15 / 05 / 2024

veren kumbasar kimdir

veren kumbasar kimdir

Ezberbozan bir mimar olan ödüllü Gökhan Avcıoğlu, tek tek bakıldığında çok iyi işler çıktığını ancak 100 yıl sonra bu konutların büyük bölümünün yenilenemeyeceğini ve yıkılması gerekeceğini söylüyor.

Suphi Malgaz kimdir?

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesiyle ilgili emniyette bilgi sahibi olarak veren ifade Suphi Malgaz kimdir? Suphi Malgaz hangi görevlerde bulundu?

Onur Sarıbay kimdir? 

Yaklaşık olarak 40 senedir  emlak sektörüne yön veren TURYAP’ta yeni yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay oldu. Peki Onur Sarıbay kimdir? Onur Sarıbay hangi görevlerde bulundu?

Nihat Zeybekci kimdir?

Ekonomi Bakanı olarak hizmet veren Nihat Zeybekci, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki, Nihat Zeybekçi kimdir?

Sibel Livdumlu kimdir?

Ağustos 2016 tarihinden beri Kayseri Çevre ve Şehircilik'te Müdür Vekili olarak hizmet veren Sibel Livdumlu, müdürlük görevine resmen atandı. Peki, Sibel Livdumlu kimdir?

Almila Gözen kimdir?

Dünyaca ünlü Sotheby’s International Realty’nin uzmanlarından biri olarak hizmet veren Almila Gözen kimdir? Almila Gözen, ne zamandan beri emlak sektöründe hizmet veriyor?

Damla Hepdündar kimdir?

İzmir Bornova Belediyesi'nde mimar olarak hizmet veren ve aynı zamanda ACS Mimarlık bünyesinde çalışan Mimar Damla Hepdündar kimdir?

Tuğba Yılmaz kimdir?

24 Temmuz 2015 tarihinden beri Akyurt Kaymakamı olarak hizmet veren Tuğba Yılmaz 1 Haziran 2016'da Yalova Valiliği'ne atandı. Peki, Tuğba Yılmaz kimdir?

Ayşen Savaş kimdir?

Halen Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde kuram ve tasarım dersleri veren Ayşen Savaş kimdir? Ayşen Savaş hangi işlere imza attı? İşte Ayşen Savaş..

Hüseyin Doğan kimdir?

Birçok sektörün yanı sıra inşaat sektöründe de hizmet veren Gürmen Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Ramsey İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan vefat etti. Peki, Hüseyin Doğan kimdir?

Hüseyin Filiz kimdir?

Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektöründe hizmet veren Hüseyin Filiz, AKP Çankırı Milletvekili Adayı oldu. Peki, Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Hüseyin Filiz..

Fatma Tuba Yazıcı kimdir?

Fatma Tuba Yazıcı, dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alıyor. Peki, Fatma Tuba Yazıcı kimdir? İşte inşaat sektöründe de hizmet veren Diler Holding patronu Fatma Tuba Yazıcı..

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, Karayolları Genel Müdürlüğü görevinden alındı. Peki, 16 Ocak 2006 tarihinden beri Karayolları Genel Müdürü olarak hizmet veren Mehmet Cahit Turhan kimdir? İşte Mehmet Cahit Turhan...

Kiraya veren kimdir?

Kira sözleşmesi, kiraya verenin bir şeyin kullanılmasını kiracıya bırakmayı, kiracının da buna karşılık kararlaştırılan kira bedelini ödemeyi üstlendiği sözleşme oluyor. Peki kiraya veren kimdir? İşte yanıtı..

veren kumbasar kimdir Haberi

veren kumbasar kimdir

İnşaat sektörü kolay kolay hiçbir sektörün aşamayacağı krizlerden güçlenerek çıktı. İnşaat sektörleşmeye başladığının ilk döneminde hatta ilk 7 yılında takipçilik esasını benimsedi. Yani, bir şirket ne yapıp başarılı olduysa diğerleri de onu esas aldı. İlk 7 yılda dedik ama son yıllarda bu durumun tamamen değiştiğini de söylemek imkansız.


Ancak dikkate değer bir şekilde inşaatta, özellikle de konut sektöründe yeni ve dünyalı bir algı görülüyor.


Bu yeni bakış, zannedileceğinin aksine pazarlama gurularının değil, sayısı üçü geçmeyen mimarların eseri. Üstelik Türk mimarlarının. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, alışkanlıklar ve korkular yüzünden yeniye kapatıyoruz kendimizi ve en yakınımızdakilerden her şeyi yapmalarını bekliyoruz. Çoğunlukla yanılıyoruz elbette. Ama bazen biri çıkıyor ve ezber bozuyor.


Mimar Gökhan Avcıoğlu, işte böyle biri. TOKİ konutlarını birer yatakhaneye benzetiyor. Avcıoğlu, bugün yapılan...