06 / 05 / 2024

Vera danışmanlık şirketi

Vera danışmanlık şirketi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK), 2 şirkete "gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi" hizmeti sunma konusunda yetki verdi.

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides: Türkiye, Avrupalı emekliler için en uygun adres! 

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Property Guides, Avrupalı emeklilerin en uygun şartlarda yaşayabileceği ülkenin Türkiye olduğunu belirtti. Ayrıca Türkiye'yi ikinci sırada Almanya, üçüncü sırada ise Yunanistan takip etti.

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Özel İstanbul Eğitim Hizmetleri Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Lilia Sebaha ve Souad Lekired tarafından kuruldu.

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selcen Başpınar ve Gökmen Başpınar ortaklığıyla kuruldu.

Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efem Endüstriyel Danışmanlık Laboratuvar Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün yapıldı. Efem Endüstriyel Danışmanlık Şirketi'nin merkez nakli Başakşehir'e yapıldı. 

Selman Yurdakul danışmanlık şirketi kurdu!

Uzun yıllar birçok markalı konut projesinde profesyonel üst düzey yöneticilik yapan Selman Yurdakul; İnşaat sektörüne özel danışmanlık şirketi ile faaliyetlerine hızla başladı.

Vera Mobil Araç Takip Sistemleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vera Mobil Araç Takip Sistemleri ve Danışmanlık Limited Şirketi Sezgin Eski tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi kuruldu!

GNS inşaat ve danışmanlık şirketi 12 Eylül Perşembe günü Hakan Güneş tarafından kuruldu. 

GD Danışmanlık şirketi kuruldu!

GD Danışmanlık şirketi 15 mart 2017 de Funda Özergüven tarafından kurulmuştur.

Artı Deneyim Danışmanlık artık Ankara’da!

Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirket Ufuk Kayador ve Sevgi Güngör Uyanık tarafından kuruldu. Artı Deneyim Gayrimenkul Satış ve Pazarlama Danışmanlık şirketi, stratejik danışmanlık hizmetlerini Ankara’ya da taşıyor.

Işıkal Etüt ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Işıkal Etüt ve Danışmanlık Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Alper Işıkal imzasıyla kuruldu.

Şatıroğlu Yapı Orman Ürünleri Sanayi Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Şatıroğlu Yapı Orman Ürünleri Sanayi Ticaret ve Danışmanlık Anonim Şirketi, İsrafil Dalyaprak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Ocak'ta Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Geçit Sokak Vera Plaza'da kuruldu.

Türker Proje Gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Türker Proje Gayrimenkul gayrimenkul danışmanlık şirketi ile sözleşme imzaladı.

Cushman Wakefield Türkiye’nin en iyi gayrimenkul danışmanlık şirketi oldu!

Cushman Wakefield; gayrimenkul sektöründe uluslararası standardın oluşmasına öncülük eden Avrupa'nın en prestijli ödülü European Property Awards’un “ Gayrimenkul Danışmanlık” kategorisinde Türkiye’nin en iyi şirketi ödülüne layık görüldü.

Vera danışmanlık şirketi Haberi

Vera danışmanlık şirketi

BDDK'nın internet sitesinde yayımlanan duyuruya göre, İzmir'de bulunan Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri AŞ ile İstanbul'da bulunan Vera Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ'ye, Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik çerçevesinde "gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi" hizmeti verme yetkisi...