04 / 05 / 2024

Veli Durur Konut alacaklara uyarı

Veli Durur Konut alacaklara uyarı

Vindosa Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Durur, artan döviz kurlarının konut fiyatlarına henüz yansımadığını belirterek yatırımcılara ellerini çabuk tutmaları önerisinde bulundu.

Veli Ağbaba'dan deprem konutları çıkışı: Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672'si yapıldı!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, deprem bölgelerindeki konut sayısı ile ilgili bir paylaşım yaptı. Veli Ağbaba, paylaşımında Malatya'da 103 bin konuttan 6 bin 672 tanesinin yapıldığını belirtti.

Yabancıya konut satışında yeni rekor geliyor!

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş Türkiye’nin güveli liman olduğunu düşünen Rus ve Ukraynalılara yapılan konut satışlarında bu sene rekor kırılacağı öngörülüyor.

Kredi faizleri yüksekken konut almak doğru mu?

Konut sektöründe, kredi faiz oranları düştüğünde fiyatlar artar; faiz oranları arttığında ise fiyatlardaki artış durur. Peki faizler satışları ve alıcıları nasıl etkiliyor?

Veli Ağbaba'dan konut işçileri için meslek tanımı önerisi! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, konut işçilerinin mutlaka meslek tanımının olması gerektiğini dile getirdi.

Veli Durur: Konut alacaklar elini çabuk tutsun!

Vindosa Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Durur, artan döviz kurlarının konut fiyatlarına henüz yansımadığını belirterek yatırımcılara ellerini çabuk tutmaları önerisinde bulundu.

Veli Durur: KDV indirimi konut stoklarını eritecek!

Antalya'nın yeni gayrimenkul markası olan Vindosa Gayrimenkul, Yatırım ve Danışmanlık firmasının sahibi Veli Durur, Antalya'da konut piyasasını değerlendirdi

Antalya'da en çok konut Kepez'de satıldı!

Kepez Müteahhitler Derneği (KEMDER) Yönetim Kurulu Üyesi Veli Yılmaz, Kepez’in son yıllarda hızla geliştiğine vurgu yaparak; Antalya’da en çok konut satışı yapılan bölgenin Kepez olduğunu açıkladı.

Seçimlere 2 ay kala konut satışları durur!

İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, genel seçimlerden iki ay önce inşaat projesi ve konut satışlarının durma noktasına geleceğini söyledi. Durbakayım, seçimin etkisi ile 2015’te sıfır konut satışının 2014 rakamlarının altında kalacağını ifade etti..

Konut kredisinde büyük restleşme!

Ücretlerine zam isteyen gayrimenkul değerleme şirketleri bankalara rest çekti: Konut başına 350 TL almazsak 1 Mart itibariyle konut kredileri durur...

Konut sektörü gemi gibidir, yavaş hızlanır ve durur

İnşaat sektörünü bir gemiye benzetebiliriz. Gemi, yavaş yavaş hız alır ancak ani olarak duramaz, yine yavaş yavaş durur...

İstanbul`da konut fiyatları henüz değerini bulmadı

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "İstanbul'daki konut fiyatları yükselişini sürdürür." dedi.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hangi semtte? Konut fiyatları ne kadar arttı?

Hangi semtte? Konut fiyatları 2005 ve 2006'da ne kadardı? Şimdi ne kadar?

Veli Durur Konut alacaklara uyarı Haberi

Veli Durur Konut alacaklara uyarı

Vindosa Gayrimenkul Danışmanlık Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Durur, gayrimenkul piyasasını değerlendirdi. Son dönemde dövizin hızlı yükselişi karşısında inşaat sektöründe maliyetlerin çok fazla arttığını ifade eden Durur, 2017 yılı ile birlikte konutta fiyatların artacağını söyledi.


Yatırım için uygun dönem


Tüm olumsuzluklara rağmen 2016 yılının son aylarında konut satışlarının pozitif bir ivme yakaladığını belirten Durur, “KDV indirimi, faiz indirimleri ve firmaların uyguladığı kampanyalarla toparlanan inşaat sektörü, olumlu seyrini yılın son günlerinde de sürdürüyor. Konut almak isteyen vatandaşlar bu fırsat dönemini geç kalmadan değerlendirmeli” dedi.


Kısa sürede yüksek oranda kar


Bu dönemde konut alacak vatandaşların kısa dönem içerisinde yüksek oranda kar edebileceğinin altını çizen Durur, gayrimenkulün her zaman en güvenli liman olduğunu hatırlatarak, konuta yatırım yapmak için çok uygun bir dönemden geçildiğini söyledi ve...