07 / 05 / 2024

Verde Turizm adres

Verde Turizm adres

Verde Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Hakan Namık Kem Şentürk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Blu Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mesut Uzun tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verde Otelcilik Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gün tarafından kuruldu.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Verde Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Verde Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Hakan Namık Kem Şentürk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Kasım'da Zeytinburnu'nda kuruldu.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Adres Yalıkavak satış ofisi

Villaların satış sürecine devam edilen Adres Yalıkavak satış ofisi telefon numarası şöyle: +90 252 386 45 43. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, M2 Turizm İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Adres Yalıkavak projesi başladı!

M2 Turizm İnşaat, Bodrum’un iddialı projesi olan “Adres Yalıkavak”ın startını verdi. Her açıdan önemli farklılıklar içeren Adres Yalıkavak projesi; Bodrum’un en prestijli, en özenli villalarının bulunacağı adreste yer alıyor...

Gloria Verde Resort Serik'e Yeşil Yıldız getirdi!

2 bin 122 dönümlük arazideki Gloria Hotels&Resorts grubu içindeki Gloria Verde Resort Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından 'Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi' almaya hak kazandı.

Gloria Verde Resort Yeşil Yıldız aldı!

Doğa ile iç içe tatil imkanı sunan Gloria Verde Resort, doğaya duyduğu saygı ve duyarlılığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından verilen ve Yeşil Yıldız olarak da bilinen "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi"ni almaya layık görüldü.

Gloria Verde Resort Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi aldı!

Gloria Verde Resort, Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucu "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisi Belgesi" almaya hak kazandı.

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Murat Aktürk ve Kenan Öden tarafından kuruldu....

Verde Turizm adres Haberi

Verde Turizm adres

Verde Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Hakan Namık Kem Şentürk Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 20 Kasım'da kuruldu. 


Verde Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi iş konusu; Seyahat acentesi faaliyetleri (hava yolu, deniz yolu, kara yolu, demir yolu ulaşımı için bilet rezervasyon işlemleri ve bilet satışı, seyahat, tur, ulaşım ve konaklama hizmetlerinin toptan veya perakende satışı, vb.) 


Verde Turizm ve Organizasyon Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi adres: Zeytinburnu, Çırpıcı Mahallesi, Profesör Doktor Turan Güneş Caddesi,...