15 / 05 / 2024

Vera Banyo İnşaat adres

Vera Banyo İnşaat adres

Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ak, Halit Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi'nde kuruldu.

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapıvera İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün beğcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Korkmaz tarafından kuruldu.

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi kuruldu!

Vera Global Yapı İnşaat Gayrimenkul Proje Müteahhitlik Mühendislik Mimarlık Sanayi bugün Bakırköy'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Bader Mohamedabdellahi ve Zaher Ahmed A. Obad ortaklığında kuruldu.

Vera Sosyal Hizmetler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Sosyal Hizmetler İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Neşe Doğan tarafından kuruldu.

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi açıldı!

Zirve İnşaat ve Banyo Gerekçeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Güngören Şubesi 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Umut Gezer tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uzunlar Banyo Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Uzun tarafından kuruldu. 

Vera İskele Lojistik İnşaat Reklam Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera İskele Lojistik İnşaat Reklam Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Mehmet Gürverçin tarafından Beykoz’da 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif İzolasyon İnşaat Banyo Aksesuarları Gıda İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 40 bin TL sermaye ile bugün Nilüfer Yanık imzasıyla kuruldu.

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Banyo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alper Yaşdere tarafından 10 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Gaziosmanpaşa, Şemsipaşa Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Vera Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vera Emlak İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Temel Barış Durmuş ve Özcan Arı ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Avcılar, Mustafa Kemalpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beren Banyo İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habibe Üstün Şenol tarafından 10 bin TL sermaye ile 8 Şubat'ta Bayrampaşa, Altıntepsi Mahallesi, Poyraz Sokak'ta kuruldu.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Gelincik İnşaat portföyünü genişletiyor!

İnşaat, taahhüt ve proje alanlarında faaliyet gösteren Gelincik İnşaat, firma, konut, plaza, kamu ihalelerinin yanı sıra mutfak ve banyo ürünlerinde çok uluslu markaların bayiliklerini yürütüyor.

Vera Banyo İnşaat adres Haberi

Vera Banyo İnşaat adres

Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Ak, Halit Aydın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta kuruldu. 


Vera Banyo İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Banyo küveti,Duş teknesi,Duşa kabin,fayans, yer karosu, lavabo, tuvalet, armatür, su bataryaları gibi banyo ve mutfak dolabı ve aksesuarlarının üretimini, alım satımını, ithalat ve ihracatını yapmak. 2- a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj...