17 / 05 / 2024

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Vanesa Nasraoğlu, Özel Ertürk, Pietro Caniglia tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Restoran ve kafeler fiyat tarifelerini duyurmak için dijital panolar kullanabilecekler

Ticaret Bakanlığı, 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren zorunlu hale getirilen kafe ve restoran gibi gıda işletmelerinin önüne fiyat tarifesi konulması uygulaması doğrultusunda dijital ve elektronik panoların da kullanılabileceğini açıkladı.

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sancak Kafe Restoran Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Bekir Onur Erdoğan tarafından kuruldu.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cda Akbaş Restoran Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hümet Akbaş tarafından kuruldu.

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziggurat Mimarlık İnşaat Restoran Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Arslan ve Engin Günay ortaklığında kuruldu.

Zelo Gayrimenkul Otomotiv Restoran Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Zelo Gayrimenkul Otomotiv Restoran Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Aydin tarafından kuruldu.

Jfyms Gayrimenkul Restoran Kafe Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jfyms Gayrimenkul Restoran Kafe Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da JAmıl Sawaed tarafından kuruldu.

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ünal Konaklama Otel Restoran Kafe Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Muhammet Ünal tarafından kuruldu.

KİPTAŞ Sular Vadisi'ndeki kafe-restoran 10 yıllığına kiraya verilecek!

KİPTAŞ İstanbul Konut İmar Plan Turizm Ulaşım Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sular Vadisi'nde yer alan kafe-restoranı 10 yıllığına kiraya verecek. 

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Yeni Ulus Turizm Seyahat İnşaat Otomotiv Otelcilik Restoran Reklam Organizasyon Ticaret Limited Şti. Üsküdar'da Dilek Edanur Tamrak tarafından kuruldu.

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Phinicia Lounge Hotels Restoran Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Mohammed I.O. Chonnar ve Osman I. O. Che ortaklığında kuruldu.

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loca Suıt Konaklama Gıda Restoran İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Levent Beşdaş tarafından kuruldu.

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Haberi

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Venivipici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Vanesa Nasraoğlu, Özel Ertürk, Pietro Caniglia tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da kuruldu. 


Venivipici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu; Madde 3-Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a- Her türlü gıda maddelerini almak, satmak, gıda maddelerini paketlemek için tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. b-  İnsanların beslenmesinde önemli bir etkinliği olan ve gıda sektörüne konu teşkil eden her nevi sıcak, soğuk, dondurulmuş, kurutulmuş ve konsantresi yapılmış besin maddelerinin pazarlanması konusunda toptan ve perakende satış yapmak amacı ile gerekli olan satış mağazalarını açmak ve işletmek. c-  Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını, üretilen yemeklerin servis hizmetlerini, pazarlamasını ve dağıtımını yapmak. Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak.Yemek üretim...