09 / 05 / 2024

Vemaksan Makine Mühendislik iletişim

Vemaksan Makine Mühendislik iletişim

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit İslamoğlu ve Ensar Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Aydoğdu Makine İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Aydoğdu tarafından kuruldu.

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Resonance Instıtute Mühendislik Servis Eğitim Danışmanlık Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Yakar ve Özgün Yakar ortaklığında kuruldu.

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asef Çevre Teknolojileri Mühendislik Makine İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Fikri Ayan tarafından kuruldu.

Air World Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Air World Makine Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Barış Gökçen tarafından kuruldu.

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Pulse Mühendislik Makine İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Akgün tarafından kuruldu.

Turco İnşaat Proje Mühendislik Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turco İnşaat Proje Mühendislik Makine İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Ağan ve Hatice Ağan ortaklığında kuruldu.

Proves Makine Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proves Makine Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Takin Çoban tarafından kuruldu.

Çeltaş Mühendislik Makine Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeltaş Mühendislik Makine Otomasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedel ile Mesut Taşdemir ve Serkan Çelebi ortaklığında kuruldu.

Sistematik Group Makine Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sistematik Group Makine Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öksüz tarafından kuruldu.

Od Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Od Mühendislik Makine Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Serdar Mete, Gökhan Elmas ve Tuğrul Kendir ortaklığında kuruldu. 

EMG Proje Mühendislik Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMG Proje Mühendislik Makine Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Gönül tarafından kuruldu.

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Duramach Makine Otomasyon Sistemleri Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Öztozan, Kenan Duran, Levent Güner, Michael Dostal ve Süleyman Hilmi Koçak tarafından kuruldu. 

Vemaksan Makine Mühendislik iletişim Haberi

Vemaksan Makine Mühendislik iletişim

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Halit İslamoğlu ve Ensar Ayyıldız ortaklığında kuruldu. 

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
MAKİNE Sanayide kullanılan her türlü makinelerin imalatını alımını,satımını , tamir ve montaj servisini kurmak,işletmek,devretmek , devralmak,ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının imalatını, alımını, satımını, pazarlamasını , tamir ve montajservisini kurmak ve işletmek, devretmek , devralmak , ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak ve anasözleşemsinde yazılı olan diğer işler.

Vemaksan Makine Mühendislik Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kordonboyu Mahallesi Ankara Cad.B-Blok Apt.No:147 B/146...