12 / 05 / 2024

velibaba mahallesi

velibaba mahallesi

Pendik'te modern kente uygun olarak gecekondular yenilecek. Gecekondu sakinlerinin barınması için ise 4 adet sosyal konut inşa ediliyor...

Pendik Velibaba Mahallesi 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Pendik ilçesi, Velibaba (Dolayoba) Mahallesi, 10442 ada, 1, 2 parseller ile Pınar Caddesi ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Pendik Velibaba Aile Sağlık Merkezi'nin inşaatı başladı!

Pendik Belediyesi, Velibaba Mahallesi’nde inşa edeceği aile sağlık merkezi için çalışmalara başladı. Merkezin 2022 yılında bitirilmesi hedefleniyor. 

Pendik Çınardere Mahallesi imar planı askıda!

Pendik Çınardere Mahallesi - Yayalar - Velibaba ve Ertuğrulgazi Mahallelerinin bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıktı...

Pendik Velibaba'ya tapu müjdesi!

Pendik Belediyesinin imar uygulama çalışmaları, bir mahallenin daha yüzü gülüyor. Velibaba  Mahallesi’nde 2 bin 150 hak sahibini tapu sahibi yapacak imar uygulama çalışması, İBB onayından geçti.

Aydos Land Pendik fiyatları! İşte ödeme planı!

600 daire ve 35 adet ticari üniteden meydana gelen Aydos Land Pendik projesi MS Mega Yapı imzasıyla İstanbul Pendik Velibaba Mahallesi'nde yükseliyor. Projede teslimler 24 ay sonra gerçekleşecek.

Aydos Land Kasım fiyat listesi!

Aydos Land Kasım fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İstanbul Pendik Velibaba Mahallesi'nde yükselen projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire seçenekleri sunuluyor. 

16 soruda Aydos Land projesi!

MS MG Yapı tarafından Pendik Velibaba Mahallesi'nde hayata geçirilen Aydos Land projesinde satışlar başladı. Projede daire fiyatları 178 bin TL'den başlıyor.

Pendik MS Mega Aydos Evleri satılık!

İstanbul Pendik'e bağlı Velibaba Mahallesi'nde yer alan MS Mega Aydos Evleri kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Pendik MS Mega Aydos Evleri satılık daireler haberimizin içinde yer alıyor.

Pendik’te 15 bloklu Gonca Sitesi kentsel dönüşüme girdi!

Kentsel dönüşüm çerçevesinde Pendik’te yıkılıp yeniden yapılan bina sayısı hızla artıyor. Son olarak Velibaba Mahallesi Aydos Caddesi’nde bulunan 38 dönümlük 15 bloklu site, daha yeni ve sağlam konutlara dönüşmek üzere iki gün içinde yıkıldı.

Kaya Kardeşler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaya Kardeşler Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Abdulvahap Kaya, Hikmet Kaya ve Nevzat Kaya ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 5 Nisan'da Pendik, Velibaba Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Kepmar Gıda İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kepmar Gıda İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Tuğba Eren Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş kuruldu!

Ovit İzolasyon Makine Elektrik Elektronik Oto Yedek Parça Hidrolik Sistem İnş.Petrol ve Nak.San.Tic.Aş, Fuat İspir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Pendik, Velibaba Mahallesi'nde kuruldu.

Karakalem Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakalem Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi, Fatih Gümüş tarafından 200 bin TL sermaye ile 14 Eylül'de Pendik, Velibaba Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

velibaba mahallesi Haberi

velibaba mahallesi
Pendik Belediyesi, modern kente uygun olarak eskiyen binaları yeniden inşa edecek. Bu aşamada gecekondu sakinlerinin kalabileceği 376 daireden meydana gelen 4 sosyal konutu hayata geçirecek. Yürütülen çalışmada Harmandare'de 140, Esenler'de 40, Velibaba'da 126 ve 70 dairelik sosyal konutlar yapılacak. Velibaba mahallesindeki sosyal konutun inşaatına geçtiğimiz ay başlandı. Gece kondu sakinlerinin konutları yenilenene kadar barınacakları sosyal tesisler hızla...