06 / 05 / 2024

Velis Evo 2016

Velis Evo 2016

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Velis Evo: Sıcak su konforunun yeni adı!

Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile banyo saatlerini unutulmaz keyif anlarına dönüştürüyor. Yüksek performansı ve teknolojik özellikleriyle VELIS EVO, konfor kavramına yeni bir boyut getiriyor.

Park İnşaat, yeni projeleri ile 2016 yılına hazırlanıyor!

Park İnşaat, yeni projeleri ile 2016'ya damga vurmaya hazırlanıyor. Park Era ve Park Evo projeleri devam eden ve bunlara ilave olarak da Park Terra ve Park Riva projesinin temelini atan Park İnşaat, 2016 yılına da hızlı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.

Bulvar İstanbul'da teslimler 2016 yılının 2. çeyreğinde yapılacak!

Bulvar İstanbul projesi Özkar - Özülke İnşaat imzası taşıyor. İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 'de inşa edilen Bulvar İstanbul'da daire teslimleri 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleşecek.

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da yapılacak!

Ağaoğlu imzası ile yükselen My Newwork, 'Yeni iş, yeni hayat, yeni eğlence' sloganıyla hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden proje daire teslimleri 2016 yılının sonunda gerçekleşecek.

Medi-Tour 2016 Mersin'de yapılacak!

Akdeniz Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (ASCAME) Lojistik Komisyonu Başkanlığını yürüten Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Şerafettin Aşut, Medi-Tour 2016 organizasyonunun Mersin'de yapılacağını söyledi.

My Newwork Ataşehir'de teslimler 2016'da!

İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de hayata geçirilen My Newwork Ataşehir projesi 10 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. My Newwork Ataşehir'de teslimlerin 2016'da yapılması planlanıyor.

Resim İstanbul Orman Sancaktepe'de Eylül 2016'da teslim daireler!

1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konutlardan meydana gelen Resim İstanbul Orman Sancaktepe projesi kapsamında yer alan daireler 2016 yılının Eylül ayında teslim edilecek.

Türkiye ve Rusya 2016'yı turizm yılı ilan edecek!

Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi toplantısında iki ülke arasında 2016 yılının "turizm yılı" ilan edilmesi projesi ele alınacak.2 016'nın Rusya-Türkiye arasında "turizm yılı" olması konusundaki ayrıntılar konuşuldu.

Ege Yakası 2016'da teslim!

Ege Yakası projesinde Sinpaş 40.yıl kampanyası kapsamında 80 aya kadar taksitlendirme imkanı sunuluyor. Küçükçekmece ilçesine bağlı Halkalı bölgesinde hayata geçirilen Ege Yakası 2016'da teslim edilecek.

Crystal Tower Beylikdüzü'de teslimler 2016 yılında!

Suudi Arabistan'da birçok başarılı projeye imzasını atan Mekke merkezli Maknoon Gayrimenkul, Beylikdüzü'ndeki Crystal Tower projesiyle Türkiye pazarına girdi. Projede yer alan daireler 2016'ın ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

​Bulvar İstanbul Evleri'nde teslimler 2016'da!

Bulvar İstanbul'da daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılı 2. çeyreğinde gerçekleş​tirilmesi planlanıyor.

Çamlıca Camii 1 Temmuz 2016'da açılacak!

Çamlıca Camii’nde aralıksız devam eden çalışmalar neticesinde projede yüzde 65’lik noktaya gelindi. Kaba inşaat çalışmaları devam eden camide açılışın 1 Temmuz 2016'da yapılması planlanıyor.

Sapanca Resort Hotel 2016'da tamamlanacak!

Maknoon Gayrimenkul, Sapanca'da hayata geçirdiği Sapanca Resort Hotel'i 2016 yılında tamamlamayı planlıyor. 123 odadan oluşacak Sapaca Resort Hotel'de standart, junior, executive ve royal suites olmak üzere 4 çeşit oda bulunacak.

Velis Evo 2016 Haberi

Velis Evo 2016

Geliştirdiği ürünleriyle yaşam alanlarında yüksek konfor sağlayan Ariston Thermo Group, yeni termosifonu VELIS EVO ile konfor ve tasarrufun sınırlarını genişletiyor. “ECO EVO” özelliği ile kullanım alışkanlıklarınızı öğrenerek, sıcak suyu miktar ve zamanlama olarak  tam ihtiyacınıza göre hazırlıyor. Böylece elektrik faturanızda  %14’e varan tasarruf sağlıyor.  Yepyeni “Akıllı Mavi Işık Teknolojisi” ise, dokunmatik bir ekran üzerinden tüm programlamayı yapmanızı sağlıyor.


Velis EVO, 27 cm derinliği ile yerden önemli bir tasarruf sağlıyor. Yatay ve dikey montajlama seçenekleri ile kullanımı kolaylaştırırken, titanyum emaye kaplı çift tank yapısı ile uzun ömürlü kullanımı garanti ediyor.


Kalite, güven ve enerji tasarrufunu bir arada sunan Ariston Thermo Group, VELIS EVO termosifon ile her zaman olduğu gibi kullanıcılarının maksimum memnuniyeti sağlamayı...