18 / 05 / 2024

Vekon Trablus

Vekon Trablus

Vefa Group’un büyük inşaat şirketlerinin çözüm ortağı olan markası Vekon, Libya Build Fuarı’nda yeni ürünleri ile öne çıktı. Yoğun ilgi gören Vekon standını Trablus Belediye Başkanı da ziyaret etti

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vekon Enerji İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahmuthan Çakır ve Hasan Mert Derici ortaklığında kuruldu.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı 26 Haziran'da başlıyor!

Trablus'ta Libya Ticaret Odaları Birliği ile birlikte düzenlenecek Libya-Türkiye Müteahhitlik Hizmetleri Fuarı ve Konferansı, 26 Haziran'da başlıyor.

Trablus'ta konut kiraları artıyor! 

Trablus'ta nüfus artışıyla Hafter milislerinin petrol tesislerinde üretimini durdurmasıyla oluşan ekonomik zarar konut sektörünü de etkiliyor...

Libya'da Türk inşaat şirketleri için konut potansiyeli büyük!

Türk firmalar, Libya’nın başkenti Trablus’ta 5 bin prefabrik konut inşa edecek. DEİK Türkiye-Libya İş Konseyi Başkanı Murtaza Karanfil, "Libya'da ciddi bir konut ihtiyacı var. Türk inşaat şirketleri için orada çok ciddi bir potansiyel bulunuyor" dedi...

Kaddafi’nin yıkılan sarayı, evsiz barınağı oldu!

Libya'nın Trablus etrafında yaşanan çatışmalar on binlerce kişiyi yerinden etti. Birçok kişi Trablus’un merkezinde kiraya çıkarken, inşaatlarda yaşayanlar ve Kaddafi’nin yıkılan devasa sarayına bağlı binalara sığınanlar da...

Trablus'un işlek mahalleleri hayalet şehre döndü!

Libya'nın doğusunda bulunan darbeci milis lideri Halife Hafter milislerinin saldırıları sonucunda, Trablus'un yerleşim bölgelerinde bulunan dükkanlar, okullar ve camiler yıkıldı. Bölgede bombaların hedefi haline gelen siviller evlerini terk etti.

Libya’da 140 bin kişi evlerini tahliye etti!

Libya’da eski general Halife Hafter’in Trablus yönetimine karşı başlattığı saldırılar sonucunda 140 binden fazla kişi evlerini terk etti.

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

Trablus'taki Mitiga Havalimanı yeniden açıldı!

Libya'nın başkenti Trablus'ta uçuşa kapatılan Mitiga Havalimanı yeniden hizmete açıldı. Havalimanında çatışmalar nedeniyle uçuşlara ara verilmişti. 

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vekon Trablus Haberi

Vekon Trablus

Libya’nın başkenti Trablus’ta 20-24 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ülkenin en büyük ve en önemli yapı fuarı Libya Build 2012 Fuarı’na katılan Vekon’un standına ilgi büyük oldu. Yoğun ziyaretçi trafiğinin yaşandığı fuarda Vekon standını, Trablus Belediye Başkanı da ziyaret ederek, hızlı kurulum imkanı ve nakliyeden avantaj sağlayan Süper Pratik Yaşam Üniteleri ile ilgili bilgi aldı. 


Libya’daki iç karışıklıklar öncesinde Türkiye’nin yanı sıra Hindistan, Portekiz, Brezilya ve İtalya’dan onlarca büyük inşaat firmasının şantiye binalarını kuran ve iş hacmi 200 bin metrekareye ulaşan Vekon, Libya Build 2012 Fuarı ile ülkeye döndü. Vekon Pazarlama ve Satış Direktörü Özgül Yücel,  “Vekon olarak toplu konut projelerinden, enerji tesislerine, alt yapı projelerinden sosyal tesislere kadar pek çok önemli inşaat faaliyetinin başlangıcında yer alıyoruz. Libya’da da mevcut müşterilerimizin...