19 / 05 / 2024

Venara Çorlu ne zaman teslim

Venara Çorlu ne zaman teslim

Üzen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi..

İnaş Yapı Venara Güneşli'de kişiye özel ödeme planları!

Yüzde 1 KDV avantajı ile satışa çıkarılan Venara Güneşli projesinde kişiye özel ödeme planları sunuluyor. Venara Güneşli projesinde toplam 211 adet konut bulunuyor.

Güneşli Venara'da hem 36 ay vade hem de yüzde 1 KDV avantajı!

Yüzde 1 KDV avantajı sunulan Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vadeyle konut sahibi olunabiliyor. Güneşli Venara'da yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Venara Güneşli'de 36 aya varan vade fırsatı!

Venara Güneşli projesinde 36 aya varan vade imkanı sağlanıyor. Söz konusu projede yüzde 1 KDV avantajı da sunuluyor.

Tekirdağ Çorlu'da satılık 2 iş yeri!

Mülkiyeti S.S. Çorlu Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi’ne ait olan 2 iş yeri satışa çıkarılıyor. Satış ihalesi 13 Aralık tarihinde yapılacak.

Venara Güneşli yüzde 1 KDV avantajıyla satışta! Yeni proje!

Yüzde 1 KDV avantajıyla satışa sunulan Venara Güneşli projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. İşte Venara Güneşli detayları...

Demir Grup'tan Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'ne 800 milyon TL'lik yatırım!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe 37 yıllık birikime sahip olan Demir Grup, 800 milyon TL'lik yatırımla, Çorlu 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde iş ve yaşam merkezi Demir Eko- San Sanayi Sitesi'ni inşa edecek.

Demir Grup, Çorlu'da ekolojik sanayi sitesine imzasını atıyor!

Demir Grup, 800 milyon liralık yatırımla, Çorlu 1’inci Organize Sanayi Bölgesi’nde 242 bin 400 metrekare üzerine 275 bin 585 metrekare inşaat alanına sahip iş ve yaşam merkezi olarak projelendirdiği Demir Eko- San Sanayi Sitesi’ne imzasını atıyor.

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla

TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Tekirdağ Çorlu Nusratiye 2019 projesi 18 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 başvuru şartları neler? İşte TOKİ Tekirdağ Çorlu 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

Çorlu Doğanca Evi restore edildi!

Tekirdağ'ın kültür varlıklarını bugüne ve yarınlara kazandıran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu'da yer alan Doğanca Evi'ni restore etti.

Venara Bağcılar ödeme şekli!

Venara Bağcılar Evleri 430 bin TL'den başlayan fiyatlarla İstanbul Güneşli Bağcılar'da hayata geçirildi. Projede 60 ay vade farkı olmadan ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor...

Çorlu Otogarı'nın çıkışında başlatılan yol çalışmaları ne durumda?

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Çorlu otogarı çıkışında bir yıl önce başlayan çalışmanın halen bitirilmemesi dikkat çekiyor. Bitmeyen çalışma, esnafın da halkın da tepkisine neden oluyor.

Çorlu Devlet Hastanesi'nin önüne sinyalize kavşak yapılıyor!

Ulaşım Dairesi Başkanı Hasan Bayram, "Sinyalize kavşak ile birlikte Çorlu Devlet Hastanesi önünde yaşanan sıkıntılar da ortadan kalkacak” dedi.

Venara Çorlu ne zaman teslim Haberi

Venara Çorlu ne zaman teslim

Üzen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı binalar inşa ediyor Onur Marketler markasıyla perakende sektöründe tanınan Özen Grup, Venara markasıyla inşaat sektörüne girdi. İnaş Yapı ile artık gayrimenkul sektöründe de yer alan Özen Grup, Trakya'da depreme dayanıklı yapılar inşa ediyor. 


İlkar - İnaş İnşaat Yapı AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yunus Özen, Venara konut projesinin ilk halkasını Çorlu'da hayata geçirdiklerini belirterek, "Venara Çorlu ile adım attığımız gayrimenkul sektöründe önümüzdeki dönemde İstanbul'da ve Trkya'da farklı bölgelerde de yeni yaşam alanlarına imza atmayı amaçlıyoruz" dedi. Venara Çorlu konut projesinin tanıtım toplantısında konuşan Yunus Özen yapmış oldukları projede deprem güvenliğinin en üst seviyede olduğunu açıklayarak, konu ile ilgili olarak şu bilgileri aktardı; "Trakya Bölgesi Deprem kuşağının içerisinde. 


Deprem fizibilite raporları olmadan burada ruhsat alma şansınız yok....