29 / 04 / 2024

Sistematik Group Makine Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sistematik Group Makine Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öksüz tarafından kuruldu.



Sistematik Group Makine Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Soğanlık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Öksüz tarafından kuruldu.

Sistematik Group Makine Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü sanayi ve iş makineleri,cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak. 2-Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri, kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak. 3-Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnömatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek. 4-Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç,külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat,ithalat ve ihracatını yapmak. 5- Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. 6- Endüstriyel işletmelerde ve binalarda enerji verimliliği, otomatik kontrol, izleme sistemleri, ölçme teknikleri,konusunda her türlü mühendislik, malzeme satın alımı, projelendirme, devreye alma, taahhüt, bakım, test ve optimizasyon kalibrasyon, eğitim, sertifikalandırma, etüt, denetçilik, müşavirlik, servis ve danışmanlık faaliyetlerini, ısı veya sıhhi sıcak suya ilişkin cihaz ve ekipmanlarının satışı, projelendirilmesi, kurulumu ve uygulanması ile ısıtma enerjisi ve sıhhi sıcak su tüketimlerini aylık veya belirli dönemlerde ölçülmesi ve ısıtma, sıhhi sıcak su giderlerinin kullanıcılara paylaştırılmasını gerçekleştirir. 7- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat mühendisliği projelerinin yapılması ve yaptırılması, projelerinin tasdikinin yapılması ve yaptırılması, yapılmış bulunan projenin tadilat ve değişikliğinin yapılması ve yaptırılması, yurt içinde ve yurt dışında her türlü otel, motel, okul, banka, hastane, otogar, benzinlik, iş merkezi, plaza, konut ve diğer her türlü resmi ve özel yapı tasarımlarının yapılması, projelendirilmesi, onaylattırılması ve bu proje ve planların kontrolü ve kontrollüğünün yapılması ve yaptırılması 8-Yurt içi ve yurt dışı her türlü mühendislik ve mimarlık hizmetlerini vermek ve almak, fenni mesuliyeti üstlenmek hak ediş düzenlemek, geçici ve kesin kabulleri yapmak ve yaptırmak, yurt içi ve yurt dışında mühendislik ve mimarlık çalışmalarını yapmak ve yaptırmak üzere ofis ve bürolar açmak.


Geri Dön