09 / 05 / 2024

Venedik Sarayları tüm detayları

Venedik Sarayları tüm detayları

İstanbul’a Venedik’i getirmeye hazırlanan Viaport Venezia projesine, Venedik sarayları da eklendi. İstanbul’un en şık İtalyanı olmaya hazırlanan Venedik Sarayları, 1+1’den 3+1’e kadar değişik tipteki dairelerde hayalleri gerçeğe dönüştürmeye hazırlanıyor.

Venedik Sarayları Ocak'ta teslim! 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa 'da inşa edilen Venedik Sarayları projesi Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile yükseliyor. Projenin teslimleri 2015 yılı Ocak ayında gerçekleşecek.

Venedik Sarayları'nda 555 bin TL'ye 2+1! Ocak 2015'te teslim!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Venedik Sarayları'nda yer alan dairelerin alanlraı 75 metrekare ile 419 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları'nda 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Venedik Sarayları projesi İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. Venedik Sarayları 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor.

Venedik Sarayları'nda 555 bin TL'ye 2+1!

Teslimlerinin 2015 yılının Ocak sonunda yapılması planlanan Venedik Sarayları Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyor. Projede yer alan 2+1 dairelerin fiyatları 555 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Venedik Sarayları projesinde yüzde 5 peşinatta ödeme seçenekleriyle!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venedik Sarayları'nda yüzde 5 peşinat olarak ödendiğinde kalan yüzde 75, 1 yıl sonra ödeme seçeneği bulunuyor. Yüzde 20'si ise teslimde ödenebiliyor.

Gazisomanpaşa Venedik Sarayları'nda 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Venedik Sarayları projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 75 metrekare ve 244 metrekare arasında değişiyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 419 bin TL'den başlıyor.

Venedik Sarayları Gazisomanpaşa'da 921 bin TL'ye 3+1!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venedik Sarayları projesinde toplam 900 konut bulunuyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 921 bin TL'den başlıyor.

Venedik Sarayları projesinde 921 bin TL'ye 3+1!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası ile hayata geçirilen Venedik Sarayları projesi İstanbul Avrupa yakasında Gaziosmanpaşa'da konumlandırılıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 921 bin TL'den başlıyor.

Venedik Sarayları'nda 339 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Venedik Sarayları projesinde toplam 900 adet konut yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 339 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ulaşım!

Gaziosmanpaşa Venedik Sarayları ulaşım bilgileri kapsamında detaylı adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 57 metrekareden başlıyor ve de 383 metrekareye kadar yükseliyor.

Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa teslim tarihi!

Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa' da Venedik konsepti ile konumlandırılan ve Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Venedik Sarayları Gaziosmanpaşa teslim tarihi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Viaport Venedik Sarayları adres!

Ödemelerde banka kredisi kullanılan Viaport Venedik Sarayları adres bilgileri şu şekilde: Eski Edirne Asfaltı Metris Kavşağı, Küçükköy-Gaziosmanpaşa/İSTANBUL. Proje, Bayraktar Gürsoy Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor...

Viaport Venedik Sarayları ödeme koşulları!

Bayraktar ve Gürsoy Yatırım Ortaklığı imzası taşıyan Viaport Venedik Sarayları ödeme koşulları bilgisine haberimizin içerisinde yer veriyoruz. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor...

Venedik Sarayları tüm detayları Haberi

Venedik Sarayları tüm detayları

Via properties & Gürsoy grup ortak girişimiyle inşa edilen Viaport Venezia projesinin, İtalya’nın meşhur saraylarından esinlenerek tasarlanan 1000 konutluk Venedik Sarayları etabı satışa sunuldu. İstanbul Gaziosmanpaşa’da yükselen Venezia projesi, 1,5 milyar TL’lik yatırımla, Venedik’i İstanbul’a taşımaya hazırlanıyor. Venedik Saraylarında otururken ev sahiplerinin gerçekten Venedik’i seyredebileceği projede, 1+1’den 3+1 dubleks ve teraslı daire seçenekleri yer alıyor. Saray dairelerine sahip olmak isteyenler yüzde 5 peşinatla, borcunu ödemeye 1 yıl sonra başlayabiliyor ve yüzde 0,80 faiz oranıyla banka kredisi kullanabilecekleri kampanyadan yararlanabiliyor. Evde saray keyfini yaşatacak olan dairelerin büyüklükleri ise 57 metrekareden başlıyor, 383 metrekareye kadar çıkıyor. 1+1 saray daireleri 329 bin TL’den, 2+1 daireler 499 bin TL’den ve 3+1 daireler ise 699 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


İstanbul’a Venedik Karnavalı geliyor… 


Projenin...