacı olduğunu söyledi.


Önceki dönem Ak Parti'den Beylikdüzü Belediye Başkanlığı yapan fakat daha sonra 'çıkar amaçlı suç örgütü kurmak' iddiasıyla 5 ay boyunca hapis yatan Orakçı hapisten çıktıktan sonra kendi işi olan inşaatçılığa döndü. 


Hakkındaki iddiaların aslı olmadığını ve o dönem kendisine tuzak kurulduğunu öne süren Orakçı, "Hiç olmayan şeyler var gibi gösterildi. Bu olay bölgede siyasi mekanizmayı tanzim etmeye çalışan ve rant elde etmek isteyen bazı işadamları ve bazı kolluk kuvvetlerinin bana kurdukları bir kumpas. Ama o tuzağa  takılacak bir malzeme yok. Biz bir elekten geçtik ve 5 ay boşu boşuna içeride yatmış olduk"  dedi.