15 / 05 / 2024

Vekon İhracat

Vekon İhracat

Prefabrike yapı sektörünün önde gelen markalarından Vekon, Nisan ayında görücüye çıkardığı ve yoğun ilgi gören Süper Pratik Yaşam Üniteleri’nde gerçekleştirdiği bir yenilikle sektöre yine öncülük ediyor

Vekon yılın ilk yarısında 25 ülkede proje yaptı!

İhracat yaptığı ülke sayısını 56’ya çıkaran Vekon, ilk altı ayda 25 farklı ülkede proje yürüttü

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vekon'dan Malezya'ya lüks işçi kampı!

Vekon, son olarak bir dünya markası olan Petronas’ın Malezya’da temellerini attığı dev yatırımında görev alacak mühendisleri için yaşam alanı oluşturuyor. Vekon, 80 bin metrekarelik bir alanda 2 bin 500 mühendisin kalacağı lüks bir işçi kampı kuruyor.

Vekon’dan ayna cepheli modüler yaşam ünitesi!

Vekon, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Vekon, Türkiye’de yine bir ilke imza atarak, kütlesel yapı mantığını ortadan kaldıran Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi’ni üretti.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

Vekon, Katar’daki QBC ile ortak şirket kurdu!

Bugüne kadar 75 ülkeye çözümlerini ulaştıran prefabrike yapı markası Vekon, Katar’daki QBC ile ortak bir şirket kurdu. Vekon, böylece Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedefliyor.

Vekon'un katlanır konteyner kamp çözümleri ilgi odağı oldu!

Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, "Sektör profesyonellerinin ilgisini en çok katlanır konteynerleri kullanarak sunduğumuz anahtar teslim kamp çözümlerimiz çekti dedi.

Vekon'dan inşaat projelerinde işçiler için katlanır konteynırlar!

Toplu konut projelerinden enerji tesislerine, altyapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alan Vekon, yurtiçinde olduğu kadar yurtdışında da aranan bir marka haline geldi.

Vekon, zırhlı modüler üniteleri tanıttı!

Savunma Sanayi Fuarı’nda inovatif ürünü Zırhlı Modüler Üniteleri tanıtan Vekon’un standını Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ziyaret etti. Kabin ve koyteynırlardan oluşan Zırhlı Modüler Üniteler, AB standartlarında üretiliyor.

Vekon, Zırhlı Modüler Üniteleri üretti!

Vekon, can güvenliği riski taşıyan bölgelere özel Zırhlı Modüler Üniteleri üretti. AB standartlarında üretilen Zırhlı Modüler Üniteler, daha çok güvenlik kulübesi ya da karakol amaçlı olarak kullanılan kabinler ve konteynırlardan oluşuyor.

Vekon İhracat Haberi

Vekon İhracat

Deprem başta olmak üzere afetler sonrası acil barınma ihtiyacı için geliştirdiği katlanabilir yaşam ünitelerini altyapı ve üstyapısı hazır halde üretmeye başlayan Vekon, yeni ürünü ile çok daha ekonomik ve hızlı bir çözüme imza atıyor.

Vefa Group bünyesinde yer alan Vekon, sektöre öncülük eden ve özellikle afet sonrası yaşam alanlarının çok kısa sürede kurulabilmesini sağlayan Süper Pratik Yaşam Ünitelerinde gerçekleştirdiği yenilik ile yine bir ilke imza atıyor. Vekon, katlanabilir yaşam ünitelerini şimdi de sivil toplum kuruluşları ve ilgili kamu kurumlarının tecrübeleri ve yönlendirmelerini de dikkate alarak altyapı ve üstyapısı hazır olarak tasarladı.


Vekonada, Vekonoba, Vekonest, Vekonas, Vekonant ve Vekonar olmak üzere altı farklı üründen oluşan katlanabilir, çok amaçlı Süper Pratik Yaşam Üniteleri’ni Nisan ayında görücüye çıkaran Vekon, şimdi de geliştirdiği yepyeni bir...