12 / 05 / 2024

Vergi daireleri 31 martta kaça kadar açık 2021

Vergi daireleri 31 martta kaça kadar açık 2021

Yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması sebebiyle bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık olacak.

Ek MTV ödemesi zorunlu mu? Ek MTV ödenmemesi halinde ne olur? EK MTV'de son dakika gelişmesi

Ek MTV üçüncü taksit ödemeleri 6 Eylül günü yapıldı. Araç sahipleri ödemelerini GİB üzerinden veya Vergi daireleri aracılığı ile yaparken, ödemelerini yapmayan bazı sürücüler ise ''Ek MTV ödemesi zorunlu mu? Ek MTV ödenmemesi halinde ne olur?'' sorularını araştırıyor. İşte EK MTV'de son dakika geliş

Kamuya olan borçlar yapılandırılıyor! İşte yapılandırmada öne çıkan maddeler!

Kamuya olan borçların yapılandırılmasını içeren teklif kapsamında vatandaşların gümrük müdürlükleri, vergi daireleri, Sosyal Güvenlik Kurumu, il özel idareleri ve belediyelere olan borçları yapılandırılacak.

Geçici vergi beyannamelerinin ödeme süreleri 31 Mayıs'a ertelendi!

Binlerce mükellefe müjdeli haber geldi. Gelir ve kurum geçici vergi beyannamelerinin verilmesi ile tahakkuk eden vergilerin ödeme sürelerinin ertelendiği açıklandı. Vergi ödemelerinde son gün 31 Mayıs olarak belirlendi. 

Vergi daireleri ve bankalar kısıtlamada açık mı?

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 19:00'dan itibaren tam kapanmaya geçiliyor. İçişleri Bakanlığı, merak edilen soruları yanıtlandırdı. Peki, yarın vergi daireleri ve bankalar açık mı? Vergi borcu olanlar kısıtlamadan muaf mı tutulacak? İşte tüm merak edilenler...

Yapılandırmada son gün! Vergi daireleri bugün kaça kadar açık?

Kamuya olan vergi ve idari para cezası borçlarını yeniden yapılandıranların, uygulamadan yararlanabilmeleri için 2. taksit ödemelerini bugün yapmaları gerekiyor...

Vergi daireleri bugün saat 21.00'e kadar açık olacak!

Yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması sebebiyle bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık olacak.

Vergi dairelerinde hafta sonu yoğunluğu!

Vergi ve borç yapılandırmada borç taksit ödemeleri için son gün 1 Mart Pazartesi. Yoğunluğun engellenmesi için bugün vergi daireleri açık olacak. Borçlarını ödemek ve yapılandırmak isteyenler sabah 07.30'dan itibaren sıraya girdi ve uzun kuyruklar oluşturdu.

Vergi daireleri hafta sonu açık olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, vergi borçlarını ödemek/yapılandırmak isteyeler için vergi daireleri hafta sonu açık olacak.

Çimbeton Hazırbeton 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Çimbeton Hazırbeton'un 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Yeşil Yapı 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Yeşil Yapı'nın 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesine sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Yeşil GYO 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

Yeşil GYO'nun 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesine sunulan gelir tablosu yayınlandı.

Kuyumcukent Gayrimenkul 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 hesap dönemine ilişkin gelir tablosu, geçici vergi beyannamesi ekinde Vergi Dairesi'ne sunuldu.

Deniz GYO 2020 yılı 4. dönem kurum geçici vergi beyannamesi!

Deniz GYO'nun Vergi Usül Kanunu hükümlerine göre hazırlanmış 1 Ocak 2020 ile 31 Aralık 2020 dönemine ait ayrıntılı gelir tablosu, 2020 yılı 4. dönem kurum  geçici vergi beyannamesi ekinde bağlı bulunduğu İstanbul Zincirlikuyu Vergi Dairesi'ne verildi.

Vergi daireleri 31 martta kaça kadar açık 2021 Haberi

Vergi daireleri 31 martta kaça kadar açık 2021

Vergi daireleri bugün saat 21.00'e kadar açık olacak. Gelir İdaresi Başkanlığ tarafından yapılan açıklamada, 7143 sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına Dair Kanun kapsamında yapılandırılan borçların 16'ncı ve 7256 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların ikinci taksitinin ödeme süreleri ile 2020 yılında elde edilen gelir unsurlarına ilişkin yıllık gelir vergisi beyannamelerinin verilme ve tahakkuk eden vergilerin birinci taksitinin ödeme sürelerinin bugün sonra erdiği hatırlatıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, bu kapsamda mükellefler tarafından yapılacak ödemeler sebebiyle vergi dairelerinde meydana gelmesi muhtemel sıkışıklığın önlenmesi ve mükelleflere kolaylık sağlanması için bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi dairelerinin açık bulundurulacağı belirtilen açıklamada, "Vergi dairelerine ödeme için gelen hiçbir mükellef geri çevrilmeyecek ve en son mükellefin işlemleri bitinceye kadar sokağa çıkma kısıtlamaları da dikkate alınarak vergi...