29 / 04 / 2024

vekalet kaba kimdir

vekalet kaba kimdir

On Dört Üç Pendik projesinin yüzde 20'sini kısa sürede satan İnsay Yapı yeni projeler için düğmeye bastı.

Kolsuzlar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kolsuzlar İnşaat Anonim Şirketi, İhsan Çulhalık Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Vekalet Kaba ve Ahmet Çulhalık tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Mart 'ta kuruldu.

İlhan Adiloğlu kimdir?

Nijerya ve Suudi Arabistan’da faaliyet gösteren Eser Müteahhitlik Holding’in kurucusu ve patronu olan İlhan Adiloğlu kimdir? İlhan Adiloğlu, inşaat sektörüne ne zaman atıldı? İşte yanıtı...

Arzu Karagöz kimdir?

2.5 senedir Akşan Yapı 'da pazarlama müdürü olarak görevini yürüten ancak 10 Eylül'de bu görevinden ayrılma kararı alan Akşan Yapı Pazarlama Müdürü Arzu Karagöz kimdir?

Oya Narin kimdir?

Oya Narin, Martı Otel İşletmeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı ve Martı GYO Yönetim Kurulu Üyesi Oya Narin kimdir? Oya Narin hangi dernek ve kuruluşlara üye?

Tarık Tanık kimdir?

Mart 2012 tarihinden beri Yalçıntepe Group’un Genel Müdürü olan Tarık Tanık kimdir? Tarık Tanık inşaat sektörüne ne zaman girdi? İşte Tarık Tanık'a dair merak ettikleriniz...

Aybars Kızılsencer kimdir?

Kariyerine ABD'de başlayan Resicon Gayrimenkul firmasının kurucusu Aybars Kızılsencer kimdir? Aybars Kızılsencer bugüne kadar hangi firmalarda görev aldı? Aybars Kızılsencer, Resicon Gayrimenkul'ü ne zaman kurdu?

Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir?

Ataç İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi olan Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimdir? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu kimin yerine atandı? Abdullah Sami Akşemsettinoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Erol Tabanca kimdir?

Türkmenistan'da büyük müteahhitlik hizmetleri veren Polimeks adlı şirketin Yönetim kurulu başkanı Erol Tabanca kimdir? Erol Tabanca, "Polimeks"i ne zaman kurdu? Erol Tabanca hangi projeleri hayata geçirdi?

Lütfü Bakırcı kimdir?

Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı kimdir? Lütfü Bakırcı, Makrom Yapı'yı ne zaman kurdu? Lütfü Bakırcı, Makrom Yapı ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Aykut Mutlu kimdir?

MESA’yı 250 bin liralık ortaklık payı ile kuran Aykut Mutlu kimdir? Aykut Mutlu inşaat sektörüne nasıl girdi? Aykut Mutlu bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi?

Musa Aykaç kimdir?

Nurol GYO’da Genel Müdürlük yapan Musa Aykaç kimdir? Musa Aykaç hangi üniversiteden mezun oldu? Musa Aykaç, Nurol GYO ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Musa Aykaç'ın biyografisi...

Yaşar Aşçıoğlu kimdir?

Aşçıoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı olan Yaşar Aşçıoğlu kimdir? Yaşar Aşçıoğlu inşaat sektörüne ne zaman girdi? Yaşar Aşçıoğlu bugüne kadar sektörde hangi işlere imza attı?

Samim Hatipoğlu kimdir?

Kronos Gayrimenkul’un sahibi Samim Hatipoğlu kimdir? Samim Hatipoğlu sektöre ne zaman ve nasıl girdi? Samim Hatipoğlu Kronos Gayrimenkul’u ne zaman kurdu? İşte Samim Hatipoğlu'na dair merak ettikleriniz...

vekalet kaba kimdir Haberi

vekalet kaba kimdir


2017'de yatırımlarına hız kesmeden devam eden İnsay Yapı yeni projeler için düğmeye bastı. On Dört Üç Pendik projesinin yüzde 20'sini kısa sürede satan şirket 300 milyon TL'lik yatırım yapacak. Emlakkulisi.com olarak İnsay Yapı Genel Müdürü Vekalet Kaba ile gelecek hedeflerini konuştuk. İşte o röportaj...


1-)On Dört Üç Pendik'te satışlar nasıl gidiyor, ne kadarını sattınız?

-241 konut var, yüzde 20'sini sattık. Ankara'da hayata geçirdiğimiz Elit Ankara projesinin de yüzde 50'sini sattık.


2-Güncel fiyatlar ne kadar? Teslimler ne zaman?

-Şu an ortalama 3 bin 500 TL. Normalde 2018'in sonuydu ama biz 2018'in ilk çeyreğinde teslim edeceğiz. 


3-Ödemeler nasıl?

-24 ay 0 faiz, peşinde yüzde 10 indirim, 240 aya varan vade gibi imkanlarımız var. Bunların dışında kişiye özel de ödeme planları çıkartabiliyoruz.


4-Arazi size mi ait?

-Evet arazi bize ait,...