21 / 05 / 2024

vekon katarda işçi kampı

vekon katarda işçi kampı

Vefa'nın markası Vekon, 2022 Dünya Kupası organizasyonu nedeniyle altyapı ve üstyapı inşaatlarının hız kazandığı Katar'da 1.092 tane Vekonaas Katlanır Konteynerden oluşan işçi kampı kurdu.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vekon'dan Malezya'ya lüks işçi kampı!

Vekon, son olarak bir dünya markası olan Petronas’ın Malezya’da temellerini attığı dev yatırımında görev alacak mühendisleri için yaşam alanı oluşturuyor. Vekon, 80 bin metrekarelik bir alanda 2 bin 500 mühendisin kalacağı lüks bir işçi kampı kuruyor.

Vekon Katar'da katlanır konteynerden işçi kampı kurdu!

Vefa'nın markası Vekon, 2022 Dünya Kupası organizasyonu nedeniyle altyapı ve üstyapı inşaatlarının hız kazandığı Katar'da 1.092 tane Vekonaas Katlanır Konteynerden oluşan işçi kampı kurdu.

Vekon, 1092 konteynerden oluşan işçi kampını 1 ayda kurdu!

Vefa’nın büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, 2022 Dünya Kupası nedeniyle altyapı ve üstyapı inşaatlarının hız kazandığı Katar’da 1092 adet Vekonas Katlanır Konteynerden oluşan işçi kampını sadece 1 ayda kurdu.

Vekon'un Ticari Koordinatörü Ali İhsan Sağlamkaya: İşçi sağlığı ve verimlik için yaşam alanları önemli!

İstanbul Esenyurt'ta bir alışveriş merkezi inşaatının şantiyesinde işçilerin yatakhane olarak kullandığı çadırlarda çıkan yangından sonra gözler, inşaatta çalışan işçilerin kaldıkları yaşam alanlarına çevrildi.

Güroymak Küçük Sanayi Sitesi 61 iş yeri yaptıracak

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı'nın Kredi desteği ve Yapı Kooperatifi'nin sorumluluğu'nda Bitlis Güroymak Küçük Sanayi Sitesi kapalı zarf usulü ile 61 işyeri yaptıracak.

Patronlar işçiden kestiği KEY parasını ödememiş

Yaklaşık yedi milyon kişiyi ilgilendiren KEY'de son viraja girilirken, başta belediyeler olmak üzere birçok işverenin KEY kesintilerini ödemediği belirlendi. Yine de hak sahiplerine ödeme yapılacak.

İşte İstanbul`un yeni imar planları!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul'un yeni imar çalışmalarını son sürat sürdürüyor. İstanbul yeniden şekillenecek. Yeni planlara göre hangi ilçenin geleceği ne olacak? Hangi ilçeyi nasıl bir gelecek bekliyor? Nerelerde kentsel dönüşüm yapılacak? Sili

Uplife Park'ın yüzde 70'i rezerve edildi

Yaklaşık 5 bin ailenin talep gösterdiği Teknik Yapı'nın 567 dairelik Uplife Park projesi, rezervasyona açılır açılmaz dairelerin yüzde 70'i alıcı buldu.

Vakıfbank taşınmak için beklemeyecek

Vakıfbank İstanbul'a taşınmak için hazırlıklarını tamamladı. Hazırlanan yasa tasarısı imzaya açılmak üzere Bakan Hayati Yazıcı'ya iletildi. Ziraat Bankası ve Halkbank'ın gecikmesi halinde Vakıfbank, beklemeden taşınmak istiyor

Tüketiciler neden en çok 1+1'i tercih ediyor?

Tüketiciler neden 1+1'i çok tercih ediyor? Sektörün uzmanları yanıtlıyor! Yatırım ve oturmak amaçlı ev satın alacaklar 1+1 piyasasında son durum için tıklayın!

`Konut sahiplerini fiyat düşürmeleri için ikna etmeye çalışıyoruz`

Talep azalmasına karşın bazı bölgelerde gayrimenkulün yüzde 10 primli olduğunu söyleyen emlak danışmanlık şirketi TURYAP'ın Genel Müdürü Sarıbay, 'Mal sahiplerinin fiyatı düşürme konusunda direnci var. Biz ise niçin fiyatları düşürmeleri gerektiği konusun

Ortadoğu Grup Rize`deki projeyle yurtdışı işi kaptı

İnşaat sektöründe 27 yıldır hizmet veren Ortadoğu Group, Rize'nin Güneysu ilçesinde yaptığı kültür merkezi sayesinde Özbekistan ve Hindistan'da müteahhitlik işleri almaya başladı. Ortadoğu, Şişli'ye de Middleist projesi yapıyor

vekon katarda işçi kampı Haberi

vekon katarda işçi kampı

Vefa'nın markası Vekon, 2022 Dünya Kupası organizasyonu nedeniyle altyapı ve üstyapı inşaatlarının hız kazandığı Katar'da 1.092 tane Vekonaas Katlanır Konteynerden oluşan işçi kampı kurdu. Vefa açıklamasına göre Vekon, 2022 Dünya Kupası'na hazırlanan Katar'da birçok projeye imza atıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Vekon Genel Müdürü Özgül Yücel, Katar'da ortak girişim olarak kurdukları şirketle faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Katar'ın şimdiden Dünya Kupası'na hazırlandığını dile getiren Yücel, "Metro, otoyol gibi altyapı çalışmalarına başlandı. Önümüzdeki yıllarda stadyum, otel gibi üst yapı projelerinin de başlamasıyla birlikte ülkeye barınma ihtiyacı olan 1,5 milyon yeni işgücünün gelmesi bekleniyor" ifadelerini kullandı. Bu nedenle Katar'ın en önemli pazar hedefleri arasında yer aldığını vurgulayan Yücel, şunları kaydetti: "En son Katar'ın Al Klıor şehrinde kurulan işçi kampına 1.092 Vekonas Katlanır Kontesler...