04 / 05 / 2024

Vera Ağır Metal iletişim

Vera Ağır Metal iletişim

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

Depremde ağır hasar alan binanın hatılından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inşaat işçilerini suçladı!

Kahramanmaraş depremlerinde, Adana'da depremde ağır hasar alan ve yıkımına başlanan İnci Apartmanı’nın hatılından metal kap çıktı. Görenler gözlerine inanamadı...

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağrı Asfalt İnşaat Hafriyat Metal Elektrik Temizlik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

Çağla1 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağla1 Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şahin tarafından kuruldu.

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çağlı Metal İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Çağlar tarafından kuruldu.

Demirkır Metal Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirkır Metal Hırdavat İnşaat Elektrik Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Demir tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Ocak'ta Bayrampaşa, Yenidoğan Mahallesi'nde kuruldu.

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Bakır Metal Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 8 Ağustos 2014 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mustafa Albayrak tarafından İstanbul Levent Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Mir Yapı konut sektöründe ağır çeliğe odaklandı!

Bugüne kadar bir çok projeye imza atan Mir Yapı son zamanlarda hayata geçirdiği projelerde ağır çeliğe önem vermeye başladı...

Martı GYO Olağan Genel Kurul Toplantısı Çağrısı yaptı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı içi çağrıda bulundu...

CMC Şanlıurfa'da çağrı merkezi açtı!

Türkiye’nin en büyük dış kaynak çağrı merkezlerinden CMC’nin 15 milyon TL yatırım yaparak Şanlıurfa’da açtığı yeni çağrı merkezi hizmet vermeye başladı...

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvurular sona erdi!

203 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvuru dönemi sona erdi...

Vera Ağır Metal iletişim Haberi

Vera Ağır Metal iletişim

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Taha Aluç tarafından kuruldu.

Vera Ağır Metal Ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: A Yurt içinde ve Yurtdışında her türlü alüminyum, civa, kurşun, kadmiyum, arsenik, krom, antimon, kalay, bakır vb. ağır metallerin alımı, satımı ithalatı ihracatını yapmak. Ağır metalden konstrüksiyon yapılması. Sıcak ve soğuk hadde profillerin işlenmesi için gerekli endüstriyel tesislerin inşaatı ve profil, sac üretimi için yapılacak haddehane ve dökümhane gibi yapı endüstrilerinin inşaatı ve devreye alınmasını sağlamak. B Yurtiçinde ve Yurtdışında her türlü mimarlık, mühendislik, plan, proje, şehircilik imar planları, kontrollük hizmeti, statik, betonarme, doğalgaz, kalorifer ,tesisat ,klima , ısıtma, ve soğutma sistemlerinin plan ve taahhüt işlerini...