15 / 05 / 2024

Vektör Dinamik Proje Mühendislik adres

Vektör Dinamik Proje Mühendislik adres

Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Emrah Somay, Onur Türkoğlu, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile kuruldu.

İnşaat sektörünü neler bekliyor?

İnşaat sektörü, dinamik yapısı ve proje çeşitliliği ile büyümeye devam ediyor. Ancak, malzeme fiyatlarındaki dalgalanmalar, iş gücündeki sorunlar ve teknolojik adaptasyon gibi konular sektörü olumsuz etkiliyor. 

Adra Altınoluk hemen teslim fırsatıyla satışta! Yeni proje!

Adra Altınoluk projesinde hemen teslim fırsatıyla konut satışları sürüyor. Proje 30 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Adra Altınoluk'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektöründe proje, imar ve altyapı sorunlarına çözüm bekleniyor!

Adana Ticaret Odası’nda inşaat sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulunan meslek grupları, sektörün her damarından kan aktığını dile getirdi ve proje, imar, altyapı gibi sıkıntılara çözüm beklediklerinin altını çizdi. İşte ayrıntılar...

Türkiye’de dört ilde 20 milyar liralık yatırım hamlesi

Fotovoltaik güneş paneli, hibrit otomobil, batarya üretimi tesisleri ile daha önce Türkiye'de üretimi olmayan bulaşık makinesi kapsülü, maleik anhidrit üretim tesisleri için İzmir, Sakarya, Adana, Kocaeli’nde gerçekleşen yatırımlar, proje bazlı devlet yardımı alacak.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rempaş Yapı Yatırım Proje Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muammer Köm ve Emre Kesgin ortaklığında kuruldu.

Röleve Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Röleve Proje İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan Yılmaz tarafından kuruldu.

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Emek Yatırım Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 11 milyon 528 bin 989 TL sermaye bedeli ile Tuquoise Investments II B.V tarafından kuruldu.

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vektör Dekor İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hamza Serdar Canoğlu tarafından kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Türkiye'den Özbekistan'a teknopark yatırımı!

Türkiye’nin Özbekistan hükümetinin davetiyle başlatmış olduğu teknopark projesi ete kemiğe büründü. Proje için ilk adım, Taşkent’teki 1 milyar dolarlık Olmazor Teknopark ile atılacak.

Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Tebliğ'de değişiklik!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından Yatırımlara Proje Bazlı Devlet Yardımı Verilmesine İlişkin Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ'de Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'de yayınlandı. 

Vektör Dinamik Proje Mühendislik adres Haberi

Vektör Dinamik Proje Mühendislik adres
Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi, Emrah Somay, Onur Türkoğlu, Hasan Özoğul, Zühtü Ferah tarafından 10 bin 500 TL'lik sermaye ile 15 Ocak'ta kuruldu. 


Vektör Dinamik Proje Mühendislik ve Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. a) Her türlü konfor endüstri ve enerji tesisleri konularında mühendislik, müşavirlik, araştırma, etüt ve proje tanzimi, planlama, işletmecilik, eğitim, mümessillik hizmetleri yapmak, ayrıca teknik uygulama sorumluluğu alabilmek. b) Özellikle ısıtma, havalandırma, klima tesisleri ile sıhhi ve sınai tesisata ait planlama projelendirme, kontrol ve işletme hizmetleri yapmak, bu konuda görevlendirilecek şahısların işletme öncesi ve hizmet içi eğitimlerini yürütmek ve tesislerin işletme ve bakımları için organizasyonlar kurmak. c) Mekanik tesisat konularında taahhüt, mümessillik, pazarlama, alım-satım ve ticareti d)...