05 / 05 / 2024

Veliefendi projesi koçun karını artırdı mı

Veliefendi projesi koçun karını artırdı mı

Koç Holding'in ikinci çeyrek net kârı tek seferlik gayrimenkul geliriyle yüzde 49 artışla 872 milyon lira oldu. Tek seferlik gelir dışarıda tutulduğunda, şirketin net kârı bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 2 civarı geriledi. ..

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? İşte Türkiye'nin en zengin kadını hakkında merak edilenler!

Vehbi Koç'un kızı Semahat Sevim Arsel kimdir? Türkiye'nin en zengin kadını Semahat S. Arsel kaç yaşında? Semahat Sevim Arsel kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Altın düştü! Gram altın yerlerde! Koşun bakın! 16 Mayıs 2023 altın fiyatları 

Altın fiyatları seçim sonrasında düştü. Altyın fiyatlarında rüzgar tersine dönerken vatandaşlar güncel altın fiyatlarını araştırıyor.  Gram altın yerlerde! Koşun bakın!16 Mayus 2023 altın fiyatları.

Doların yönü 11 saat sonra belli olacak! Geri sayım başladı! Rakam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı, bugün 21:00'da açıklanacak. Karar sonrasında doların yönü tamamen belli olacak. Geri sayım başladı. akam paylaşıldı! Doları olanlar koşun bakın.

1 gram altın 1.444 TL oldu! Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Borsa İstanbul'da altına olan ilgi gittikçe artıyor. Alım satımının kolay olmasından dolayı sıkça tercih edilen Borsa İstanbul'da bir gram altın 1,444 TL oldu. Aradaki makas 200 TL'ye dayandı! Gerçek fiyat ortaya çıktı! Altını olan koşun, hemen bakın!

Altında yeni hamle! Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın

Ons altın Dünyadaki belirsizlik ortamı ve ekonomilerdeki risklerin etkisi ile yükselmeye devam ediyor. Altına olan güven de artmaya başladı. Altın fiyatları için öyle bir açıklama geldi ki ne görüldü ne de duyuldu! Koşun hemen bakın!

Gram altın için 'Bu rakamlar normal, alışın' diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Gram altın fiyatı bugünkü ons altının rüzgarıyla tarihi rekorunu kırdı. Altın fiyatları için 'bu rakamlar normal alışın diyen Altın Piri İslam Memiş asıl rekor için tarih verdi! Koşun hemen!

Dolar 6 TL birden yükselecek! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Dolarda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Bu kapsamda dolar yorumlarını da takip ediyor. İşte doların 6 TL birden yükseleceği tarih! Aman bu tarihe dikkat! Elinde doları olan koşun hemen bakın!

Satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle BİM`de satışta! Stoklar tükenmeden hemen koşun!

Türkiye'nin önde gelen market zincirleri arasında öne çıkan BİM, satıştan kaldırılan iPhone 13 Pro'yu nefes kesen indirimli fiyat etiketiyle satışa çıkardı. Stoklar tükenmeden hemen koşun!..Hemen koşun...Sakın kaçırmayın...

Avrupa Merkez Bankası Başkanı açıkladı! Euronun yönü  kesinleşti! Euro almak isteyenler koşun bakın!

Amerika Merkez Bankası piyasaların heyecanla beklediği faiz kararı dün açıklandı. Karar sonrasında dolar düşüşe geçerken euro değer kazandı. Peki euro ne olur? Euro yükselir mi, düşer mi? Euro ne kadar olacak? Euro almak isteyenler koşun bakın!

İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar olacağını açıkladı! Yer yerinden oynadı! Gümüş yatırımcıları koşun!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt İslam Memiş'ten geldi! Elinde doları olanlar koşun hemen bakın

Altın ve piyasa uzmanı Memiş ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arayan yatırımcılar için açıklama yaptı. Elinde doları olanlar koşun hemen bakın.

''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyen ekonomist Selçuk Geçer tarih verdi! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Selçuk Geçer ''Dolar 36 TL'yi görürse sürpriz olmaz'' diyerek tarih verdi. Doları olanlar koşun bakın!

Doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağı belli oldu! Doları bilen adam Selçuk Geçer net rakamı açıkladı! Koşun, bakın!

Doları bile adam ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki hafta ne kadar olacağını açıkladı. Elinde dolar olan yatırımcılar koşun, hemen bakın!

Veliefendi projesi koçun karını artırdı mı Haberi

Veliefendi projesi koçun karını artırdı mı

Koç Holding'in ikinci çeyrek net kâıı tek seferlik gayrimenkul geliriyle yüzde 49 artışla 872 milyon lira oldu. 

Tek seferlik gelir dışarıda tutulduğunda, şirketin net kârı bir önceki yıl aynı döneme göre yüzde 2 civarı geriledi. Koç Holding'in 2013 yılı ikinci çeyrek net kârı 586.4 milyon TL olmuştu. 


KAP'a bu Sabah gönderilen mali tablo açıklamalarına göre, Koç'un ikinci çeyrek toplam satışları ise, yüzde 3 artışla 16.5 milyar lira oldu. 


İş Yatırım Analisti Mustafa Küçükmeral, "Net kârdaki büyümede şirketin İstanbul Veliefendi gayrimenkul projesinden elde ettiği bir kereye mahsus gelir etkili oldu" dedi. 

Koç Holding Kiptaş ile İstanbul Zeytinburnu'nda gayrimenkul projesi geliştirmek için sözleşme imzalamıştı. 

Koç'un faaliyet raporunda yer alan açıklamada da, "Projede 226 adet daire ile 14 adet ticari alan teslim alınmıştır. Teslim alman birimlerin toplam...